Wkanl

Hoe maak je een oude vriend te vinden

Het is moeilijk om in contact met een lang verloren vriend, vooral als het is al jaren geen contact en geen communicatie tussen andere vrienden of familieleden aan elke kant. Echter, er is een sleutelzin in het vinden van die ene persoon die je om gaf in het verleden, "Geef niet op te zoeken."

Stappen

Hoe maak je een oude vriend te vinden. Denken en probeer te onthouden hun eerste en misschien wel hun middelste naam (s).
Hoe maak je een oude vriend te vinden. Denken en probeer te onthouden hun eerste en misschien wel hun middelste naam (s).
 1. 1
  Denken en probeer te onthouden hun eerste en misschien wel hun middelste naam (s). Dit is uw startpunt. De achternaam kan lastig zijn in sommige situaties, als ze zouden worden gehuwd, gescheiden of worden vastgesteld en hebben het veranderd sinds u ze het laatst zag. Ze zouden er zeker mensen die hebben betaald om legaal veranderen hun eerste en laatste namen met de overheid, zoals deze route onmogelijk zou zijn op te sporen alleen met behulp van de naakte essentie van het vinden van iemand. Noteer alles wat je je kunt herinneren over je vriend zoals Geboortedatum, middelste initiaal zelfs hun hobby's en interesses als deze kan u een succesvol lead in het bijhouden van hen neer.
 2. 2
  In contact komen met andere mensen die de specifieke persoon die u zoekt kende. Vraag hen vragen over wanneer ze hen het laatst hebt gezien, sprak met hen, of enige persoonlijke informatie, zoals laatst bekende e-mailadressen of telefoonnummers. Gewoon rekening mee dat zij dergelijke informatie niet zou kunnen geven, vanwege (de vriend) voorkeur. Klinkt vanzelfsprekend, maar het is ook de moeite waard kammen uw adresboek om te zien of u de aansluitingen hebt opgeschreven aan hen die u zijn vergeten.
 3. 3
  Blader op facebook om te zien of zij in het bezit van een account. U kunt zoeken op school, naam of e-mailadres. Browsen kunnen worden gefilterd door leeftijdsgroepen, hoogte, aantal kinderen, geslacht, afstand van postcodegebieden, en andere nuttige informatie. Andere social networking sites zoals Myspace en Bebo zijn ook andere uitstekende bronnen om oude vrienden te vinden. Kijk ook eens te kijken naar LinkedIn dat is een professioneel netwerk van contacten.
 4. 4
  Zoeken op de vrije mensen zoekmachines zoals http:/ / vind-mensen-free-search.com. Dit kan u geld besparen en u te voorzien van een veel relevante informatie.
 5. 5
  Plaats een bericht op een gratis vriend-finder board. Deze sites zijn message boards die worden gemodereerd door "search engelen" of vrijwilligers met bijzondere mensen zoekfuncties. Doe in een verzoek en ze gaan op zoek naar jou. Een voorbeeld van een gratis forum is http://consumer-warning.org/lost-friends-board.
 6. 6
  Zoek interesse, hobby en beroep relevante websites. Aan het begin van dit artikel, noteren hobby's en interesses van je vriend werd genoemd. Zoek op het internet zijn er fora en websites gewijd aan een tal van clubs, verenigingen en belangen. Dan alsmede het gebruik van verloren vriend bulletin boards, als je een ruw idee van de locatie van de persoon en wat ze willen doen, proberen om een ​​website met betrekking tot dat onderwerp vinden. Op dezelfde bezetting van je vriend kan ook u een voorsprong, er zijn prikborden en forums met betrekking tot verschillende beroepen van verpleegkundige tot ex krachten personeel, zodat is een ander gebied waar je zou kunnen overwegen te kijken.
 7. 7
  Gebruik de kiezerslijst. Voor degenen die in het Verenigd Koninkrijk, ben ik niet zeker van het systeem in de VS, het uitvoeren van een electorale zoeken is de volgende beste stap als je uitgeput van de hierboven genoemde bronnen. Er zijn drie manieren waarop u de electorale roll.To zoeken doen het gratis, je moet fysiek naar het stadskantoor en kijk door het kiezersregister. De andere twee manieren moet u betalen voor een extern bedrijf om het werk voor u doen. Het zal ofwel in de vorm van een premie betalen telefoonnummer waar iemand zoekt terwijl je aan de telefoon bent of waar u simpelweg uw gegevens, betalen een eenmalige vergoeding en dan contact met ze u met de resultaten. Voor een eenmalige kiezerslijst zoek niet meer dan £ 5 te betalen. Een overzicht van kiezersregister zoekdiensten is hier voorzien http://www.electoral-roll-search.co.uk/
 8. 8
  Doe wat achtergrondinformatie lezen. Mocht u verder willen hulp krijgen, kunnen deze boeken zijn van verdere hulp http://astore.amazon.co.uk/finder-21 en deze website heeft een aantal gratis artikelen beschikbaar om u te helpen oude vrienden http:// www.peoplesearch-uk.co.uk/people-search-england/findoldfriends

Tips

 • Als u op zoek bent naar een oude vriend in het Verenigd Koninkrijk zijn er kosteneffectieve professionele diensten die uw oude vriend zal voor u te vinden. Als je ze wilt jezelf dan overwegen gebruik te huwelijken. Als uw oude vriend is een vrouw dan kan het helpen om te weten waar ze trouwde en wat haar nieuwe naam is.
 • Voor sommige middelbare school diploma-uitreikingen, lijst pamfletten welke hogescholen of beurzen studenten zijn van plan om te wonen of hebben bereikt. Met behulp van dat, heb je meer van een algemeen idee van waar de mensen zijn.
 • Probeer het aanmelden en zich aansluiten facebook groepen van uw oude scholen of zoek je vrienden op het!
 • Er zijn verschillende diensten voor het lokaliseren van mensen, als je besluit om een ​​professionele service te gebruiken om uit te vinden een oude vriend zorg ervoor dat het specifiek voor de provincie u zich bevindt en de provincie de persoon die je zoekt leeft inch

Waarschuwingen

 • Er is een grote Classmates.com waarschuwing over lidmaatschappen. Zodra je betaalt voor het lidmaatschap, gaat deze automatisch als auto-vernieuwing en het is bekend als een van de moeilijkste abonnementen uit te komen.
 • Verwacht verschillende reacties, als ze een wrok over je ervaringen uit het verleden zou kunnen gehad hebben en kan de vriendschap voor een reden hebt losgekoppeld, zouden ze hebben wilden verplaatsen op uit het verleden en zou niet overwegen rekindling een vriendschap nu, of ze misschien gewoon worden je vriend of beste vriend weer.

UK locaties