Wkanl

Hoe tot op heden een beroemdheid

Iedereen heeft een beroemdheid verliefd. Megan Fox, Robert Pattinson, en vele anderen zijn de onderwerpen van miljoenen gevoelens van mensen. Als u tot op heden een beroemdheid, volgt u deze stappen.

Stappen

Hoe tot op heden een beroemdheid. Brieven sturen naar hen.
Hoe tot op heden een beroemdheid. Brieven sturen naar hen.
 1. 1
  Brieven sturen naar hen. Het is onwaarschijnlijk dat uw gekozen beroemdheid ze daadwerkelijk zullen lezen, maar als je blijft schrijven van brieven, zullen ze waarschijnlijk lezen een van hen. Bij het schrijven van deze brieven, handelen niet als een normale fan! "OMG! Je bent zo warm!" Zal je niet opvallen in de menigte, noch zal 'Ik hou zoveel van je! ". Schrijven met hen over hoe ze je leven, of iets meer persoonlijk bent veranderd.
 2. 2
  Tweet hen. Als ze Twitter, vermelden ze in een Tweet. Als u humoristische dingen te zeggen aan hen, en ze het zien, kunnen ze waarschijnlijk om je te volgen. Nogmaals, een normale ventilator niet. Vermijd praten over hoeveel je van ze houdt, hoe schattig / heet ze, enz., want ze zullen niet merken. Abonneren op hun YouTube-kanaal en voeg ze toe op Facebook ook. Hoe meer connecties je hebt om ze, hoe meer kans je hebt op het krijgen opgemerkt door hen.
 3. 3
  Doe mee aan wedstrijden. Veel websites en tijdschriften bieden wedstrijden waar je bij een bepaalde beroemdheid ontmoeten. Sommige bieden zelfs wedstrijden waar je om te gaan op een date met hen. Voer zoveel mogelijk van deze wedstrijden mogelijk te maken, omdat ze je zeker zult merken als je recht tegenover hen!
 4. 4
  Uitgegroeid tot een beroemdheid zelf! In de wereld van Hollywood, de meeste beroemdheden op heden andere beroemdheden. Zoek een talent dat je goed in bent. Om echt beroemd te worden, probeer dan steeds een zanger, acteur of model. Je kan ook een boek te schrijven, uitgegroeid tot een sport-ster, verzinnen iets, of zelfs uitgegroeid tot een filmregisseur!
 5. 5
  Praat met de beroemdheid normaal. Als je naar hen schreeuwen of vaag in hun aanwezigheid, zullen ze nooit je zien als een potentiële vriendin / vriend. In plaats daarvan, zijn kalm, koel, en toen om hen heen verzameld. Niet om hen te praten over hun roem; ze horen over dat de hele tijd. Vraag hen over gewone dingen, zoals hun favoriete sportclub, hun huisdieren, enz.
 6. 6
  Worden vet. Geef de celebrity uw e-mail, Facebook, of telefoonnummer en vraag hen met u in contact te blijven. Als alternatief zou je hen vraagt ​​uit recht toen en daar, hoewel de kans groot dat u zult worden afgewezen.
 7. 7
  Blijf op de hoogte. Maak kennis met de celebrity weten. Bel, schrijf of de tekst van de beroemdheid totdat je voelt dat je twee kennen elkaar vrij goed. Vraag hen dan uit!
 8. 8
  Worden voorbereid door u gekozen beroemdheid te worden afgewezen. Het is bijna onmogelijk dat je een beroemdheid zal heden, dus niet over uw verwachtingen te hoog. Maar wie weet, misschien krijg je geluk!

Tips

 • Wees niet obsessief, zullen ze nooit meer met je praten als je naar hen schreeuwen of huilen.
 • Als ze een muzikant, proberen en krijgen een meet & greet ticket met hen, misschien heb je een band met hen.
 • Geef niet op. Houd contact met hen, kan je zelfs vrienden met hen te worden.
 • Praten over gewone dingen die je over zou praten met uw eigen vrienden, proberen te voorkomen dat het praten over hoe beroemd ze zijn en wat een enorme fan je bent.

Waarschuwingen

 • Als uw celebrity verliefdheid is veel jonger of ouder dan jij, je moet overheen te komen. Het zou ongepast zijn, hoogstwaarschijnlijk, als je in een relatie met hen waren ooit en je bent beter af met iemand die je kent die is van je eigen leeftijd bent.