Wkanl

Hoe de overgang voor MTF

MTF betekent man-naar-vrouw of kan worden gebruikt als een andere term voor transwoman. Of u nu een transseksueel of genderqueer, fysieke overgang betekent niet dat men moet alle van de opties van het hebben van een fysieke overgang hebben. Een transwoman kan recht, lesbisch, biseksueel, pansexual of zelfs aseksueel. Ze dragen wat ze willen, of het nu vrouwelijk, mannelijk of androgyn. Je leeft je leven maakt echter je gelukkig voelt. Er is geen 'juiste' of 'verkeerde' manier van fysiek overgang. U kunt gaan met wat maakt u zich comfortabel voelt.

Stappen

Hoe de overgang voor MTF. Oefen een inspanning op passerende - kleding, omgangsvormen, en spraak (lichaamstaal is zo belangrijk).
Hoe de overgang voor MTF. Oefen een inspanning op passerende - kleding, omgangsvormen, en spraak (lichaamstaal is zo belangrijk).
 1. 1
  Oefen een inspanning op passerende - kleding, omgangsvormen, en spraak (lichaamstaal is zo belangrijk). Maar vergeet niet om je zelf te zijn. Kies de kleding die u een comfortabel het meest voelen. U kunt uw stem trainen om vrouwelijk klinken. Dit kan een hoop tijd en werk te nemen om je stem te trainen op een bepaalde snuifje. Een andere optie zou zijn met een stem operatie zoals cricothyroid aanpassing of laryngoplasty.
 2. 2
  Om fysiek de overgang is te zoeken naar een gekwalificeerde therapeut die specifiek geïnformeerd over geslachtsverandering.
  • Na enkele maanden van de behandeling en onderzoek, als je voelt dat je nodig hebt om na te streven om fysiek de overgang, zal uw therapeut u een verwijsbrief voor een endocrinoloog te schrijven.
 3. 3
  De endocrinologist een hormoon schema bestaande uit een oestrogeen en een anti-androgeen te schrijven.
  • Er zijn veel verschillende soorten medicijnen en formulieren en alles kan ernstige leverschade veroorzaken als niet gecontroleerd door een arts dus NOOIT proberen zelfmedicatie zonder een arts.
 4. 4
  Kennen allemaal de gevolgen:
  • Je mag borsten afhankelijk van leeftijd en genetica groeien.
  • Verwachten krimp van de spieren en herverdeling van vet. Zorg ervoor dat je veel calcium uit melk, verwacht 'calcium pijntjes', die voelen als over-uitgeoefende spieren met zuur opbouwen als uw lichaam zich opnieuw instelt.
  • Uw borsten zullen blijven groeien in omvang voor eventueel dezelfde hoeveelheid tijd voor de adolescentie (dwz 6-15 jaar), maar niet erg sterk als je stopt met het estros en anti-andros.
  • Stoppen onderhoud geheel binnen of zelfs na 3-6 maanden ontwikkelingsperiode kunnen aanvallen van ernstige en plotselinge uitputting, gewichtstoename, hallucinaties of oncontroleerbare erecties tijdens de slaap, waken of combinatie.
 5. 5
  Het zal een paar honderd duren uren van pijnlijke elektrolyse om een volle baard te verwijderen, vaak kost tot 150-750 dollar (40-100 dollar per uur). U moet deze vroege start op als het duurt vele jaren in beslag en het is ook een goede test van je pijngrens en betrokkenheid.
 6. 6
  Laser ontharing kan gebruikt worden op het lichaam als je donker haar en lichte huid. Dit zal een ander 250-400 dollar, afhankelijk van hoe harige je bent gekost.
 7. 7
  Overwegen borstimplantaten voorzichtig. Velen vinden dat de borsten blijven groeien, maar heel langzaam dus na tien jaar kun je eindigen met te grote borsten. Velen niet implantaten nodig, maar als je dat doet volgens hen, zijn er 2 soorten # 1 Saline - in feite een kleinere incisie in de buurt van de oksel en ze worden opgeblazen na het inbrengen, en # 2 Silicon qua aard vergelijkbaar met Gummy beren (tm) in de samenstelling zodat de dagen van die spillout zijn gegaan met de technologie die is bewezen voor meer dan 10 jaar nu. Beide zijn verkrijgbaar in de VS en het buitenland. Het wordt beschouwd als een beste positie aan het type onder de spier ingebracht om een ​​meer natuurlijke uitstraling geven hebben. Ze rijden hoog en vestigen in plaats in de eerste 6 maanden na de procedure.
 8. 8
  Facial feminisering chirurgie is optioneel, afhankelijk van de individuele omstandigheden kan het ook zeer duur.
 9. 9
  Lees en leer zoveel als je kunt voordat vooruit te gaan met uw plannen. Plan zowel financieel als het kan omhoog van 50.000 kost - 75.000 dollar om de overgang [inclusief FFS] plus je kan besparingen nodig voor de tijd tussen twee banen.

Tips en waarschuwingen

 • Er zal een periode van zwelling in je tepels en borsten zijn, pijn niveaus verschillen per individu, zorg ervoor dat je goed eten bent en niet dieet op hetzelfde moment om de beste van de dosering effecten te maken.
 • Als je ziek voelt, raadpleeg dan uw arts.
 • Stop niet met HRT tenzij medisch gericht om dit te doen, starten en stoppen kan schade aan uw endocriene systeem veroorzaken.