Wkanl

Hoe maak je een vrouw beste vriend die je hebt gevoelens ontwikkeld voor haar te vertellen

Het is gebeurd voor de meeste mensen, je begint om gevoelens te ontwikkelen voor een vriendin (of beste vriend) die je hebt gekend voor een tijdje, en je weet niet hoe ik het haar vertellen. Nou, hier zijn enkele suggesties.

Stappen

Hoe maak je een vrouw beste vriend die je hebt gevoelens ontwikkeld voor haar te vertellen. Ontwikkelen een diepe en liefdevolle vriendschap met het meisje voor een tijdje (in sommige gevallen een jaar of twee waarschijnlijk het beste zou zijn).
Hoe maak je een vrouw beste vriend die je hebt gevoelens ontwikkeld voor haar te vertellen. Ontwikkelen een diepe en liefdevolle vriendschap met het meisje voor een tijdje (in sommige gevallen een jaar of twee waarschijnlijk het beste zou zijn).
 1. 1
  Ontwikkelen een diepe en liefdevolle vriendschap met het meisje voor een tijdje (in sommige gevallen een jaar of twee waarschijnlijk het beste zou zijn).
 2. 2
  Neem elke gelegenheid kunt u om te hangen met dit meisje. Gaan winkelen, neem haar mee uit naar een film, zelfs voor een familiereünie.
 3. 3
  Raak haar regelmatig. Voorzichtig beginnen en werk je weg omhoog. Begin met het handen schudden. Maak dan een routine van ponsen vuisten elke keer dat je haar ziet. Geef een niet te dicht knuffel. Op een speciale gelegenheid te geven een echte knuffel. Poke haar dan speels elke keer in een tijdje. Dit zou kunnen helpen haar gevoelens voor u te ontwikkelen. Het zal zeker versterkt je vriendschap.
 4. 4
  Breng haar rond familie altijd; ze maken haar zich speciaal voelen en ze zullen denken dat ze is je vriendin - Niet bevestigen dat zij inderdaad je meisje, maar niet beide ontkennen; blijf rustig en laat de dingen op zijn beloop.
 5. 5
  Nog wat tijd alleen met haar praten.
 6. 6
  Laat haar weten hoe je gevoelens voor haar zijn veranderd en hoe je je voelt je twee moeten samen zijn. Hopelijk zal ze vragen u om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt. Je kust haar (geloof me ze zal onder de indruk zijn).
 7. 7
  Vraag haar hoe ze zich voelt over u en een beslissing te nemen.
 8. 8
  Als ze nee zegt, geef niet op, misschien gewoon meer tijd. Ze zou gewoon niet ready.If je nog steeds zorg voor haar, blijven vrienden. Zeker niet handelen overstuur of maak haar slecht gevoel. Je hebt een zaad in haar geest geplant, en ze zou beseffen later voelt ze op dezelfde manier.
 9. 9
  Blijf niet in de "vriend zone" te lang, of ze zal ongemakkelijk voelen over de situatie.

Tips

 • Zorg ervoor dat je haar persoonlijk vertellen.
 • Voorkomen dat aanhankelijk en behoeftig. Als ze lijkt geïrriteerd dat ze misschien het gevoel dat u haar gebruikt om je zelfvertrouwen te vergroten. Dus elke keer even hangen met je vrienden of door uzelf.
 • Neem je tijd, heb je niet nodig om dingen te haasten. Niet te langzaam bewegen, hetzij. Maar je zult echt nodig om eruit te komen van de vriend zone of je zult daar voor altijd vast te zitten. Als het je niet, dan zal ze zeker krijgen iemand anders die wacht.
 • Wees niet bang om je vrouwelijke kant te uiten. Vrouwen hebben de neiging om mannen die zijn comfortabel in hun eigen huid willen.
 • Wees niet verlegen, wel bevestigend maar niet te agressief.

Waarschuwingen

 • Niet kus haar te vroeg. Wacht tot je weet dat ze er klaar voor.
 • Wees eerlijk en open met haar.
 • Als het niet lukt de kansen goed je vriendschap zal ofwel worden geruïneerd of een stuk minder dicht, soms is het goed om te beseffen wat je hebt is het behouden waard
 • Niet zenuwachtig, meisjes willen jongens die vertrouwen te praten.