Wkanl

Hoe maak je een meisje die crossdressers leuk vindt (voor jonge mannen) vinden

Dus je bent een jonge mannelijke travestiet, en je merkt dat je wilt een meisje dat niet alleen accepteert uw travestie, maar krijgt van plezier uit te halen, ook? Deze gids is grotendeels geschreven voor mannen in stedelijke gebieden, maar een deel ervan zal ook voor landelijke jongens werk.

Stappen

Hoe maak je een meisje die crossdressers leuk vindt (voor jonge mannen) vinden. Te kleden, en neem een goede lange blik in de spiegel.
Hoe maak je een meisje die crossdressers leuk vindt (voor jonge mannen) vinden. Te kleden, en neem een goede lange blik in de spiegel.
 1. 1
  Te kleden, en neem een goede lange blik in de spiegel. Helemaal eerlijk met jezelf, doe je er goed uitzien? Een man die er goed uitziet cross-gekleed is veel meer kans om een ​​vriendin die geniet van het zien van hem dwars-gekleed krijgen. Slanke jongens best uitzien meestal, maar als je een beetje gespierde geef niet op hoop, kan een rok op een topless gespierde man zien er erg aantrekkelijk voor de juiste vrouw.
 2. 2
  Werk aan je uiterlijk. Met het oog op een meisje dat graag in travestie te krijgen kan het nodig zijn om bepaalde wijzigingen aan te brengen in uw look en femme. De meeste meisjes die graag crossdressers niet van borstprothesen of dingen die uw vorm te veranderen, dus is het misschien verstandig om deze schuwen zijn wanneer het proberen om betrokken bij een meisje te krijgen. Het is ook belangrijk dat je niet extreem behaard als meisjes die graag crossdressers zelden zoals overbeharing. Scheer je armen, benen en borst op zijn minst. Groeit je haar uit is ook een goed idee, als meisjes die graag crossdressers vaak de voorkeur aan mannen met lang haar. Het is ook een goed idee om je make-up te perfectioneren, en het opbouwen van een garderobe die is hip en niet te truttig of pietluttig (geen klein meisje jurken, tenzij je gaat voor gothic lolita, en niet al te veel prom dresses, sorry) meedenken de lijnen van de klassieke pumps, een little black dress, misschien een korset, of jeans laagbouw meisje en een kort topje wellicht gepaard met een veren boa of een minirok. Het is ook belangrijk om je wenkbrauwen te plukken, als je niet kan wegkomen met gebogen hen, net plukken de haren om ze schoon te maken een beetje. Hierop aanpassen, uw blik naar een gothy of glam rock-y publiek als vrouwen in verband met deze sub-culturen zijn het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in het androgyne mannen.
 3. 3
  Bestudeer de meesters. Dus, je kijkt het onderdeel (meestal) nu is het tijd om wat fine tuning te doen, en een blik op de soort girlie jongens meisjes liefde. Doe niet alsof iemand anders te zijn, maar streven ernaar om uit hun aantrekkingskracht. Brian Molko van de band Placebo, David Bowie in zijn jonge jaren, Michael Monroe van de Band Hanoi Rocks, Sean Brennan van de band London After Midnight, Mana van de band Malice Mizer, Jeffree Star, en Johnny Depp zijn allemaal androgyn, en hebben alle cross-gekleed... en vrouwen vinden ze ongelooflijk sexy. Kijken naar de Rocky Horror Picture Show, Tim Curry heeft de houding onder de knie, hoewel misschien een beetje Campier dan de meeste vrouwen willen.
 4. 4
  Verkrijg de houding. Allereerst, het helpt als je niet overdreven vrouwelijke als cross-gekleed. Het is prima om girlie zijn als cross-gekleed, maar niet over doen. Niet schreeuwen als je een spin, koopt het meisje dat je bent met een drankje, geen blad voor de mond rond en neem kleine stappen. Doen dat maakt je ofwel als een drag queen, of gewoon dom, niet te vergeten handelen als dat is een soort van een vrouwenhater uitzicht van de vrouwen. In plaats daarvan wees jezelf, niet alleen maar praten over nagellak en portemonnees. Meisjes die graag crossdressers zijn het meest waarschijnlijk worden aangetrokken om slimme, gevoelige jongens die hun belangen (mannelijke en vrouwelijke) delen dus niet gaan kloppen jongens up zinloos, en niet eindeloos praten over sport, tenzij ze houdt hen ook. Omdat meisjes die androgynie graag zijn vaak betrokken bij de rock muziek scene leren om een ​​instrument te spelen kan een waardevolle vaardigheid.
 5. 5
  Wees niet een mietje. Het woord mietje is een vrouwenhater is, wat suggereert dat vrouwelijkheid en zwakheid zijn vergelijkbaar, en veel meisjes in vrouwelijke jongens zijn feministen dus hou dat in gedachten. Als je een gedwongen vervrouwelijking fetisjist te bereiden op een hoop teleurstelling. Meisjes in vrouwelijke jongens willen niet erg onderdanig mannen. Dus het is belangrijk om een ​​onafhankelijk persoon, en men bereid is om zowel de onderdanige en dominante rol seksueel spelen.
 6. 6
  Ga naar buiten en zoek je meisje. Tot slot, als je eenmaal hebt je meisje-winnende uitstraling en houding geperfectioneerd, gaan uit naar een aantal clubs, live muziek, of andere horecagelegenheden tezamen met de gothic of glam subculturen. Idealiter doe dit dragen vrouwelijke kleding en make-up als u zich zelfverzekerd en weet dat het veilig is om dat te doen, gaat om te zien wat meisjes kijkt u uit, flirten met degenen die zijn, als u hebben gemeenschappelijke belangen krijgen een aantal, zo niet, dan zal het niet werken.

Tips

 • Niet dragen van je haar te vaak. Up-dos zijn vaak te formeel, en niet rock n 'roll genoeg voor sommige. Als je gaat om een ​​formele toga dragen, koppelen met losse unstyled haren, en ongebruikelijke maar toch smaakvolle make-up.
 • Zorg ervoor dat uw kleding is modieus / interessant. Niets windt een meisje uit een man sneller dan slecht gekozen kleding.
 • Lichtroze ziet er goed uit op sommige mannen als je niet te overboord gaan. Draag het vooral als accentkleur voor accessoires zoals sieraden, sjaals of portemonnees.
 • Wees een heer of een dame, die ooit bij u past. Denk na over klachten vrouwen altijd hebben over mannen en proberen om rekening mee houden. Niet staren naar haar borsten, wees beleefd, geïnteresseerd zijn.
 • Sommige vrouwen zoals crossdressers met prominente adamsappel. Experimenteer een beetje om uit te vinden wat je wilt kijken.
 • Gay Bars op de Transgender 's nachts, hoewel een leuke groep mensen, is geen goede plek om een ​​jongere, hippe vrouwen geïnteresseerd in travestieten vinden.

Waarschuwingen

 • Het brengen van een vriend is een goed idee als er is veiligheid in aantallen.
 • Men kan slaan op je, als je niet vertrouwd bent met dit dan beleefd en zeggen nee dank u, zoals de stijlvolle dame die je bent!
 • Wees niet griezelig.
 • Sommige mensen kunnen geven u stront over het dragen van de kleding van vrouwen, als je ze kunt nemen, groot, rug iets zeggen, als je niet kan / niet zeker bent, blijf rustig en loop weg.

Dingen die je nodig hebt

 • Ongewone dameskleding
 • Make-up (vooral eyeliner en stijlvolle lipstick of gloss)
 • Records of een instrument (optioneel)
 • Een web browser staat van het opzoeken van foto's
 • Strakke broek (niet noodzakelijk, maar handig)
 • Pincet
 • materialen voor het onderzoeken kleding