Wkanl

Hoe je uit van de hond huis

Soms moet je verknallen zo slecht, dat de persoon die je pijn niet willen zijn om je heen, maar ze willen niet dat je helemaal niet. Zodat je uiteindelijk "in de hond huis" - dat is, wrokkig genegeerd. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om uit te komen.

Stappen

Hoe je uit van de hond huis. Als je krijgt de stille behandeling en zijn niet zeker waarom,.
Hoe je uit van de hond huis. Als je krijgt de stille behandeling en zijn niet zeker waarom,.
 1. 1
  Als je krijgt de stille behandeling en zijn niet zeker waarom,. Soms zijn mensen boos en ze weten niet hoe ze hun ongenoegen te uiten, behalve om te voorkomen dat de interactie met je. Andere tijden, ze denken dat je moet weten nu wat je hebt gedaan om ze van streek, dus het vereist geen uitleg. Hoe dan ook, hoe eerder je kunt erover praten, hoe eerder het kan water onder de brug. Niet alleen horen wat de ander zegt wanneer u hen stimuleren over wat hen dwars te spreken. Wees een goede luisteraar.
 2. 2
  Slik uw trots en zich verontschuldigen. Echt excuses. Dat betekent begrijpen wat je verkeerd hebt gedaan, waarom het verkeerd was, neem de volledige verantwoordelijkheid voor het (geen excuses, geen uitleg, geen "Het spijt me, maar") en zich verbeteren.
 3. 3
  Maak stille dankoffer. De afwas of de was doen ongevraagd. Kopen ze een bloem en laat het naast hun wekker of koffiezetapparaat. Vouw een dollar in een hart en zet het in hun zak.
 4. 4
  Suggereren (en / of specifiek plan) activiteiten voor jullie beiden te doen dat je weet dat de andere persoon in het bijzonder geniet. Wees pro-actief. Maak alle regelingen zelf waardoor de waarborging van de andere persoon uw oprechte interesse.
 5. 5
  Wees komisch lief en verontschuldigend. Doe dingen die schaamteloos nederig, zodat de persoon die boos op je zal niet kunnen weerstaan ​​lachen. Hoe zit het met serenade haar als ze komt beneden in de ochtend? Of het schrijven van "Het spijt me" met bevroren hotdogs over zijn auto dashboard? Het feit is, als iemand om je geeft, kunnen ze alleen maar boos blijven op je voor zo lang, en humor is een geweldige manier om hen te ontwapenen.
  • Terwijl je waarschijnlijk niet kan veroorloven om te brengen op het circus, biedt wel een aantal ideeën van de glimlach op je geliefde gezicht terug te brengen.
 6. 6
  Laat de dingen schuiven terug naar normaal. Maar vergeet niet dat "normale" omvat nu een verandering in het gedrag dat je de hond-huis bezoek in de eerste plaats. "Normaal" is niet statisch en geen van beide is een relatie. Om voor ons en een relatie om te groeien en bloeien verandering in negatief gedrag is noodzakelijk. Als je hebt gehouden je aan de afspraak in die zin, moet de andere persoon niet boos blijven en verwachten dat je om te springen door hoepels voor altijd. Sommige mensen, echter, geniet van de macht die boos zijn op iemand brengt. Als je in het hondenhok veel, en je merkt dat je voortdurend veranderen van uw gedrag om hen te behagen, zou u in een ongezonde relatie. Zie Hoe kan ik een manipulatieve of controlerende relatie herkennen.
 7. 7
  Denk aan het breken van je ketting. Als ze je in de Dog House, is er misschien iets mis is in je relatie.