Wkanl

Hoe je een meisje om je kussen als je een meisje bent

Heb je ooit wilde een meisje? Ben je een meisje zelf? Soms, het idee is intimiderend, maar soms, het is sexy en het maakt je huiveren met anticipatie! Hier zijn enkele stappen om het gemakkelijker te maken, en krijg die kus.

Stappen

Hoe je een meisje om je kussen als je een meisje bent. Weet het meisje oriëntatie.
Hoe je een meisje om je kussen als je een meisje bent. Weet het meisje oriëntatie.
 1. 1
  Weet het meisje oriëntatie. Zorg ervoor dat uw voorschot zal zijn welkom. Het meisje dat je wilt kussen moet een lesbische of biseksuele, en moet je er vrij zeker van dat. Ze kunnen ook bi-nieuwsgierig.
  • U kunt te weten komen door te praten over LGBT-gerelateerde onderwerpen te "nemen een temperatuurmeting". Vermeld lesbische zangers of homo film personages, en zien wat haar reactie is. Er is een oud gezegde: ". Zij die weten, weten" Praat over kd lang, Brandi Carlile, Indigo Girls, The L Word, en kijk hoe ze antwoorden - of ze weet over de homoseksuele inhoud en is enthousiast om te chatten over hen, ben je redelijk veilig. Als ze niet weet waar je het over hebt, doe een zet doen.
 2. 2
  Vestigen privacy. U wilt ervoor zorgen dat je dit houden tussen de twee van jou voor nu. Proberen om fysiek contact te maken - als je een kamer hebt gekozen, lag op het bed naast haar, toen dichter en proberen om een ​​beetje lekker. Als ze lijkt te accepteren, raakt haar gezicht. Als ze aanraakt jouwe, of past je haar of picks pluisjes uit je jas, dat zijn goede tekenen (ze verzorgen je). Alleen vooruit gaan als u denkt dat u niet zal worden verstoord, en als ze lijkt open voor uw vooruitgang tot dusver. Als ze lijkt afstandelijk of probeert een hoop grappen te maken, kijkt de kamer rond, of lijkt afgeleid, back off.
 3. 3
  Zorg ervoor dat ze is ontspannen. Zet haar op hun gemak, en proberen om haar een veilig gevoel. Praat met haar en handelen niet te casual, maar casual. Zorg ervoor dat ze een hint dat je wilt haar als meer dan een vriend.
 4. 4
  Ga dichterbij. Wroeten in haar een beetje, maar als ze een back off, probeert weg te gaan, of draait, stop dan onmiddellijk. Als ze nuzzles in u of geeft enige vorm van genegenheid, kijk naar haar. Als ze staren terug bij u, kijk naar haar mond. Als u merkt dat ze kijken naar je mond, ze is zeker klaar. Als haar ogen zijn gesloten of half gesloten, te bereiken onder haar kin en zachtjes tip haar gezicht omhoog zodat je kunt kijken naar haar. Als ze weerstaat helemaal, kalmeren haar zenuwen door te zeggen, "Ben je bang? ' Als ze ja zegt, zeg haar dat niet te zijn, en geef haar een mooie knuffel en laat haar gaan. Als ze zegt "Een beetje," vragen, "Van mij?" Als ze nee zegt, ga je gang en kus haar. Hoe dan ook, als u besluit dit is het moment, aarzel niet - fortuin helpt de dapperen.
 5. 5
  Maak er een leuke. Niet duw je tong langs haar keel, en maak het niet een marathon. Kus haar mooi, eerst zachtjes. Als ze reageert hartelijk, door zoenen je terug, dan kunt u haar weer te kussen, en laat de kus verdiepen als het moment warrants. Maar voor een eerste kus, proberen om enige terughoudendheid te gebruiken en maken het echt romantisch en prachtig. Dat betekent niet dat je het een kuise, saai ding ofwel - deel je lippen lichtjes, zorg ervoor dat je lippen zijn om te zoenen en zachte (ofwel ze lichtjes bevochtigen door het likken ze licht, of gebruik een lippenbalsem op de weg naar de prive-plek!). Als je haar te kussen, zorg ervoor dat uw handen gedragen - niet betasten haar terwijl je haar kussen. Houd haar, maken het romantisch en lief. Als dit je eerste kus van velen met dit meisje, heb je allebei zeer goede herinneringen van dit moment, dus wel wat mee doen.
 6. 6
  Herhaal dit wenst. U moet de rechter hier te zijn. Als ze lijkt meer wilt, wees niet bang om te gaan voor iets meer dan haar lippen. ( makeout, tong, masseren, etc.) of je zou kunnen zeggen dat je van haar houdt dan op het juiste moment kus haar en geniet ervan.

Tips

 • Glimlach op een speelse manier als je met haar te praten.
 • Altijd op goede voet met het meisje in kwestie voordat je dit probeert.
 • Hebben pepermuntjes handig.
 • Doe dit niet aan een willekeurig meisje dat je ontmoet. Haar te leren kennen en zijn haar vriend eerste.
 • Verwacht niets nare of provocerend te zeggen. Houd het zoete en "PG 13".
 • Als ze niet lijkt ontvankelijk voor uw voorschotten terug af.

Waarschuwingen

 • Als ze niet de goedkeuring van de LGBT-gedrag, zullen ze niet waarderen uw poging om haar te kussen.
 • Zorg ervoor dat ze met niemand uit, jongen of meisje, voordat je dit doet.

Dingen die je nodig hebt

 • Parfum
 • Schone tanden en een frisse adem
 • Een lesbisch of biseksueel meisje
 • Ergens leuk, romantisch of comfortabel om te zoenen
 • Lips
 • lipgloss
 • mints