Wkanl

Hoe om te gaan met pesten wanneer gezagsdragers zijn unsupportive

Pesten is een complex probleem, en niemand weet nog een perfecte manier om te laten verdwijnen. Dat gezegd zijnde, een ding dat zeker maakt de zaken nog erger is wanneer die in posities van autoriteit op uw school, hogeschool of werkplek niets doen om te stoppen met het pesten, of erger nog, de schuld van het pesten op je. Dit artikel zal hopelijk geeft je ideeën over hoe om te gaan met deze moeilijke situatie.

Stappen

Hoe om te gaan met pesten wanneer gezagsdragers zijn unsupportive. Realiseer je dat pesten is meer nodig dan alleen een pestkop en een slachtoffer, het vereist ook omstanders, waaronder studenten, docenten en beheerders.
Hoe om te gaan met pesten wanneer gezagsdragers zijn unsupportive. Realiseer je dat pesten is meer nodig dan alleen een pestkop en een slachtoffer, het vereist ook omstanders, waaronder studenten, docenten en beheerders.
 1. 1
  Realiseer je dat pesten is niet de schuld van het slachtoffer. Eigenlijk niemand ervoor kiest om gepest te worden, en degenen die gepest worden vaak gepest vanwege minderheid status (bv. zijnde LGBT, een religieuze of etnische minderheden). Erkennen dat ondanks de mensen vertellen het is allemaal jouw schuld dat het niet is. Het echte probleem is altijd met de mensen die ervoor kiezen om te pesten.
 2. 2
  Realiseer je dat pesten is meer nodig dan alleen een pestkop en een slachtoffer, het vereist ook omstanders, waaronder studenten, docenten en beheerders. Pesten is een sociaal fenomeen en treedt op waar het is toegestaan ​​om te bloeien en wanneer mensen ervoor kiezen om geen of niet ingrijpen. Omdat het is groter dan alleen u of de pester, voel me niet ontmoedigd als het moeilijk is voor u om alleen te behandelen.
 3. 3
  Begrijpen dat niet alle gezagsdragers zijn bekwaam genoeg of voldoende integer om te gaan met pesten. Er zijn verschillende redenen achter waarom sommige gezagsdragers kunnen of willen niet omgaan met pesten onder beheer hebben. Ze kunnen slecht worden geadviseerd, niet in staat om alle feiten, bevooroordeeld, koppig, incompetent of gevangen tussen verschillende gezagsdragers eisen dat zij handelen op een bepaalde manier te begrijpen. Geen van deze redenen zijn rechtvaardiging voor het beschermen pestkoppen en waardoor pesten onverminderd doorgaan.
  • U kan komen over een situatie waarin de gezagsdrager (een baas, een van de belangrijkste, enz.) vindt dat pesten is onderdeel van een "leerervaring" of is "gewoon een grap". Deze redenering is een volkomen onjuist kijk op pesten en is geen reden voor het laten van de gezagsdrager wegkomen met niets doen. Bijvoorbeeld, kan een opdrachtgever zeggen: "Oh de jongens waren gewoon jongens, de strijd begon als een grap, maar toen ging het te ver". In dit geval is de opdrachtgever vergoelijken het oorspronkelijke geweld door te zeggen dat de gevechten begon als een grap, in werkelijkheid, moet niet gevochten worden goedgepraat helemaal in een schoolomgeving, en zoals pesten is verkeerd vanaf het begin. Wees bewust van dergelijke borstel-off technieken.
  • Wees je bewust van gezagsdragers wiens eigen vooroordelen veroorzaken ze een oogje dicht te knijpen. Indien de autoriteit figuur is anti een bepaalde groep of een type persoon, dan is elke pesten naar deze personen zouden worden ontslagen en niet opgevolgd. In het bijzonder is dit gemeengoed voor holebi's in schoolomgevingen volgens een Yale University studie die vond dat 40 procent meer holebi tieners zijn waarschijnlijk meer dan andere tieners worden gestraft door de school autoriteiten, politie en rechtbanken.
 4. 4
  Zoek alternatief lanen om te gaan met het pesten waar sprake is van schijnbare desinteresse bij de aanpak van het door de gebruikelijke autoriteit. Als een leraar lijkt te draaien van een blind oog, neem het op met de opdrachtgever. Indien de opdrachtgever lijkt terughoudend, te verhogen aan de hand met het schoolbestuur. Bij gebreke daarvan, te bespreken met ouders of andere leerlingen om te zien of een coalitie of een groep kan worden gevormd om druk te leggen op degenen met gezag. In het praten met anderen, kunt u worden verrast om te leren dat de ervaringen die je doormaakt zijn gemeengoed, maar onuitgesproken omdat anderen vonden dezelfde gebrek aan ondersteuning als u.
  • Heeft uw school of universiteit hebben een diversiteit Club? Als dat zo is, reiken aan hen. Zo niet, dan overwegen een en de hulp inroepen van de autoriteiten om te beginnen en voer de club. Voer een lidmaatschap rijden en door middel van deze club, uit te reiken naar andere clubs om harmonie en respect te bevorderen. In de werkplaats, vraag om diversiteit consultants om binnen te komen en te doen wat training.
  • Initiëren discussies in de klas en op de werkplek omgevingen gericht op seksisme, racisme, homofobie, vooroordelen, etc. Schrijf omhoog verklaringen, afspraken en acties uitkomsten van dergelijke discussies en speld ze op in het oog springende plaats.
  • Wees creatief. Make t-shirts die anti-discriminerende leuzen voeren op hen; eren dagen burgerrechten met lezingen, kenteken dragen, affiches, evenementen, enz.; schrijf een lied of gedicht over de waarde van diversiteit en deel het rond, maak affiches over discriminatie en schaden, enzovoort.
 5. 5
  Vraag andere autoriteiten om binnen te komen en te praten over hatelijk gedrag. Als de autoriteiten in uw school, hogeschool of werkplek niets zal doen, laten zien wat initiatief door het stellen van degenen die iets aan het doen zijn om binnen te komen en praat met iedereen. Bijvoorbeeld, vraag dan uw districtsprocureur, politiechef of iemand die werkt in de mensenrechten in de regering te komen en te spreken met iedereen op het onderwerp van mensenrechten en burgerrechten en haatmisdrijven en om te bespreken wat er gedaan wordt in uw jurisdictie om vooroordelen te voorkomen.
  • Nodig motiverende sprekers op het gebied van menselijke of burgerrechten of personen die pesten ervaringen overwon om aan uw school, hogeschool of werkplek komen. Zorg ervoor om hun uiterlijk te filmen, zodat het kan worden verdeeld op videosites zoals YouTube te inspireren van anderen te houden en een bron van informatie voor gezagsdragers in de toekomst.
  • Als je kunt, bieden de lunch als een manier om mensen te stimuleren om gesprekken bij te wonen en om zich te mengen, het bespreken van de onderwerpen wordt gesproken.
 6. 6
  Zoek een andere community voor jezelf waar je niet bent gepest en waarin je kunt sociale steun vinden. Als je een religieuze minderheid, vinden een religieuze groep die bij je past en doe het. Als je een LGBT persoon, deelnemen aan een LGBT-groep of gay-straight alliantie. Zoek mensen die je niet slecht te behandelen en op hen rekenen voor ondersteuning. Pesten doet pijn ook minder als je sociaal meer verbonden omdat je andere mensen zich te wenden tot en wie kan u adviseren over wat te doen.
  • Buitenkant van het vinden van goede ondersteunende netwerken of individuen, overwegen het nemen van lessen op een andere school, de overdracht of lid worden van een groep mensen die genieten van dezelfde hobby die je doet of het wijzigen van uw job. Toen een groep mensen is het behandelen van je op een slechte manier, maar dat betekent niet alle groepen zal je slecht behandelen, helaas, kan het voelen als dit terwijl je wordt blootgesteld aan het, dus weg van het pesten-enabled omgeving is van vitaal belang.
 7. 7
  Erken uw rechten en juridische stappen ondernemen als het in uw situatie van toepassing is. Bijvoorbeeld, in de VS, je hebt het recht op onderwijs, en als een administratie bij uw openbare school laat pesten die interfereert met dit recht, heb je waarschijnlijk gerechtelijke stappen. Groepen om te kijken in voor ondersteuning van de ACLU en Lambda Legal. Pesterijen op het werk is niet toegestaan ​​in vele rechtsgebieden, hetzij door middel van wetgeving of beleid, dus juridisch advies inwinnen over de rechten die u hebt als werknemer.
  • Zie hoe om te gaan met pesterijen en intimidatie voor meer informatie.
  • In alle gevallen van het draaien aan de autoriteiten om hulp, gewapend met de juiste feiten. Terwijl je gevoelens kwestie, het is ook belangrijk dat je in staat bent om relais de juiste feiten, zodat instanties in staat zijn om te reageren op de handelingen van vooroordelen en haat. Als autoriteiten vermoeden dat je niet zeker weet of onduidelijk is, kan dit een reden zijn dat ze niet in staat om u te ondersteunen.
 8. 8
  Draai niet aan het misbruik die u ontvangt van anderen naar binnen. Een van de ongelukkige gevolgen van pesten en het stigma dat vaak door de betrokken kringen de negatieve berichten over zichzelf die ze krijgen van anderen te absorberen. Actief proberen om dit te voorkomen. Blijven om te zorgen voor uw gezondheid en emotioneel welzijn. Als je gedachten over zelfbeschadiging als gevolg van je gepest, op zoek gaan naar een ondersteunende therapeut of counselor. Als je in eminente gevaar van zelfbeschadiging, contact opnemen met een zelfmoord hulplijn, het Trevor Project, en of ga naar de dichtstbijzijnde eerste hulp. Geen bullebak en geen gezag is de moeite waard om je leven voor, ooit.
  • Reik uit naar anderen gaan door dezelfde ervaring als jij. Ondersteunen hen en druk uw zorg voor hen ook, geven elkaar kracht.

Tips

 • Helaas, intimidatie schering en inslag op de universiteit of de volwassen wereld kan zijn, het duurt gewoon op verschillende kenmerken die kunnen maken dat je het gevoel dat het meer subtiele hoewel nog zo bijten en kwetsend. Echter, in deze gevallen kunt u meer speelruimte hebben om de situatie aan te pakken. Als pesten op de universiteit is bijzonder slecht of invloed op je kwaliteiten, vindt u het misschien makkelijker om scholen over te dragen, hoewel dit mag alleen gebeuren na het opvolgen van bestaande wegen van ondersteuning. Als het gebeurt op uw werkplek, contact opnemen met uw personeelsafdeling of externe advisering als je voelt dat je niet kunt vertrouwen human resources. Uiteindelijk, moet u mogelijk een arbeidsovereenkomst advocaat als u vindt dat iedereen die met uw werkplek is dichtslibt.
 • Terug te vechten alleen indien nodig (geen keuze).
 • Vergeet niet dat pesten is een functie van waar je bent, de cultuur en de mensen om je heen. Als je naar een andere plaats of een andere school of verder te gaan in het leven, het pesten zal niet per se je volgen.
 • Als iemand pestkoppen u en er is geen volwassene rond, proberen te negeren, pestkoppen meestal willen aandacht.
 • Bij het omgaan met pesten, het vinden van manieren om te behouden zelfvertrouwen zijn belangrijk. Het lezen van boeken is een goede, persoonlijke manier om dit, terwijl het bespreken van uw zorgen met een begeleider of therapeut kan ook zeer nuttig zijn.
 • Helaas, er zijn veel mensen die het gevoel hebben dat pesten gerechtvaardigd is, en werk te verankeren zoals pesten in hun plaatselijke school codes en regels. Als je leeft in zo'n gemeenschap, wees voorbereid op een zware strijd moet je ervoor kiest om die wetten uit te dagen.
 • Pesten kan overal aan iedereen gebeuren. Zelfs in anders liberale of tolerante gebieden, pesten kan nog steeds gebeuren. Ervaring Iedereen is uniek, en je moet niet iemand uit uw gemeenschap die beweert gepest te worden als u nog niet ervaren dat jezelf twijfelt.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je fysiek veilig, en verslag bedreigingen of geweld tegen u aan de politie.
 • Verzorg je geestelijk welzijn. Mishandeld door anderen kan je het gevoel echt slecht over jezelf, en als het wordt om je hoofd moet u overwegen het zien van een counselor of therapeut. Zien van iemand voor de begeleiding is geen teken van zwakte.