Wkanl

Hoe onderscheid te maken tussen liefde en vriendschap

Dus jij denkt dat je van iemand houdt, maar misschien ben je gewoon echt goede vrienden. Hoe kun je het verschil tussen liefde en vriendschap te vertellen? Lees verder!

Stappen

Hoe onderscheid te maken tussen liefde en vriendschap. Merk op dat er veel overeenkomsten zijn tussen liefde en echte vriendschap.
Hoe onderscheid te maken tussen liefde en vriendschap. Merk op dat er veel overeenkomsten zijn tussen liefde en echte vriendschap.
 1. 1
  Merk op dat er veel overeenkomsten zijn tussen liefde en echte vriendschap. Je moet echt kijken en analyseren van uw gevoelens voor de persoon in kwestie.
 2. 2
  Ware vriendschap is wanneer zelfs tijdens de grootste gevechten, zult u nog steeds vrienden. Als je elkaar niet zullen negeren dan een stom argument. U zult denken dat je elkaar haten, maar echt merken dat je weet dat het leven is niet hetzelfde zonder een goede vriend te worden door uw kant.
  • Liefde is in principe hetzelfde. Zelfs wanneer je twee vechten, zul je alleen zitten en wou dat ze aan uw zijde. Je zult ze missen meer dan woorden kunnen zeggen. Je voelt je zelfs als je niets hebt, zou je nog steeds een reden om te leven als ze met je mee.
 3. 3
  Realiseer je dat ware vriendschap is wanneer je iets kunt doen samen met de andere persoon. Je voelt je comfortabel om hen heen. Je kunt met ze praten en ze vertellen geheimen die je anders niet zou vertellen mensen.
 4. 4
  Realiseer je dat de liefde is wanneer je een probleem hebt, kun je naar je partner en praat met hen over. Je weet dat ze zullen luisteren naar u en geven u advies terug. Dat zij niet zullen zeggen: "Ik heb geen tijd nu." of "Ik geef niet om je stomme problemen!" Zij zullen zorg over jou en wat je te zeggen hebt.
 5. 5
  Begrijp dat ware vriendschap is wanneer iemand maakt plezier van u of pestkoppen je, zal je vriend opkomen voor je en vertel die persoon af. Je vriend zal je vertellen dat de persoon was een idioot en dat ze hadden geen idee wat ze het over hadden.
 6. 6
  Begrijpen dat de liefde is wanneer iemand maakt plezier van u of pestkoppen u, uw partner opkomen voor je, dan moet je vertellen dat de pester verkeerd was. Dat er niets mis met je. Dat je zo perfect als een mens kan eventueel worden.
 7. 7
  Leren dat ware vriendschap is wanneer je vriend weg beweegt, weet je dat je zal twee redenen om contact te houden, ongeacht hoe duur of gek vinden. Je zal niet toestaan ​​dat de vriendschap wegglippen.
 8. 8
  Leren dat liefde is als je partner en je bent zelden uit elkaar. Je hoeft niet te worden met hen elke seconde van de dag, maar als je nodig hebt om uit elkaar te zijn, zult u in contact te blijven. Als uw partner krijgt een baan aangeboden in een ander land, zullen ze zet hem ofwel neer of neem je met hen.
 9. 9
  Merk op dat ware vriendschap is wanneer iemand flirt met je vriend, je blij en opgewonden voor hen voelen.
 10. 10
  Merk op dat de liefde is wanneer iemand flirt met degene die je liefde, je jaloers voelt, maar dan beseffen dat je geliefde houdt u en u alleen.
 11. 11
  Begrijp dat ware vriendschap is als je weet dat je vriend je nooit zou vragen om te veranderen, want je bent geweldig gewoon zoals je bent.
 12. 12
  Begrijpen dat de liefde is als je weet dat je partner je nooit zou vragen om te veranderen, omdat ze weten dat wie je maakt je YOU. Ze respecteren dat en hou van je omdat je je bent. Ze accepteren je gebreken.
 13. 13
  Geloof dat ware vriendschap is wanneer je vriend nooit zou u druk om alles wat je niet wilt doen.
 14. 14
  Geloven dat de liefde is als je partner nooit zou u druk om alles wat je niet wilt doen, tenzij het ​​absoluut noodzakelijk is te doen. Ze zijn bereid om u te duwen een beetje, zodat u uw volledige potentieel te bereiken, maar ze weet wanneer je echt niet wil om iets te doen. Ze kan het voelen in je. En als ze dat doen, zullen ze terug naar beneden.
 15. 15
  Realiseer je dat ware vriendschap is als er iets komt dat is geweldig voor u, maar niet zo goed voor hen, zullen ze je vertellen om het zo te doen dat je een beter mens kan worden.
 16. 16
  Realiseer je dat de liefde is wanneer er iets komt dat is geweldig voor u, maar niet voor hen, zullen ze je vertellen om voor te gaan. Ze zullen u vertellen aan iedereen anders behoeften te negeren en zich richten op u en wat voor u. Ze zullen je helpen om moeilijke beslissingen.
 17. 17
  Begrijp dat ware vriendschap is als je het gevoel dat je de broer / zus die je nog nooit hebt gehad heb ontmoet.
 18. 18
  Begrijpen dat de liefde is wanneer je het gevoel alsof je een ander deel van jezelf gevonden. Alsof je compleet.
 19. 19
  Accepteer dat zowel de ware vriendschap en liefde zijn vergelijkbaar op de manier die voor een van beide, zult u alles doen voor de persoon in kwestie. Ware Vriendschap en Liefde zijn ook vergelijkbaar, want als de persoon in kwestie is blij, of ze nu een echte vriend of je geliefde, je gelukkig voelen ook.

Tips

 • Echte vrienden en een ware liefde zijn beide echt moeilijk te vinden.
 • De meeste relaties beginnen met twee mensen die goede vrienden.
 • Voor iemand om je ware liefde te zijn, moeten ze ook een echte vriend, maar meegenomen naar het volgende niveau.
 • Omdat ze zo gelijk, je moet echt jezelf te kijken en te luisteren naar je gevoelens en je hart.
 • Het is heel goed mogelijk voor Ware Vriendschap om uiteindelijk om te zetten in True Love.
 • Weet dat liefde soms een normaal onderdeel van een goede vriendschap kan zijn.
 • Vraag gewoon zelf over 'Ben ik gelukkig'?

Waarschuwingen

 • Je mag kapot te krijgen als de andere persoon vindt u alleen als een vriend.
 • Het kan moeilijk zijn, maar je zal het te maken door zonder dat ze je geliefde.