Wkanl

Hoe charismatisch te zijn

Heb je ooit gemerkt hoe sommige mensen hebben de mogelijkheid om absoluut iedereen boeien? Het maakt niet uit hoe ze er uitzien of hoeveel geld ze hebben, kunnen deze mensen alleen maar lopen in een kamer en het middelpunt van de aandacht direct zijn. Als ze weggaan, mensen ze willen emuleren. Dat is charisma - een soort magnetisme, dat vertrouwen en bewondering wekt. Als schoonheid, geluk, en sociale positie, kan charisma vele deuren openen in het leven. Echter, terwijl deze andere kwaliteiten moeilijk te bereiken zijn, kan iemand meer charismatisch. Volg gewoon deze eenvoudige tips om te leren hoe.

Stappen

Hoe charismatisch te zijn. Vertrouwen uitstralen.
Hoe charismatisch te zijn. Vertrouwen uitstralen.
 1. 1
  Vertrouwen uitstralen. Charisma is niet hetzelfde als vertrouwen, maar verschijnen zelfverzekerd kunt u meer Charismatisch te maken, omdat je zelfvertrouwen zullen anderen op hun gemak en geloof in je vaardigheden te inspireren. Als mensen je zien als een zelfverzekerd persoon, zullen ze natuurlijk willen zijn om je heen. Hier is hoe te vertrouwen:
  • Wees positief. Vertrouwen in mensen zijn over het algemeen positief, omdat ze houden van wie ze zijn en wat ze doen. Begin niet uit een gesprek van kritiek een andere persoon, plaats, of politieke figuur. In plaats daarvan concentreren op de dingen die je liefde, die mensen zullen betrekken en ze willen zijn om je heen. Als je eraf klinken als je een hekel aan alles wat er op je pad komt, zullen mensen maken zich zorgen dat uw negatieve vibe off zal wrijven op hen.
  • Spreken met vertrouwen tegemoet. Spreken met vertrouwen niet praten meer dan iedereen anders, of harder dan iedereen anders betekenen. Zeg iets belangrijk en zeg het met overtuiging. Spreken in een ontspannen tempo en duidelijk spreken. Varieer uw toon, ritme, volume en toonhoogte om uw meest belangrijke woorden te benadrukken en uw toespraak interessant te houden. Om te oefenen het spreken met vertrouwen, kunt u opnemen jezelf spreken, en zorg ervoor dat u vertrouwen als je praat klinkt.
  • Te verschijnen vertrouwen, moet je eerst kunnen vertrouwen. Echt vertrouwen in mensen houden van wie ze zijn, wat ze doen, en hoe ze eruit zien. Als je niet vertrouwen op de binnenkant, werk op het benadrukken uw goede eigenschappen, het aanpakken van je fouten, en het verbeteren van je uiterlijk te laten zien dat je uiterlijk zaak aan u.
   • Vergeet niet dat als je nog steeds bezig met het ontwikkelen van je innerlijke zelfvertrouwen, met een zelfverzekerde stem, kleding en lichaamstaal kan een lange weg te gaan in het maken van mensen die denken dat je er vertrouwen in.
 2. 2
  Toon charisma door je lichaamstaal. Uw lichaamstaal kan zeggen veel over hoe je je voelt over jezelf, en kan u helpen lijken meer aanspreekbaar voor anderen. De verkeerde lichaamstaal kan je verlegen of besluiteloos kijken, dus het is belangrijk om te bewegen op een manier die laat zien dat je vertrouwen, verloofd, en levend. Hier is hoe het te doen:
  • Een charismatisch persoon staat hoog en loopt met constante, vastberaden stappen. Ze lopen in een kamer van vreemden met trots, klaar om een ​​nieuwe kans aan te grijpen. Ze gebaart ook met hun handen in plaats van kruisen ze over hun borst.
  • . Niets straalt vertrouwen, zoals een goede houding. Staan of rechtop zitten, maar niet stijf. Wanneer je iemand ontmoet, geef een stevige handdruk en kijk de ander in het oog. Weer positieve lichaamstaal terwijl je praat met iemand of zelfs wanneer je gewoon wachten. Zitten met uitzicht op de persoon of de personen met wie je praat, uncross je benen en armen, en houd uw handen weg van je gezicht. Kijk op hun gemak, en niet fidget of overbrengen nervositeit.
  • Denk na over je eigen gebaren. Als je spreekt, doet je lichaamstaal ondersteunen u, of kijk je nerveus, onverschillig, of verveeld? Als je gepassioneerd over iets bent, heb je gebaren communiceren dit?
  • Praktijk in een spiegel. Kijk jezelf in de spiegel en geef een toespraak of zelfs doen alsof ze een gesprek te voeren. Wat zijn uw ogen doen? Hoe zit het met je handen? Kijk je net als de shifty politicus of de charismatische ene? Kan iemand weet welke emotie je probeert over te brengen, zelfs als ze je niet kon horen? Oefen regelmatig, en noteer wat je nodig hebt om te verbeteren.
  • Bootsen de lichaamstaal van de mensen die je in gesprek met, zodat u dichter bij hen in een non-verbale manier kan krijgen. Als iemand gebaren veel, kunt u deelnemen in, terwijl als een persoon meer is gereserveerd, moet je niet gebaar te wild.
  • Kijk mensen in de ogen wanneer je met ze te praten. Niet staren ze naar beneden, maar niet blik door de kamer of kijk overal maar naar hen. Betrek ze met je ogen, niet alleen je stem. Niet controleren uw telefoon, uw horloge, of rond te kijken naar andere mensen om mee te praten, want je zal niet verschijnen verloofd.
  • Kijken hoe andere mensen gebaar. Merk op hoe gebaren sommige sprekers 'verschijnen nep of niet synchroon met hun boodschap. Deze mensen komen af ​​op zoek shifty of onzeker als gevolg. Andere sprekers gebruiken lichaamstaal uitzonderlijk goed. Deze zijn over het algemeen het effectiever communiceren en lijken meer betrouwbaar en competent. Deze mensen zijn vaak succesvolle acteurs, religieuze leiders en experts. Kijk voor goede en slechte voorbeelden van het gebruik van lichaamstaal. Aandacht besteden, en te leren.
  • oprecht wanneer je iemand begroet. Je glimlach zien dat je enthousiast over het bereiken van hen weten bent.
 3. 3
  Maak mensen zich speciaal voelen. Het maakt niet uit wie je praat, moet je altijd proberen te charmeren die persoon en maken ze het gevoel dat de enige persoon in de wereld. Om ware charisma hebt, moet je in staat om iedereen over een onderwerp te praten, en zijn een goede en attente luisteraar. Hier is hoe het te doen:
  • Worden iedereen is gelijk. Als je praat met een potentiële werkgever, een groep rijke donoren, een kind, een vreemdeling, of een aantrekkelijke man of vrouw, bijvoorbeeld, niet hen op een voetstuk of praat naar hen. Wees respectvol van andere mensen, maar respecteer ze als gelijken, en verwachten dat ze je zullen accepteren als zodanig.
  • Toon interesse in het leven van mensen. Zonder wordt nieuwsgierig, vraag mensen vragen over hun leven, hun achtergrond, of hun mening over bepaalde zaken. Laat ze voelen dat wat ze hebben zaken gedaan, en dat je hun gedachten waarderen.
  • actief wanneer anderen spreken. Geef iemand uw volledige aandacht als ze tegen je spreekt. Knikken instemmend of maak korte uitroepen, zoals "Ik zie," of "Okay," aan de persoon die u luistert verzekeren en bent u geïnteresseerd in wat ze te zeggen bent. Een korte druk op de bovenarm kan uw overeenkomst of empathie met iets wat iemand zegt te benadrukken, en het kan de persoon die zich verbonden voelen met je.
  • Leren en onthouden de namen van mensen en adres mensen door hun namen. Dit maakt je meer kans om te onthouden naam van die persoon als je ze weer te zien.
  • vrij, maar, en complimenten vriendelijk en zonder gedoe te accepteren.
  • Vergeet niet dat het zijn charismatisch is niet hetzelfde als verheugend mensen. Charismatische mensen niet schelen wat anderen denken. Ze zijn gewoon absoluut charmant en charismatisch op hun eigen.
 4. 4
  Geestig. Een echt charismatisch persoon moet in staat zijn om mensen te laten lachen zonder te proberen te hard. Een deel van een persoon die iedereen wil zijn rond is het inschakelen van een groep mensen in laugher en moppen. Je moet in staat zijn om de charme van mensen met uw gevoel voor humor. Hier is hoe het te doen:
  • Leer te lachen om jezelf. Als je leert om de draak steken met jezelf, zullen de mensen gecharmeerd op hoe zeker je bent en zal meer comfortabel om je heen. Je hoeft niet te worden zelfspot te tonen dat je je bewust bent van je fouten bent, en om mensen te laten meedoen aan het lachen naar ze. In staat zijn om dit uit te trekken is een teken van het hebben van ware charisma.
  • Leer om grap rond met een verscheidenheid aan mensen. U moet worden afgestemd op het gevoel voor humor van de persoon of groep mensen je praat. Als je praat met mensen met een ranzige of licht offensief gevoel voor humor, wees niet bang om bal te spelen. Echter, als je in de buurt bent van een ouder of gevoeligere menigte, dan is de toon van uw humeur en vasthouden aan korte en onschuldige grapjes. Als je met een nieuw persoon, conservatief zijn op het eerste. Je wilt niet riskeren beledigen of het draaien van een persoon af met een ongepaste grap.
  • Probeer niet te hard om grappig te zijn. Je hoeft niet om een ​​grap te maken om de vijf seconden een geestige persoon te zijn. De goed getimede grap kan een lange weg te gaan. Waarde kwaliteit boven kwantiteit, en zich richten op het maken van slechts een paar grappen in de loop van een gesprek.
  • Leren om mensen te plagen. Als u vertrouwd bent met iemand bent en zijn al op weg naar het charmante hen, kunt u leren om grapjes door plagen die persoon een beetje. Deze kunt u dichter bij de persoon te brengen en kan laten zien dat je niet iets te serieus nemen. Maar zorg ervoor dat het een persoon die vatbaar is voor je grappen.
 5. 5
  Worden betrokken. Om echt charismatisch, moet je in staat zijn om niet alleen indruk, charme, en te luisteren naar een groep mensen, maar je moet een persoon die goed is in boeiende anderen te zijn en heeft altijd iets interessants te zeggen, dus mensen zullen nature aangetrokken naar u toe. Hier is hoe je het doet:
  • Be veelzijdig. Een echt charismatisch persoon moet in staat zijn om een ​​verscheidenheid van mensen om te spreken over een verscheidenheid van onderwerpen. Je moet goed lezen, lees de krant elke dag, en hebben een verscheidenheid van belangen, zoals vreemde talen of moderne kunst, zodat u deze onderwerpen te bespreken met iemand.
  • Je kunt werken op het zijn goed afgerond en weten een beetje over politiek, geschiedenis, wetenschap en literatuur, zodat u op maat het gesprek om de individuele je spreekt aan.
  • Denk na voordat je spreekt. Verminder de pluisjes en vulmateriaal in uw dagelijkse communicatie. Probeer om elk woord te laten tellen, en denk na over hoe je gaat frase iets voordat je je mond open. Als je niet iets belangrijks te zeggen hebben, zwijgen. Het lijkt misschien verrassend, maar het beperken van het bedrag dat u praat zal maken wat je te zeggen hebt interessanter.
  • Neem contact op met je emoties. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die over het algemeen wordt aangenomen dat ze sterk zijn charismatische uitstraling emoties, en ze zijn ook in staat te verhouden tot wat anderen voelen. Wees niet bang om woede, pijn, verdriet, of opgetogenheid voelen, en wees niet bang om je emoties te communiceren op een passende wijze.
  • Zet het allemaal daar. Mensen hebben de neiging om gedachten en gevoelens voor elkaar verborgen, zonder slechte bedoelingen, maar iedereen opwarmt naar iemand die volkomen eerlijk zonder onhandig of raar. Als je eerlijk kan communiceren en mensen helpen open te stellen, zult u op uw weg om er charmant. Natuurlijk, er zijn een paar uitzonderingen, niet iets dat ervoor zorgt dat mensen zich ongemakkelijk voelen of willen weg terug van u zeggen.

Tips

 • Het ontwikkelen van charisma is een kunst. De algemene richtlijnen hierboven kan u helpen meer charismatisch, maar uw charisma moet van binnenuit komen u en moet u als individu reflecteren of zal het valse verschijnen. Gelukkig, iedereen heeft de mogelijkheid om zijn charismatische, en het moet gewoon worden overgehaald uit. Oefenen en kennis te nemen van wat werkt en wat moet worden verbeterd.
 • Wees eerlijk. Mensen houden niet van 'schapen'; mensen die zuigen aan anderen en zijn bang om eerlijk adviezen te geven, aan de andere kant niet eerlijk. Charismatische mensen niet anderen beledigen, ze geven eerlijke adviezen zonder dat iemand slecht gevoel over zichzelf.
 • Neem acteerlessen. Acteurs en charismatische mensen maken gebruik van dezelfde technieken om hun publiek te boeien en roepen emoties.
 • Word lid van een Toastmasters club om de communicatie-en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen met anderen die dezelfde interesses.
 • Probeer niet te fake charisma. U kunt leren charisma, maar proberen charismatisch te zijn zonder de praktijk kan je bizarre en onbetrouwbaar lijken.
 • Succes vergt meer dan charisma. Als u niet beschikt over de vaardigheden of toewijding aan doen wat je tracht te doen, zult u waarschijnlijk te kort.