Wkanl

Hoe de ouders te ontmoeten

Bent u aan uw vriend of vriendin's ouders voor de eerste keer? Sommige ouders zijn vriendelijke, gastvrije mensen, die zal proberen om een goede indruk te maken op je. Maar andere ouders zullen het niet maken dat makkelijk. En terwijl je niet wilt voelen als je iemand heel anders rond zulke ouders zijn, kan het geen kwaad om selectief te zijn over de manier waarop je jezelf presenteert de eerste keer dat je ze ontmoet.

Stappen

Hoe de ouders te ontmoeten. Krijgen een stoomcursus over smaak van de etiquette van de ouders.
Hoe de ouders te ontmoeten. Krijgen een stoomcursus over smaak van de etiquette van de ouders.
 1. 1
  Krijgen een stoomcursus over smaak van de etiquette van de ouders. Zullen de ouders verwachten een handdruk, een knuffel, of een boog? Zullen ze willen worden genoemd Mr. / Mevr., Sir / ma 'am, bij de voornaam, of mama / papa? Zal je worden verwacht dat je schoenen in het huis? Moet u uit uw jasje, of wachten tot ze aan te bieden aan het van je? Waar komen de ouders meestal zitten, zodat u kunt ervoor zorgen om die zetels te voorkomen? Je vriend of vriendin zou deze vragen even of vervelend vinden omdat ze al deze dingen weet, zonder te denken van het bewust, maar je zult een hoop onhandigheid besparen door het vinden van tevoren.
 2. 2
  Vragen dat je vriend of vriendin proberen vooral aangenaam te zijn voor deze ene keer. Als hij of zij stelt veel met de ouders, kan dit heel ongemakkelijk voor u, vooral als je gevraagd wordt om partij te kiezen. Het is een strijd die je niet kan winnen. Dus vraag uw significante andere te proberen en alle argumenten of debatten te vermijden. Als ze opborrelen toch, klaar om van onderwerp te veranderen.
 3. 3
  Aankleden met de volgende in gedachten: Wat je wilt is voor de ouders om te beseffen hoe geweldig je bent, en het laatste wat je wilt is voor uw kleding af te leiden van dat. Je moet begrijpen dat wanneer je vanuit het perspectief van een oudere generatie, je kleren opvallen veel meer voor hen dan ze doen om uw collega's, en het kan moeilijk zijn om aandacht te besteden aan wat iemand zegt als je verbaasd of geschokt door wat ze dragen. Dus over het algemeen, het duidelijker, hoe beter!
  • Als de ouders zijn conservatief, streng, of religieuze, kleden als je gaat naar de kerk. Staren naar de ouders zorgvuldig, want het maakt ze zich belangrijk, niet alleen hun kind voelen. Houd het simpel en schoon. Laat de dood t-shirt van metaal of de minirok in de kast.
  • Als de ouders, verkleden zo terloops als je comfortabel (maar niet te comfortabel - trainingsbroek en pyjama's zijn over het algemeen geen goed idee, ongeacht hoe relaxed de ouders) bent.
  • Als de ouders rijk zijn, vinden of te kopen kwaliteit kleding die je zou dragen als je gaat werken in een professionele omgeving.
 4. 4
  Benadrukken aspecten van jezelf die het tegenovergestelde van wat de ouders niet leuk vond aan ex van je partner (s) zijn. Voordat je aan de ouders, vraag je vriendje / vriendinnetje: 'Heeft je ouders als je ex Waarom wel of niet?' Als ze goed of niet goed iets over vroegere vriendjes / vriendinnetjes, graven naar karaktertrekken, geen onveranderlijke dingen zoals ras of status. Bijvoorbeeld, als de ouders niet willen dat de ex had geen richting in het leven, praten over je doelen en plannen. Als ze niet willen de ex omdat (zij dachten) dat ze een snob was, wees nederig. Als ze niet willen de ex omdat hij te controlerend was, een manier vinden om te laten zien dat je individualiteit van je partner respecteren.
 5. 5
  Een gemeenschappelijke basis vinden. Dit is waar een aantal voorlopige onderzoek zal van pas komen.
  • Zijn de ouders in de sport? Als u dezelfde sport te volgen, kan dit een goed gespreksonderwerp zijn. Maar als je hevig toegewijd aan rivaliserende hun favoriete team, wilt u misschien dit onderwerp te vermijden voor nu.
  • Geografische herkomst. Bent u, of iemand in uw familie, uit een gebied van het land of de wereld dat de ouders uit? Of heb je het gebied bezocht? Bijvoorbeeld: "Sarah vertelde me dat je leefde in Duitsland een jaar toen je in het leger ik in het buitenland gestudeerd in Duitsland voor een zomer Heeft u genieten van uw tijd daar..? '
  • Enkele andere belangen die vaak kruis generaties: klassieke muziek, jazz, wijn, bier, auto's, ambachten, huisdieren, tuinieren, literatuur.
 6. 6
  Wees oprecht dankbaar. Als je in het huis van de ouders ', rond te kijken voor iets wat je oprecht als, zoals kunstwerken, of een deel van het huis (bv. "Ik hou van de kas om uw huis hebben gehecht! Het voelt als een tropische jungle in daar. '). Als je samen eet, commentaar geven op wat je het liefst over het eten. Bij vertrek, dank hen voor het feit dat u over, maken van het diner, enz.
 7. 7
  Lees lichaamstaal. Als je goed oplet, zult u in staat op te pikken wat de ouders wel of niet leuk over u, en dienovereenkomstig aan te passen. Sommige ouders misschien leuk dat je bedrijf je vriend of vriendin de hand is, kunnen anderen zich ongemakkelijk voelen met het. Sommige ouders zullen worden geschokt als de zolen van je schoenen komen ergens in de buurt van hun salontafel, anderen zullen denken dat je te stijf als je je voeten stevig op de grond de hele tijd. Je kunt je vriendje of vriendinnetje voorbeeld te volgen om een diploma, maar vergeet niet dat de ouders loep je, ze niet, dus je kunt niet wegkomen met alles wat ze kunnen.
 8. 8
  Zoek dingen die je gemeen hebben met de ouders en praat erover. Probeer zo intelligent als je kunt als je spreekt (gebruik de juiste grammatica) en spreek met beleefdheid in het achterhoofd.

Tips

 • Als handen schudden, zie Hoe kan een overtuigende handdruk hebben.
 • Als je uit eten gaan, is het over het algemeen leuk om te bieden om te betalen voor uw eigen maaltijd, of voor die van u en uw partner. Dringen, echter kan worden gezien als onbeleefd. Als ze uw aanbod, kunt u bieden aan de tip te betalen (en veilig te zijn, maken het topje gulle).

Waarschuwingen

 • Het maken van oogcontact is meestal een goed idee, tenzij de ouders komen uit een cultuur waarin sommige vormen van oogcontact onbeleefd of respectloos worden beschouwd.
 • Als je een strikt vegetarisch of veganistisch en de ouders zijn hosting diner, zorg ervoor dat je vriend of vriendin vertelt hen vooraf. Als dit iets wat ze zullen zien als een ongemak (of misschien afkeer) stel naar een restaurant waar je weet dat er een paar gerechten kunt u zonder uw levensstijl keuze steeds een onderwerp van gesprek te bestellen zou kunnen zijn.