Wkanl

Hoe maak je een verlegen meisje praten

De beste manier om een ​​verlegen meisje op het werk, school, universiteit, etc. benaderen...

Stappen

Hoe maak je een verlegen meisje praten. Zorg ervoor dat je alleen bent of in ieder geval niet zo waarschijnlijk worden verstoord.
Hoe maak je een verlegen meisje praten. Zorg ervoor dat je alleen bent of in ieder geval niet zo waarschijnlijk worden verstoord.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je alleen bent of in ieder geval niet zo waarschijnlijk worden verstoord. Sommige verlegen meisjes praat niet graag in menigten, omdat ze bezorgd zijn over wat alle andere mensen van hen denken.
 2. 2
  Verkrijg de moed om te gaan en vragen om haar naam als je niet al weet. Als je dan ofwel doen alsof je dat niet doet, of iets zeggen over de lijnen van 'je moet zijn....'
 3. 3
  Houd het gesprek gaande. Vraag verschillende dingen als: 'je moet hier nieuw zijn', 'weet je dat veel mensen hier?', 'Zou u willen gaan voor een drankje of diner, etc. Hou het eenvoudig voor jezelf. Geen dingen zeggen als: "Mijn plan werd geannuleerd dus je wilt gaan vanavond?" Het zal haar het gevoel alsof ze is gewoon een fallback optie.
 4. 4
  Haar niet vernederen in de voorkant van je vrienden. Maar overtuigend en speelse het ook mag lijken, het maken van plezier van een verlegen meisje niet maken haar denken dat je haar wilt. De kans is groot, ze is een zelfbewuste persoon en er is niets ze haat meer dan een kerel die steekt de draak met haar, wijst haar slechte punten en vernedert haar. In feite, zou ze waarschijnlijk vind het nogal vervelend en zou gemakkelijk afgaan u. In plaats daarvan, te betrekken bij een zoete gesprek en zorg ervoor dat je in ieder geval jezelf te kijken alsof je luistert.
 5. 5
  Vraag niet te veel vragen, maar vertel haar andere dingen ook, graag zeggen sommige dingen over jezelf en waarschijnlijk zal ze ofwel beantwoorden aan de dingen die je zegt of een opmerking maken over het. Ze zou zelfs iets over zichzelf zeggen.
 6. 6
  Niet te zenuwachtig handelen of het gesprek zal lijken erg onhandig.
 7. 7
  Handelen natuurlijk. Als je handelt natuurlijk, zal het makkelijker te houden het gesprek gaande te zijn, en misschien zult u zelfs zeggen iets grappigs.
 8. 8
  Sommige verlegen meisjes zoals grappige jongens dus als je een clown van de klas, kijk uit voor haar bij het ​​maken van een grap. Als ze heeft een grote glimlach dan heb je er in geslaagd haar aandacht vangen. Het nemen van daar!
 9. 9
  Ze zou niet willen haar telefoonnummer geven rond andere mensen.
 10. 10
  Als je niet op zoek naar een romantische relatie, maken dat zeer duidelijk aan het begin (ervan uitgaande dat je man bent). Een verlegen meisje is erg voorzichtig zijn over het geven van iedereen die haar hart, als je het breekt, kan je ernstig gewond haar gevoelens en traumatiseren haar, waardoor haar toekomstige romances uiterst moeilijk en vol achterdocht.
  • Probeer je best om geen flirten gedrag, zoals regelmatig een blik op haar, lacht zonder aanwijsbare reden vertonen, etc. Meteen aan het begin van de relatie, zijn vriendelijk, maar ook duidelijk maken u geïnteresseerd in andere meisjes bent. Op deze manier zal ze in ieder geval weten dat je niet romantisch geïnteresseerd in haar, zonder haar te kwetsen.

Tips

 • Wees zelfverzekerd! Ja Dont be shy. Laat zien dat je zorg
 • Ze zal waarschijnlijk niet gaan met je praten, je moet het een om het gesprek te beginnen. Na een tijdje zal ze beginnen om gesprekken met je begint. U kunt ook van te voren zwaaien naar haar.
 • Vermijd baseren gesprek op vragen, omdat de hele basis van deze techniek is gebaseerd op de veronderstelling dat de ander het gesprek met een langdurige reactie initieert. Verlegen meisjes zullen waarschijnlijk willen met je praten, maar ze krijgen tong gebonden en alleen het beheer van een snelle, to the point antwoord, dat alleen zal eindigen met een ongemakkelijke stilte. Compenseren dit door barraging hen met vragen is niet effectief als goed, omdat het gesprek eenzijdig blijft, met je vragen te stellen en haar antwoordapparaat.
  • Het beste is om het gesprek met enkele kleine praten met betrekking tot de situatie bij de hand (dwz "ontvangst van mijn telefoon is zo slecht in, ik denk het krijgen van een nieuwe, maar ik heb problemen met het vinden van een telefoon die zowel goedkoop en initiëren nuttig. ", dan verder op in een breder, maar toch verbonden, onderwerp zoals specifiek de iPhone en de vele apps zij bezit.). Als je vertrouwen, moet je het gesprek te leiden, maar create pauzes waar ze kunnen een opmerking maken, zelfs alleen maar een bevestiging ("ja", "eh", etc). Uiteindelijk zal ze zich zekerder voelen en zullen langere bijdragen aan het gesprek te maken.
 • Verlegen meisjes zal waarschijnlijk niet beginnen te praten meteen.
 • Niet dingen over haar te nemen, kunnen ze schuw zijn, maar dat betekent niet dat ze niet een spannend persoon, wanneer je door. Het is een uit te schakelen.
 • Lachen altijd en onderhouden van oogcontact.
 • Wees voorzichtig op wat je zegt als je niet echt weet haar omdat ze gevoelig kunnen zijn
 • Praat met hen! (Het is heel belangrijk. Meisjes krijgen uitgeschakeld of krijg de indruk dat je niet van ze als je niet met ze praat)
 • Maak een grap, zal het ijs te breken.
 • Sommige verlegen meisjes zoals romantische noten, drop een aantal off in haar kastje. Na een paar notities later haar vragen te beantwoorden en zo verder enzovoort (opzoeken van de romantische toelichting op Google als u wilt meer informatie over de romantische noot strategie)

Waarschuwingen

 • Maak nooit een woordspeling op basis van alle aspecten van haar persoonlijkheid / verschijning, in ieder geval totdat je haar beter te leren kennen. Ze zal waarschijnlijk niet zeker weet of je een grapje maakt of niet en kunnen worden gekwetst.
 • Houd altijd oogcontact en niet alleen stilstaan ​​en knoeien met je handen. Niet staren naar haar, probeer dan een natuurlijke, geïnteresseerde uitdrukking, in plaats van een intensieve geconcentreerde uitdrukking die je normaal zou gebruiken tijdens een diepe, zinvol gesprek weer te geven.
 • Als u op zoek bent naar een romantische relatie, voorkomen dat directe reacties over haar uiterlijk, terwijl ze onzeker kan zijn als je sarcastisch of niet. De beste dingen te complimenteren zijn dingen die ze kunnen zijn onzeker over, zoals brillen, beugels, enz. Ze zal waarschijnlijk waarderen een compliment dat maakt haar voelen zich meer comfortabel met iets dat eerder beschaamd haar veel meer dan een generieke compliment over haar haar.
  • Heeft complimenten je bent niet echt oprecht over, ook al heb je goede bedoelingen niet maken. Ze zal waarschijnlijk merken de leugen en voel me erg pijn doen, omdat je niet alleen erkend dat je iets dat haar kan verlegenheid opgevallen, je ook duidelijk gemaakt dat je kon niets positiefs te zeggen over het te vinden. Zeggen enige echte complimenten, of zeggen helemaal geen.
 • Zij mogen niet willen oogcontact houden, maak je geen zorgen, hoor! Ze zal waarschijnlijk liever herhaaldelijk blik op je en houd korte oogcontact, in plaats van bevestigingsogen voor het hele gesprek. Als ze maakte enkele doordachte reacties, is ze nog steeds luisteren.
 • Laat niet het gesprek dood neer! Als het gesprek stopt, verandert het onderwerp: vraag haar andere vragen of zelfs een eenvoudige compliment zal een lange weg te gaan.
  • Niet springen van het ene onderwerp naar een volledig onafhankelijke onderwerp. Als je niet kunt denken aan een onderwerp als je hebt uitgeput van de vorige, is het best om gracieus beëindigen het gesprek (op een vriendelijke manier, zoals "Nou, moet gaan, zie je na de lunch!"). Als je stuiteren van, zeg, je school / werkplek aan kinderen in Afrika, en vervolgens tot Quantum Physics, tenzij ze toont oprechte belangstelling, het is waarschijnlijk het beste dat het gesprek beëindigt, als beide partijen moet geïnteresseerd zijn in het onderwerp bij de hand.

Dingen die je nodig hebt

 • Moed!
 • Een paar onderwerpen om over te praten.
 • Je zult moeten weten wat ze leuk vindt dan wanneer u opraken van de dingen te zeggen of te doen, krijg je een back-up plan en ze zal je moeten praten in een mum van tijd.
 • Of vraag om hulp om elke klas / home werk te voltooien.
 • Haal haar geïnteresseerd.