Wkanl

Hoe te flirten met lichaamstaal

Zie je iemand die je wilt, maar is te ver weg voor u om hallo te zeggen. Wil je echt om hun aandacht te krijgen, maar je weet niet hoe. Er is maar een manier om hun aandacht te krijgen van een verre afstand. Het heet, flirten met Body Language. Door het lezen van dit artikel, zult u merken dat Flirten met Body Language is leuk en gemakkelijk.

Stappen

Hoe te flirten met lichaamstaal. Werken die wenkbrauwen!
Hoe te flirten met lichaamstaal. Werken die wenkbrauwen!

Gezicht

 1. 1
  Gebruik je ogen. Knipogen, loensen, rollende ogen, of zelfs het gebruik van uw wenkbrauwen en ogen samen is onderdeel van het gebruik van uw ogen als lichaamstaal.
 2. 2
  Werken die wenkbrauwen! Door het verhogen van je rechter wenkbrauw, vertel je de andere persoon die u wilt meer weten over hen. Door het verhogen van beide wenkbrauwen, bent u de andere persoon vraagt: "Denk jij wat ik denk? '
 3. 3
  Adem in door je neus. Meisjes, dit werkt alleen voor u. Adem diep in, het uitbreiden van je borst. Dit zal de man aandacht voor uw borst te trekken.
 4. 4
  Vestig de aandacht op je lippen! Ja, je lippen! Je lippen zijn een krachtig Flirten wapen. Glimlachen, rimpelen, tuiten, likken en bijten zijn allemaal een deel van flirten met je lippen.
 5. 5
  Smile! Kijk naar je geliefde. Toen ze weer naar je kijken, glimlachen enkel een beetje. Het hoeft niet om een ​​grote, overdreven geanimeerd grijns te zijn, maar gewoon een vriendelijke glimlach. Dit zal laten zien dat je denkt dat ze interessant en je mysterieuze houden, zonder het koud.
  • Als u deze harde, denk aan iets grappigs of van hen denken. het bijna altijd zal je glimlach en / of giechelen.

Lichaam

 1. 1
  Pronken met je beste eigenschappen. Dit kan gedaan worden door middel van kleding of acties. Zoals elke flirten, zeker niet te overdrijven of je het risico op zoek goedkoop.
  • Meisjes, probeer dan het bewegen van je heupen, het spelen met je haar, of 'per ongeluk' iets laten vallen, alleen om te pronken met je kont terwijl picking it up.
  • Jongens, pronken met je fysieke eigenschappen. Kont, spieren, sterke handen, maag (zolang het geen vet).
 2. 2
  Het gezicht van je lichaam naar de andere persoon. Houd oogcontact iets langer thanusual.
 3. 3
  Breek de aanraking barrière. Laten we zeggen dat u en de andere persoon worden naast elkaar zitten. Waarom zeg je niet een leuke mop? Terwijl u twee lachen, onbedoeld licht leg je hand op de personen die arm.
 4. 4
  Kom dichterbij. Handen schudden of knuffelen is een zeer goede start. Het brengt je dichter bij elkaar.
  • Meisjes, als u en uw man lopen, probeer dan het vervalsen van een reis. Vallen de richting van de man, zodat hij je kan vangen, maar niet laten gaan zo snel! Staren in zijn ogen, alsof te zeggen: "Je hebt net mijn leven gered." Dan kijk rond alsof zeggend, "dit is onhandig", en dan giechelen.

Tips

 • Kijkend naar de andere persoon en vervolgens tuiten de lippen of bijten je onderlip vertelt hen dat je in hen.
 • Blijf schieten blikken naar hem, en als hij kijkt over, glimlach en kijk weg.
 • U kunt een blik werpen op hen wanneer ze niet in de gaten, maar als ze merken dat ze de hint te krijgen. En ook u kunt hem omhelzen als hij wordt boos op hem te tonen u geeft.
 • Meisjes, probeer tuiten je lippen als je wilt dat de andere persoon, of je kunt je bijten onderlip.
 • Knipogen laat de andere persoon weet dat je denkt die persoon is leuk, heet of wat dan ook. Wachten tot de persoon die naar je kijkt. Als de persoon niet weg te kijken na ongeveer 3 seconden, dat je schot te knipogen zonder dat de persoon vermist is.
 • Bijten je vinger en staren naar de persoon met een "Ik wil je" ziet er echt sleurt hun aandacht naar je toe.

Waarschuwingen

 • Wanneer zie je een jongen / meisje je leuk vindt en probeer het flirten met lichaamstaal, zorg ervoor dat ze geïnteresseerd zijn. Als je blijft flirten met die persoon en ze zijn niet geïnteresseerd, gewoon opgeven. Je wilt niet dat iemand die je graag je haat.
 • Het eten van een banaan kan grappig, verleidelijk, maar ook nogal walgelijk. Dus doe het niet voor een vent.

Dingen die je nodig hebt

 • Goed Flirten Skills
 • Goed lichaam taalvaardigheden