Wkanl

Hoe je je vriendin te kussen in het openbaar


Zoenen is een van de zoetste uitingen van liefde, en, wanneer goed doen, zoenen in het openbaar is een een geweldige manier om je vriendin en de wereld tonen hoe u voelt. Dit artikel zal u tonen hoe u uw in het openbaar zoenen met passie, respect, en klasse.

Stappen

Hoe je je vriendin te kussen in het openbaar. Het belangrijkste is, ervoor te zorgen dat je vriendin is comfortabel met kussen in het openbaar.
Hoe je je vriendin te kussen in het openbaar. Het belangrijkste is, ervoor te zorgen dat je vriendin is comfortabel met kussen in het openbaar.

De voorbereiding voor de kus

 1. 1
  Het belangrijkste is, ervoor te zorgen dat je vriendin is comfortabel met kussen in het openbaar. U kunt te weten komen door het observeren van haar reacties op anderen zoenen in het openbaar, of u kunt op voorhand met haar praten. Als ze ongemakkelijk met PDA, kies dan niet proberen om haar te kussen totdat ze laat u anders weten.
 2. 2
  Verfrissen uw adem. Niets is erger dan zoenen een persoon met slechte adem. Slechte adem kan het moment verpesten, en het kan voorkomen dat je vriendin van je te kussen in de toekomst. Hier is hoe je kunt zorgen dat je adem is altijd vers:
  • Poets je tanden, en gebruik mondspoeling voordat je hangen met je vriendin. Een gezonde mond is de beste manier om ervoor te zorgen uw adem is fris.
  • Drink veel water en vermijd het drinken van koffie of frisdrank voordat je haar te kussen.
  • Pop suikervrije pepermuntjes of kauwgom.
 3. 3
  Verzorg je lippen. Ruwe lippen zijn een uit te schakelen, dus zorg ervoor om lippenbalsem regelmatig gebruiken om je lippen zacht en gehydrateerd.

Tijdens de kus

 1. 1
  Vind de perfecte tijd en plaats. Zelfs als je vriendin is in het idee van zoenen in het openbaar, kan de verkeerde plaats en tijd haar afschrikken. Probeer kuste haar na school, verjaardagsfeestjes, uitstapjes, op wandelingen, in de bioscoop, enz.
  • Wacht tot je vriendin niet met anderen te praten, het is respectloos om je vriendin en de andere mensen als je haar te kussen tijdens een gesprek.
  • Een goed moment om haar te kussen voor de eerste keer is wanneer je afscheid van haar. Dit is een ideale strategie, want je kunt een ongemakkelijk moment te vermijden als ze het niet leuk vindt, of dit zal haar verlaten willen meer kussen voor de volgende keer dat ze je ziet.
  • Vermijd zoenen je vriendin is voor haar familie, leraren, of baas (als ze werkt). Zoenen met je vriendin in de voorkant van deze mensen zet haar in een lastige situatie, en ze zullen waarschijnlijk niet kus je terug en wordt boos op je.
 2. 2
  Neem de tijd, en wees voorzichtig. Niet alleen gaan naar haar toe en maken met haar. Maak oogcontact met je vriendin voordat kuste haar. Geef haar een zachte knuffel terwijl je kus haar, knijp haar hand, of strelen haar wang.
  • Als het de eerste keer dat je haar te kussen in het openbaar, licht pikken haar op de wang. Besteed aandacht aan haar lichaamstaal. Als ze kust je terug, geef haar een andere snelle pikken. Als ze lijkt gespannen, haar niet kussen weer.
  • Kus haar op de lippen nadat je haar hebt kuste op de wang een paar keer. Nogmaals, wees voorzichtig en respectvol; niet tast je vriendin. Houd het kussen kort als u niet wilt dat uit te maken in het openbaar.
 3. 3
  Terwijl in het openbaar is oke, niet uit te maken in het openbaar. Het is niet chique, en het is niet de manier om mensen (en je vriendin) dat je om haar geeft en respect voor haar te tonen. Iedereen om je heen voelen onhandig en zal waarschijnlijk slecht spreken over jullie beiden. Worden verfijnd.

Tips

 • Vergeet niet dat meisjes nerveus en verlegen kan zijn. Als het haar eerste kus, alsjeblieft doe het niet in het openbaar! Het ruïnes van een heel speciaal moment voor haar.
 • Houd de kus kort. Lang kussen zal vervelende blikken van anderen te trekken.

Waarschuwingen

 • Als ze je niet zoenen in het openbaar, wees niet beledigd, en haar niet onder druk. Ze misschien nog niet klaar, of zij willen dat prive te houden.
 • Niet ooit tast je vriendin in het openbaar. Dit maakt haar denken dat je niet echt om haar, en anderen zullen hetzelfde denken.