Wkanl

Hoe om te weten wanneer een beroemdheid praten

Ware het niet voor algemene beroemdheid aanbidding en bewondering, zij zouden niet verblijven op de top van hun boom voor lang. Sommige beroemdheden welkom aandacht, terwijl anderen liever prive te zijn bij het niet uitvoeren. Dit moet worden gerespecteerd. Als je een beroemdheid in persoon, is het echter moeilijk om de verleiding te weerstaan ​​om ze te praten, zelfs al is het maar om een ​​handtekening te krijgen. Breiden sommige hoffelijkheid, en je kunt de interactie een aangename een voor de beroemdheid en zelf te maken.

Stappen

Hoe om te weten wanneer een beroemdheid praten. Zoek het juiste moment om ze te benaderen.
Hoe om te weten wanneer een beroemdheid praten. Zoek het juiste moment om ze te benaderen.
 1. 1
  Zoek het juiste moment om ze te benaderen. Je zou niet willen worden lastig gevallen door een vreemdeling als je in het midden van een belangrijk gesprek, zou je? Probeer te wachten tot de persoon onbezet is of totdat ze een mobiele telefoon gesprek te beëindigen.
 2. 2
  Aanpak beleefd. Glimlach en zachtjes stel jezelf voor.
 3. 3
  Openen met een compliment. Niet al te vleien een beroemdheid, of je zal nep klinken. Wees specifiek. Bijvoorbeeld, vertel hen u vond ze geweldig waren in een bepaalde rol of dat je hun werk te waarderen voor een bepaald goed doel. Geef niet een generiek compliment, zoals "ik ben je grootste fan," en niet kritiek de persoon.
 4. 4
  Als je iets duidelijk met hen gemeen hebben, delen deze informatie. Het bouwen van een rapport door gelijkenissen is een geweldige manier om iemand te praten die je krijgt.
 5. 5
  Leg uit wat je wilt. Als je gewoon wilt kletsen en genieten van het moment, prima. Als u een handtekening of een foto met ze wilt, beleefd en snel vragen. Wees voorbereid en zorg ervoor dat je een pen en een papier te signeren handig voordat je ze benadert. Als ze toestemming om u een handtekening te geven, geef ze het kladblok; laat hen niet wachten. Ook, zorg ervoor dat uw camera is klaar als je een foto wilt en ze nooit benaderen door steken uw kladblok of camera in zijn of haar gezicht.
 6. 6
  Bekijk hun lichaamstaal. Lichaamstaal kan je in de aanwijzing over hoe ze zich voelen over de interactie. Als ze verschijnen gehaast of als ze blijven lopen als je in gesprek bent, of als ze blik op hun horloge, gevoelig te zijn voor die tijd crunch. Als ze lijken bedroefd, dit is waarschijnlijk niet een goede tijd om te praten.
 7. 7
  Praat met hen als ze lijken je wilt, maar vergeet niet ze kunnen gewoon proberen om beleefd. Probeer niet om het gesprek op te slepen.
 8. 8
  Vermijd overdreven stromende. Sommige beroemdheden kan niet genoeg complimenten krijgen, ze willen horen hoe geweldig je denkt dat ze zijn. In het algemeen kan te veel enthousiasme van uw kant hen verlegenheid, of schrikken ze af.
 9. 9
  Wees een goede luisteraar. Als ze daadwerkelijk te betrekken bij een gesprek met u, let op wat ze zeggen. Ze niet storen, maar bouwen op hun verklaringen zoals u zou doen voor een goed gesprek.
 10. 10
  Vasthouden aan het praten over hun openbare leven. Tenzij de beroemdheid brengt het op, is het meestal het beste om te voorkomen dat een gesprek over zijn of haar familie of andere prive-zaken. In het uiterste, kan dit lijken erg griezelig.
 11. 11
  Discreet. Niet de aandacht vestigen op een beroemdheid als andere mensen ze niet hebben erkend. Terwijl de ene fan aanvaardbaar kan zijn, tien of vijftien fans verdringen rond is zeker niet.
 12. 12
  Maak foto's discreet. Als uw camera is handig, ofwel neemt u de afbeelding van een bepaalde afstand, of vragen of ze het erg zou vinden als je snel een foto knapte. Echter, als de beroemdheid is in vermomming, het zou veel beter om hem te fotograferen of haar uit weg te zijn, want je moet niet trekken geen extra aandacht aan hen. Heb een foto van jou en de beroemdheid niet nemen, zonder te vragen eerst om toestemming. Maar, als de ster is vriendelijk, zou je kunnen vragen of ze zou laten je een foto genomen met hen hebben.
 13. 13
  Wrap up mooi. Zorg ervoor dat de beroemdheid bedanken voor zijn of haar tijd of om een ​​handtekening of foto, en zeg iets als, "Het was geweldig om je te ontmoeten."
 14. 14
  Accepteer afwijzing. Het is goed voor u om snel vragen om een ​​handtekening of foto, maar het is ook goed voor hem / haar te dalen. Als uw aanvraag wordt afgewezen, het probleem niet forceren. Ze mogen hun persoonlijke ruimte hebben. Wees niet opdringerig.
 15. 15
  Probeer ze te bellen door hun publieke naam. Ze niet bellen door een bijnaam, want dat is te bekend! Je kent ze niet, ze niet weet je. Niet hun namen roepen luid, tenzij in een meet-of greet situatie, waar het wordt verwacht.

Tips

 • Een andere manier om woord is: "Sorry dat ik u stoor, maar heb je de tijd om een ​​handtekening te ondertekenen"
 • Een beroemdheid die is vermomd niet wilt worden gehinderd. Het is de moeite waard respecteren deze wens. Als je dat doet benadering iemand die gaat incognito, probeer niet om zijn of haar verraden.
 • Als je een natuurlijk gevoel voor humor en kan deze toepassen bij het ontmoeten van een beroemdheid, zal hij of zij waarschijnlijk waarderen dat. Iedereen heeft behoefte aan een lach op zijn minst een keer per dag.
 • Beroemdheden niet alleen wat privacy nodig hebt, moeten ze het grootste deel van hun vrije tijd te maken. Ze hebben ook afspraken te houden. Verwacht geen beroemdheid vergadering om snel te zijn.
 • Anderzijds, als ze iets ze verkopen, dat werkt als een grote opening. Bijvoorbeeld een muzikant, kopen hun CD daar (zelfs als je het al hebt) en meer dan waarschijnlijk, zullen ze meer dan bereid om het deksel en / of de schijf zelf te ondertekenen.
 • Overweeg niet proberen om een ​​handtekening te krijgen. De beste gesprekken die je kunt hebben met beroemdheden kunnen zijn die waarin je niets verwacht in ruil. Praat over uw omgeving, recent nieuws, of andere dingen die je weet dat ze misschien geïnteresseerd in
 • De meeste beroemdheden liever een beleefde, "Hallo, als je de tijd hebt, ik zou graag uw handtekening!" Dit is een eerlijke benadering en zelfs de meest prikkelbare celebrity zal waarschijnlijk snel ondertekenen.
 • Een andere opmerking over professionele worstelaars, die de slechteriken spelen vaak in karakter, in een mate, als ze niet op TV, om dat beeld te behouden. De uitzondering is voor het goede doel evenementen, en bij hun bezoek aan de troepen overzee. Anders, verwacht niet dat een vent als Randy Orton om je handtekening te ondertekenen. Als je vraagt, en hij kijkt op je neer als je niets bent, dat is gewoon zijn karakter.
 • Als de acteur heeft een artiestennaam en je hun echte naam kennen, maar ze gebruiken het niet, pakken ze alleen door hun artiestennaam. Professionele worstelaars zijn een goed voorbeeld van. Bijvoorbeeld als je The Undertaker ontmoet, zou je niet noemen hem Mark, zou je hem Taker noemen. Een mogelijke uitzondering zou zijn als hij niet in kostuum. Een ander voorbeeld is Shawn Michaels (echte naam Michael Hickenbottom). Zijn real-life jurk zou waarschijnlijk vergelijkbaar met wat hij draagt ​​op tv, dus het kostuum uitzondering zou niet van toepassing zijn.

Waarschuwingen

 • Beroemdheden zijn meestal bang om oogcontact te maken met het publiek, omdat ze niet willen praten met iedereen die hen herkent. Stel je eens voor hoe vervelend het zou worden met mensen praten om je overal mee naar toe!
 • Verwacht irrationeel gedrag of excentriciteit.
 • Beroemdheden zijn niet in het bedrijf van anderen te ontdekken, dus probeer niet om ze te gebruiken als een methode van stijgende jezelf roem. Velen zullen dit zien als een hinderlijk en ze zullen waarschijnlijk niet willen je niet meer te praten. Op een verwante nota, niet vertellen hoe fantastisch een vriend of familielid van jou is, maakt niet uit hoe briljant of getalenteerd u kennis te kunnen zijn.
 • Wees voorzichtig niet in de verleden tijd van hun carrière, populariteit of schoonheid te praten. Dit zou beledigend zijn voor iedereen.
 • Probeer te voorkomen dat het naderen van beroemdheden als ze zijn bezig met een diepgaand gesprek of prive-tijd met hun partner.

Dingen die je nodig hebt

 • Handtekening boek of iets om op te schrijven
 • Pen
 • Camera (mobiele telefoon camera's zijn zeer geschikt voor een snelle, discrete foto's)
 • Elementaire sociale vaardigheden