Wkanl

Hoe kunt u uw vriendin te krijgen om te verhuizen

Zodat jij en je vriendin alleen maar om erachter te komen dat je niet goed voor elkaar. Probleem is, ze hoort te vertrekken, maar niet, en lijkt een miljoen excuses haar mouw te hebben. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om haar aanmoedigen om te verhuizen.

Stappen

Hoe kunt u uw vriendin te krijgen om te verhuizen. Controleer uw huurovereenkomst.
Hoe kunt u uw vriendin te krijgen om te verhuizen. Controleer uw huurovereenkomst.
 1. 1
  Controleer uw huurovereenkomst. Als je mede-ondertekend op het huurcontract, heeft zij een wettelijk recht op verblijf daar blijven of ze betaalt haar de helft van de huurprijs of niet. Dit probleem kan worden opgelost door het naderen van uw appartement manager en vragen om een ​​nieuwe huurovereenkomst met enkel uw naam erop. De meeste appartementen zal niet eisen je ex om aanwezig te zijn bij het schrijven van een nieuwe huurovereenkomst.
  • Doe dit ook als u bent beleefd naar elkaar. Een breuk kan onvoorspelbaar en vluchtig. Zorg ervoor dat u bent gedekt. In het geval dat ze nog steeds weigert te ontruimen nadat alle onderstaande stappen, kunt u altijd de politie bellen of indienen van een straatverbod. Hoe dan ook, haar wettelijk adres is niet langer de felbegeerde appartement.
 2. 2
  Bieden alle hulp die je kunt. Zeg haar dat ze kan de bank te hebben. Zeg haar dat je en je vrienden zullen haar bewegen. Vertel haar over te nemen wat ze wil, gewoon je vertellen eerst wat ze neemt. Als ze iets dierbaar je gewoon neem het terug de dag neemt u helpen haar verhuizing.
 3. 3
  Gooi geld naar haar. Geef haar een paar honderd dollar om haar verhuizing gemakkelijker te maken. Dit zal laten zien dat je A: Zijn en niet te worden gehaat. B: Ben serieus over het wegwerken van haar. C: Het geeft haar ook geen monetaire excuses voor wonen er nog.
 4. 4
  Worden gegaan de hele tijd. Hang niet rond het appartement. Ga niet slapen in het appartement. Maak er een eenzame, verlaten, oncomfortabele plek. Misschien, heel misschien is ze steken rond, want ze wil dat je nog steeds. Dit zal geven haar geen reden om te blijven.
 5. 5
  Ontkoppel alle nutsvoorzieningen en extra's. Geen internet, geen telefoon, geen macht. Bel uw nutsbedrijven en vraag hen om dienst op te schorten vanwege het feit dat je zal worden "buiten de stad". Ze kan je willen vermoorden na deze.
 6. 6
  Pak haar op en het slot te veranderen. Neem een ​​dag vrij en hebben een van uw vrienden helpen haar spullen te verplaatsen naar een openbare opslag locker. Als ze thuiskomt van de sluis moet worden veranderd en een notitie moet worden op de deur met de locatie van haar artikelen. Deze stap werkt het beste als je er in geslaagd het nemen van haar naam uit de huurovereenkomst.
 7. 7
  Opnieuw beginnen daten. Breng een datum thuis voor het avondeten, dvd kijken, enz. Leg je datum (vóór uitnodigt haar over) dat je ex-vriendin is er nog steeds leeft en dat het definitief voorbij. Waarschuw je ex die je brengt een datum thuis. Je ex zal waarschijnlijk nieuwe motivatie om te vertrekken. Indien echter, je ex is heel de kattig of dramatisch type, kunt u dit scenario te vermijden, tenzij je wilt breken een kat gevecht.

Tips

 • Probeer aardig zijn voordat ze drastisch. Worden vriendelijk en beleefd, wanneer ze roepen en schreeuwen tegen je gewoon zitten en ga hiermee akkoord. Maak er een vlotte transactie.
 • Merk op dat deze stappen het algemeen zullen werken aan een koppige vriendje, zo goed!

Waarschuwingen

 • Als u en uw ex een kind samen hebben, niet loskoppelen nutsbedrijven. Helaas is in deze situatie is het het beste als u verhuist.
 • Straatverbod orders duren slechts twee weken voor de datum rechtbank waar het zal worden weggegooid. Als je bestand voor een straatverbod ervoor zorgen om haar binnen die twee weken verhuizen.