Wkanl

Hoe je je geliefde vriendschap (voor meisjes)

Denk dat de beste manier om je geliefde weten is als je vrienden worden? Nou ben je hier aan het juiste artikel. Wil vrienden met je geliefde te worden? Ja, dat is een goede manier om het ernstiger maken. Nou, daar gaan we.

Stappen

Hoe je je geliefde vriendschap (voor meisjes). Zelfs een compliment is prima, jongens willen worden gecomplimenteerd.
Hoe je je geliefde vriendschap (voor meisjes). Zelfs een compliment is prima, jongens willen worden gecomplimenteerd.
 1. 1
  Klaar zijn. U kunt niet opnieuw naar huis gaan, en schelden je voor niet met hem te praten, zelfs al heb je zei dat je zou doen. Of zelfs als u voorbij de perfecte kans alleen maar omdat je dacht dat je lelijk was. Of omdat je dacht dat hij zou waarschijnlijk niet willen met je praten. Je kunt niet zenuwachtig. Ontspan en vertrouw op je instinct. Als iemand kwam met je praten, ik weet zeker dat je zou waarschijnlijk gewoon flirten terug.
 2. 2
  Doe het gewoon. Hoe meer je erover nadenkt, hoe kleiner de kans dat het zal gebeuren. Sluit je ogen en adem. Nadat de mensen beginnen te kijken naar je raar omdat je net deed dat, ga je gewoon naar hem toe en praat. Gewoon praten
 3. 3
  Zelfs een compliment is prima, jongens willen worden gecomplimenteerd. Dus doe meisjes. Zien? Het is niet een meisje vs jongen ding, het is gewoon een menselijk ding. Maak er een punt om hem elke dag te praten. Je kunt niet zomaar met hem praten op een dag, dan sla de volgende. Je moet het geleidelijk maken. Dus denk aan dit gesprek-ding als een motor wanneer u een auto te starten, zodra het is op... je het draaiende te houden.
 4. 4
  Besteed aandacht aan het gesprek. Met small talk komt follow-up gesprek. Voorbeeld: in de klas je sprak over de gekke leraar. De volgende dag, of zelfs nog later volgende klas, je een verhaal over de leraar vertellen. Of je maakt verwijzing naar haar. Dit is ook een geweldige manier om te creëren inside jokes-die ideaal zijn. Zorg ervoor dat als je praat met hem je lachen, en proberen zodat het lijkt alsof je echt wilt om naar hem te luisteren. Oh en lachen.
 5. 5
  Vraag hem om te hangen. Zodra je met hem praat op een dagelijkse basis en zijn perfect comfortabel rond hem, vraag hem om ergens heen te gaan. Het kan overal zijn, maar het feit dat je hem vroeg zal hem een ​​goed gevoel. Nogmaals, dit is niet een meisje vs jongen ding, dit is gewoon menselijk. Of het nu koffie, of McDonalds, gewoon vragen. Maar zorg ervoor dat je vraagt ​​heel chill-y. Zeer casual. dwz Ha, spreken over obesitas... Ik ga waarschijnlijk naar McDonald's na school met Michelle en Amanda, wil je komen? Als hij akkoord gaat dan uitstekend! Maar als hij dat niet, begin dan niet haten, het is gewoon gaat McDonalds... toch? Dat is het hele punt-casual.
 6. 6
  In de klas, zorg ervoor om naast zitten hem. Of als je praat, zorg ervoor dat u gebruik maken van 'wij'. Het zal de ontwikkeling van een automatische vriend-ding in zijn onderbewustzijn, en zal dit alles gemakkelijker te maken. Moppen vertellen, niet in het bezit terug. Zeggen wat er op je geest, maar als het is grappig... het is grappig.

Tips

 • Vertrouwen is de sleutel, nooit vergeten. Denk nooit dat hij zal niet zoals jij. Je bent een persoon. Met een persoonlijkheid. Mensen als mensen die zijn grappig, die lacht.
 • Vergeet niet dat als je het wilt, moet je om het te krijgen. Het is niet alleen magische wijze gebeuren, zoals wanneer je je twee lachen en flirten voor ogen. Oh, dat is een ander ding.
 • Laat je niet verpletterd bij de geringste dingen. Jongens niet echt merken kleine dingen.
 • Ontspan. Ademen. Calm Down. Als je nerveus bent, doden. Recapituleren.
 • Wees niet zo serieus, laten gaan en hem te behandelen alsof hij al je vriend.
 • Als hij ooit (ooit) begint te praten over zichzelf, of begint een verhaal te vertellen... dat is je definitieve cue om te beginnen met het stellen van vragen over hem. Puff hem een ​​beetje, dan zal hij je heel graag omdat je hem een ​​goed gevoel.
 • Overwegen zijn persoonlijkheid. Is hij... grappig? Hot? Gewoon Leuk? Mooi lichaam? Tall? Mooi haar? Goede stijl? Is hij echt al die tijd waard? (Just checking)
 • FLIRT. Wanneer je aan het lachen en lachen en plagen, jongens als dat, en het is een soort van een hint van leven voor girls.Hint, hint.
 • Telkens als je denkt dat de tijd rijp is, vraag om zijn telefoonnummer en bel hem over 'school'.

Waarschuwingen

 • Als u op het punt waar je begint te boos op jezelf omdat je niet denkt dat je steeds zijn vriend snel genoeg, je moet stoppen met proberen zo hard. Je zult echt verbaasd zijn als je gewoon rustig aan en neem een ​​stap terug.
 • Als hij niet wil vrienden met je zijn, verder te gaan.
 • Vergeet niet je probeert te krijgen om deze jongen kennen, niet probeert zijn vriendin te worden.