Wkanl

Hoe te blijven aan zijn hoofd

Er is iets wat zowel romantische en blijvende over de gedachte van binnenvallende iemands geest zo veel dat je daar blijven hangen, zelfs als ongenode... Maar toch, met zo'n diepe indruk dat een man kan gewoon niet stoppen met denken over je is niet altijd gemakkelijk en met het oog op een langere termijn relatie.

Hoe doe je helpen om die blijvende vonk in zijn geest te creëren, zodat hij geen foto's van je kan houden van steeds weer terugkomen, zozeer zelfs dat hij wil kunnen bereiken en raken je alsof je nog steeds daar? Nou, er zijn nooit garanties als het gaat om het verlangen en liefde in het leven, maar hier zijn enkele dingen die je gewoon zou kunnen helpen op deze ongrijpbare zoektocht...

Stappen

Hoe te blijven aan zijn hoofd. Presenteer jezelf op je best.
Hoe te blijven aan zijn hoofd. Presenteer jezelf op je best.
 1. 1
  Wees trouw aan jezelf. Als je tijd doorbrengen rond deze man, laat hem zien en weten de echte jij. Er is niets meer aantrekkelijk en gedenkwaardig dan een persoon die is, kent hun eigen geest en beschikt aanwezigheid.
  Uiteraard betekent dit niet dat in zichzelf gekeerd, bazig of een slechte luisteraar, het betekent wel duidelijk te maken dat je dat voor jezelf, geniet van het leven en verwacht niet afhankelijk te zijn van iemand.
  Wees attent, maar ook openhartig, charmant en laten zien dat je goed geïnformeerd over de onderwerpen die u samen bespreken. Waardoor het vanaf het begin duidelijk dat je niet plakkerig type is echt sexy.
  • Als deze man toont tekenen van voorkeur om andere dan wie je bent, het is niet de moeite waard inbedding zelf in zijn geheugen!
 2. 2
  Presenteer jezelf op je best. Het maakt niet uit wat je besluit om te dragen, of het nu casual, professionele, 's avonds of nachtkleding, net zo lang als het is netjes, schoon en past bij uw lichaamsvorm zo goed mogelijk.
  Elke vrouw kan kijken glamoureuze en mooi mits ze heeds de eenvoudige regels van de dressing om haar uiterlijk en figuur in plaats van te worden weggevaagd door de huidige passen rages.
  Als het een speciale gelegenheid, uitgeven een beetje en draag iets dat je weet echt imponeert op je. Geef hem een ​​beeld te onthouden!
  • Altijd goed verzorgd en houd je haar in goede vorm. Een goede knipbeurt en een goed opgebouwd gezicht kan gaan een lange weg naar het creëren van een gunstig. Zorg ervoor dat uw kleding wordt gestreken en schoon ook, want als ze niet, ze suggereren dat je niet kan worden lastig gevallen met iets of iemand. Dat is niet waarschijnlijk dat een blijvende indruk te maken, althans niet voor een goede reden!
  • Charmant zijn. De innerlijke gloed is het deel dat weer zal schijnen het meest in uw goed gepresenteerd zelf en het is charme die lang herinnerd zal worden na uw fysieke aanwezigheid de kamer is vertrokken.
 3. 3
  Gebruik geur. Geur roept herinneringen op als niets anders kan. Het is geur die ervoor zorgt dat een persoon onthoudt gebeurtenissen, mensen en plaatsen, zelfs als niet in staat om heel plek het wanneer, waar en wie.
  Natuurlijk, om te kunnen worden van het voordeel voor u, moet hij in staat zijn om de die en een handtekening geur kan dit voor u te plaatsen. Maar wacht! Niet overdrijven dit aspect - een meisje dat ruikt kan worden herinnerd om de verkeerde redenen.
  Bij het streven om geur te gebruiken om het geheugen in het achterhoofd van uw man te lokken, zich bewust zijn van het volgende:
  • De geur moet er een zijn die voor u werkt. Niet alle parfums werken goed met elke persoon en je moet leren welke geuren het beste werken voor u door middel van trial and error. Bovendien veranderen ze als vrouwen ouder worden, dus zorg ervoor dat up-to-date te houden Tegen de tijd dat u voldoet aan de huidige, moet u dit aspect hebben goed en echt uitgezocht.
  • Als u allergisch bent voor geur, of de man die je geïnteresseerd bent in is allergisch voor geuren, slaat u deze stap geheel. Gewoon worden schoon en hebben uw natuurlijke geur. Uw eigen lichaamsgeur is zeer aangenaam en aantrekkelijk in een lage subliminale manier, vooral in het midden van je maandelijkse cyclus terwijl ovuleert. Als u het bijhouden van uw lichaam ritmes, kunt u memorabele data voor mid-cycle plannen zodat subliminale feromonen effect slaat hem hard in de instincten.
  • Als je veel geluk hebben gehad met het vinden van de "juiste" geur die omhoog u samenvat, overwegen het zien van een op maat gemaakte. Dit is een persoon die zal u specifieke vragen over uw voorkeuren en uw levensstijl en zal u helpen om de juiste noten te maken van een parfum speciaal voor u kiest.
   Het kost een beetje meer maar zodra je deze mix recht, zult u gemakkelijk worden onthouden door uw eigen handtekening geur, die heel hard kan zijn voor iemand anders te evenaren.
 4. 4
  Wees een morele opkikker. Iedereen houdt hoorzitting lof over zichzelf en hoeveel ze gewaardeerd. Natuurlijk, er is absoluut geen noodzaak om het te overdrijven of te gedachteloos ontspringen, maar het uiten van je oprechte net van de grote dingen die je hebt gezien in deze man is zeker een winnaar als het gaat om te worden herinnerd.
  Het is vrij moeilijk om iemand die de beste aankondigingen over u te ontslaan, dus zorg ervoor dat te wijzen op de finesses van deze man als je ze ziet. U vindt deze werkt goed voor het leven in het algemeen.
  • Wees een goede luisteraar. Wachten om alles wat hij te zeggen heeft en niet onderbreken hoor. Gebruik van de mogelijkheid als een kans voor hem om u meer te vertellen over zichzelf, niet als een voor uw eigen verhalen te praten.
   Voor jezelf, niet te veel onthullen te snel, als een gevoel van mysterie zal u zeker laten aan zijn hoofd, willen meer weten.
  • Zeggen dat zijn naam in uw hele gesprek samen. Het zal hem het gevoel speciaal en gewaardeerd door u en het een schakel tussen u beiden, dat is veel zekerder dan wanneer je net zei "hey, u" of hem niet bij naam noemen creëert.
  • Wees gratis over zijn attent natuur, zijn zorgzame wegen, zijn bedachtzaamheid. U wilt meer van dit, dus het kan nooit kwaad om het te loven!
  • Merkt als hij zegt of doet dingen die veel voor je betekenen en merken op hen terloops aan te tonen u onder de indruk bent. Herhaal informatie die hij heeft met u gedeeld op een bepaald punt in uw gesprek te laten zien dat je nam kennisgeving en vond het waardig herinneren.
  • Wees geïnteresseerd in wat hij geïnteresseerd is in en weerspiegelen dit in wat je zegt rug naar hem toe. Dit is iets dat komt te onthouden want het is belangrijk voor hem en grijpt zijn aandacht.
   Bijvoorbeeld, kan je niet veel over de sport die hij wil weten, maar als gevolg van zijn enthousiasme voor een team winnen of een doel laat zien dat je op zijn minst kunnen worden geïnteresseerd.
  • Zelfs wanneer u het niet eens met zijn, dus respectvol en ook op wijzen hoe je waardeert en erkent zijn standpunt zelfs waar je verschillen.
 5. 5
  Wees je bewust van je lichaamstaal. Het heeft zijn eigen manier van slepende in iemands geest, ten goede of ten kwade. Goed oogcontact kan helpen je te verbinden, terwijl de spiegeling zijn acties kan een gevoel van harmonie tussen de twee van u maakt.
  Spiegelen is een uitstekende manier om je weg inveigle in zijn onderbewustzijn, omdat het zal leiden tot hem om te denken dat je bent afgestemd op elkaar, waardoor een versterking verbinding maken.
  Wees je bewust van de kracht van de zachte aanraking. Aanraking, zoals geur, kan een traject aan wordt herinnerd omdat het wekt een gevoel van warmte en vriendelijkheid. Vanaf het moment dat we baby's, is een vorm van duurzame verbinding en zorg van anderen, en het licht, kan zorgzame aanraking aanhankelijk en vertrouwend gevoelens roepen in de ontvanger. Natuurlijk, niet overdrijven of al te uitbundig en klap de arme jongen!
  • Meer dan iets anders, draag je vertrouwen en geloof in je waarde met een warme. Dat warme glimlach zal blijven hangen in zijn geest langer dan iets anders.
 6. 6
  Wees niet de hele tijd rond en blijven hetzelfde zelfverzekerd persoon je bent. Omdat het ongrijpbare en drukke zullen daadwerkelijk helpen om je indruk te maken op zijn geheugen een stuk meer dan beschikbaar zijn op het moment dat hij teksten of gesprekken. In feite, laat openingen tussen onmiddellijke communicatie methoden om te helpen verhogen van de indruk die je hebt een leven te leiden gekregen.
  Als u reageert, wees vriendelijk en maar nooit over als wanhopig komen, stalker-achtige of slordig en. Nooit contact met hem als je dronken bent of u het risico dingen zeggen die niet zal worden herinnerd om de juiste redenen!
  • Houd bezigheden van uw interessant leven gaan regelmaat van de klok. Niet worden gehinderd, dat hij je liever zou zien; laat hem weten dat hij kan je op de avond zie je eigenlijk gratis, voor echt. Hij zal worden geboeid en zo nieuwsgierig als maar kan...
 7. 7
  Houd het leuk. Bij het krijgen van een jongen kennen, houden van dingen ongecompliceerde - als je het wilt intenser of ingewikkeld te maken, dan zul je hem reden om u vrij snel wissen uit het geheugen te geven. Houd uw interacties leuk, eenvoudig en plezierig, vooral terwijl je nog steeds niet zeker.
  De diepe en betekenisvolle spul komt later, als het verandert in iets genaamd verloving en het huwelijk en dat is zeker een lange weg te gaan, of helemaal niet... Dus hou het licht en luchtig, zodat herinneren u is makkelijk!
  • Zorg ervoor om hem te bedanken voor de tijd samen doorgebracht, net voordat je deel. Het is leuk en het is attent om dankbaarheid te tonen voor een leuke tijd samen doorgebracht. Houd het simpel, met iets als "Bedankt voor een echt leuke dag, ik had plezier." Hij zal niet vergeten dat je had plezier met hem, en je de tegenwoordigheid van geest om hem te laten weten dat het had.

Tips

 • Geef hem een ​​foto om je te herinneren. Neem een ​​foto van de twee van jullie samen of vraag iemand anders om het te doen voor u. Gebruik uw telefoon camera of worden echt gek en springen in een foto hokje als je toevallig voorbij een. In het laatste geval, geef hem de foto voor zijn portemonnee. In het eerste geval, het uploaden van de foto's naar Facebook en tag hem, het sturen van een leuke opmerking over zijn grote glimlach of iets en laat hem weten dat je liefde die foto. Natuurlijk, je bent in de foto ook, dus er is een grote herinnering! Dan alleen maar achterover leunen en wachten op een reactie.
 • Maak hem zich speciaal voelen als je eindelijk eens in contact te blijven via de telefoon. Zorg ervoor dat hij weet dat je niet je telefoonnummer geven aan 'zomaar iemand', maar dat je bereid bent om te nemen zijn.

Waarschuwingen

 • Bekritiseer niet andere mensen en roddels over hen. Dit is het vlees van de dingen niet over te praten. Als je roddels negatief over anderen, waaronder ex-partners, je bent hem te vertellen dat als het niet lukt, wordt de wereld gaat een ieder van zijn fouten te leren kennen.
 • Het idee is voor hem om u te onthouden, niet je ondergoed! Houd uw assets under wraps tot ver in de relatie, kan het geen kwaad om hem te houden verbeelden wat het uiteindelijk zal worden zoals en het is zeker beschermt uw belang in hoe en wanneer (of als) een dergelijke intimiteit ontwikkelt.
 • Dingen niet over te spreken rond een nieuwe jongen je zin hebt als je wilt dat hij je nog voor de "juiste" redenen zijn exen, sterven voor een sigaret, het gevoel alsof overgeven (om welke reden dan ook), een verhaal van ellende over je verleden of aanwezig, alle dingen die je niet kan of wil niet eten / doen / zien / aandeel, enz. en alles diep intiem. Daarnaast houd je Zanier zijde onder wraps (als je die hebt) totdat hij zekerder dat je iemand die hij zou graag meer van zien bent, dit betekent niet dat je niet trouw zijn aan jezelf, maar het betekent wel dat het deel van jezelf die tijd en goede vriendschap duurt te "begrijpen" moeten worden weggelaten uit de krijgen-to-know-je-beter-fase.
 • Als je dat doet laat je maffe kant, dat kan net zo aantrekkelijk of aantrekkelijker dan proberen te doen alsof ze 'gewoon maar een beetje uitzonderlijk. " Als u bent een extravert zany clown, zult u het aantrekken van de soort die graag zijn rond zany onstuitbare comediennes - dus niet wurgen die terug. Probeer het positieve in plaats van deel te nemen aan belediging komedie te houden.
 • Een alternatieve aanpak - zeker presenteer uw grenzen, allergieën en gevoeligheden vroeg op om te filteren op partners die ernstige conflicten met hen zouden hebben. Anders als u allergisch bent voor vis bent, heeft hij geen enkele reden een speciale avond om niet te plannen in een sushi restaurant voor u en u verrassen met het. Veel beter dat hij vroeg op kent uw smaak, het zal hem helpen te komen met betere verrassingen om u te behandelen!