Wkanl

Hoe je een meisje mee uit te vragen als je een meisje bent

Als u een lesbisch of biseksueel, soms kan het moeilijk zijn om een ​​vriendin te vinden. Als u niet weet hoe je een meisje mee uit te vragen, volg deze instructies, en het zou kunnen helpen.

Stappen

Hoe je een meisje mee uit te vragen als je een meisje bent. Leer haar visie op de LGBT-gemeenschap.
Hoe je een meisje mee uit te vragen als je een meisje bent. Leer haar visie op de LGBT-gemeenschap.
 1. 1
  Word vrienden met haar. Als je haar kent van school of werk, moet u krijgen om haar buiten het gebouw kennen. Acquire haar telefoonnummer of e-mailadres. Gaan winkelen met haar, misschien. Doe iets dat u beiden geïnteresseerd zijn en die haar niet zal toeslaan als je raken op haar.
 2. 2
  Leer haar visie op de LGBT-gemeenschap. Vraag haar wat ze denkt over homoseksualiteit, homofobie, etc. Als ze optreedt walgen of ongemakkelijk bij het idee of ervaring, probeer te luisteren naar haar redenen en vervolgens delen uw mening over de zaken. In de meeste gevallen, homofobie is gewoon onwetendheid en angst.
 3. 3
  Leren als ze is biseksueel of lesbisch. Gewoon omdat ze niets tegen holebi's hebben betekent niet altijd dat ze holebi zichzelf.
 4. 4
  Kijk voor lichaamstaal. Het kan makkelijker zijn als je weet dat de persoon die je wilt mag je terug. Maar moeilijker als je niet weet, dus op zoek naar tekenen dat ze je zullen geven om te proberen om u te vertellen. Soms is de andere persoon misschien te verlegen om daadwerkelijk te komen met het, zodat ze kunnen worden versturen sommige signalen om te proberen om u te laten weten.
 5. 5
  Als ze niet tegen holebi's, bedenken een subtiele manier om haar te laten weten dat je biseksueel of lesbisch bent. Voordat u een van die, moet u zeker vertel je vrienden dat je biseksueel of lesbisch bent (als ze niet al weten). Als je niet kan vertellen je vrienden, je zal zeker niet in staat zijn om het meisje dat je wilt vertellen. Je wilt niet te worden in het midden van een gesprek over eten en willekeurig flappen het uit. Wacht tot een vergelijkbaar onderwerp ter sprake komt, en een manier om haar te vertellen, als je vertrouwd bent met het dan.
 6. 6
  Als u weet haar om biseksueel of lesbisch, geef haar subtiele hints dat je haar graag. Je moet heel dapper en vertel je vrienden je eerste homo bent. Zodra u uw vrienden hebben verteld, moet je hangen met haar vaker dan je normaal zou doen. Geef haar meer fysiek contact (dwz knuffels, handdrukken, etc.) dan je voorheen deed. Lijken zeer teleurgesteld toen ze niet eens kunnen hangen met je.
 7. 7
  Indien, op dit punt, heeft ze merkte deze tekens en lijkt niet te ongemakkelijk met al deze aandacht, is de kans groot dat ze voelt op dezelfde manier over jou. Als ze niet heeft gemerkt deze borden, blijven dit doen tot ze doet.
 8. 8
  Verzamel al uw moed en. Nodig haar op een datum ergens dat je allebei graag heen. Als ze nee zegt, haar niet zeuren. Gewoon proberen om vrienden met haar te blijven, ook al is het moeilijk in het begin.

Tips

 • Als je zeker weet dat ze lesbisch / biseksueel, niet te lang om te vertellen of de kans zal iemand anders te wachten.
 • Besteed aandacht aan wat ze zegt ze wil of antipathieën. Je wilt niet haar te beledigen door het brengen van een onderwerp dat ze duidelijk niet graag.
 • Probeer het kopen van haar iets wat ze had u eerder verteld dat ze wilde, zoals een boek of een trui. Dit zal haar laten zien dat u aandacht besteden aan wat ze zegt dat ze wil.
 • Laat een goede hoeveelheid tijd tussen elke stap. Je wilt niet om dingen te haasten.
 • Probeer het kopen van haar koffie / thee (afhankelijk van wat ze leuk vindt). Vraag haar wat haar favoriete is en het kopen voor haar dan.
 • haar uit met iets. Als ze beschouwt u een goede artiest of schrijver en wil tips, geef ze aan haar. Het werkt ook in omgekeerde richting. Complimenteer haar kunst en schrijven (of andere hobby's, etc.) en vraag haar om je eens te leren. Dit zal haar het gevoel echt zelfverzekerd en goed over zichzelf.

Waarschuwingen

 • Verander uzelf niet voor haar. Net zoals geen rechte meisje moet veranderen voor een man, mag geen lesbisch of biseksueel meisje te veranderen voor een ander meisje.
 • Als u een lesbisch of biseksueel meisje en ze heeft een mening tegen LGBT mensen sterk, het is waarschijnlijk niet het beste om te veel tijd om haar heen te brengen. Het resultaat kan worden gekwetst gevoel en / of zijn slachtoffer van een stereotype.
 • Als ze hetero is, probeer niet om haar te veranderen. Niets goeds kan komen van deze.
 • Als ze niet wil om je vriendin te zijn, wil ze niet aan je vriendin te zijn. Blijf niet stilstaan ​​bij het ​​en pesten haar tot ze ja zegt, want meer dan waarschijnlijk dat je het verminderen van uw kansen.