Wkanl

Hoe maak je een slechte jongen te trekken

Slechte jongens staan ​​bekend om hun slechte gedrag, maar ook voor hun warme uitstraling. Als u zich verward, gelet op wat zou een slechte jongen te trekken, lees dan hieronder.

Stappen

Hoe maak je een slechte jongen te trekken. Daag hen soms, omdat ze net als meisjes die voor zichzelf opkomen.
Hoe maak je een slechte jongen te trekken. Daag hen soms, omdat ze net als meisjes die voor zichzelf opkomen.
 1. 1
  Kleden als jezelf. Je hoeft niet te kijken als een slecht meisje te zijn met een slechte jongen, want ze vinden het heerlijk als je jezelf bent.
 2. 2
  Praten. Ze willen dat je met hen te praten en gewoon een diep gesprek. Ze houden ervan om in zware gesprekken, net als over relaties of zelfs de filosofie kwesties.
 3. 3
  Flirt. Dat is een groot ding dat hun aandacht zal krijgen, geef ze een knuffel als je ze ziet in de zalen of in de klas, proberen en maak ze aan het lachen, zwaaien naar hen als je ze ziet.
 4. 4
  Daag hen soms, omdat ze net als meisjes die voor zichzelf opkomen.
 5. 5
  Praten over muziek. Ze meestal houden van muziek en als het gaat om het dan te proberen en krijgen in sommige muziek die ze leuk vinden.
 6. 6
  Laat je niet intimideren door hen als je loopt door hen. Ze lijkt misschien eng en gevaarlijk, maar meestal zijn ze erg rustig en respectvol voor vrouwen en zijn zeer gevoelig voor uw wensen.
 7. 7
  Complimenteren hun kleren, ze houden ervan.
 8. 8
  Wees gewoon jezelf. Als je van jezelf houdt en hebben een positief zelfbeeld, kan niemand je weerstand.
 9. 9
  Wees mysterieus. Niet volgen en niet gemakkelijk zijn. Als ze je vragen uit, niet meteen ja te zeggen. Denken over het eerst, naast het zal een absolute turn on voor hen zijn.
 10. 10
  Niet onthullen ze wat ze vragen. Interessant zijn door het beantwoorden van vragen. Dit laat hen weten, dat je niet een gewoon mens, maar je bent echt neer met de "slechte" houding.
 11. 11
  Wees niet te agressief. Bad boys meestal niet graag iemand die zo agressief als een man ze niet het aantrekkelijk vinden en ze zullen alleen maar je als een vriend, niet vriendin.
 12. 12
  Bang, maar wees niet bang. Slechte jongens hebben de neiging om te drinken of roken, en of ze bieden je iets en je je ongemakkelijk voelt, gewoon nee zeggen of zeg iets schattig als "Ik zou liever houd mijn hersencellen, dank je." En als je het wilt proberen:
  • Roken: Pretend te inhaleren dan hoesten als een gek.
  • Alcohol: Neem een ​​slok en dan een gezicht en zeggen: "Wel, het is niet bepaald een kopje koffie."

Tips

 • Vergeet niet, "ze" zijn niet altijd hetzelfde, en vaak hebben ze een achtergrond over waarom ze zouden de manier waarop ze dat doen handelen, wanneer ze handelen ook koud, je begrijpt ze zijn gekwetst in het verleden. Wat je ook doet, niet duwen, laat ze ademen.
 • Wees jezelf.
 • Geef niet toe aan hem gemakkelijk, bijvoorbeeld als hij je aanraakt op een seksuele manier, zoals een snufje op de zwerver of een knijpen van je borst, een stap terug en kijk in zijn ogen.
 • Sommigen van hen zijn puur in het voor de seks, dus een deurmat niet.

Waarschuwingen

 • Ze kunnen een slechte houding soms. Als je in een ruzie met hen toen ze niet uitdagen op dat punt, want dat zal een argument dat nooit zal sterven! Gewoon weg te lopen en meestal ze excuses.
 • Ze wonen tot hun titel "bad boy", en het kan enige drama veroorzaken voor u als hij een echte onruststoker of een echte G (gangster)
 • Ze veroorzaken een beetje drama, maar ze houden van drama.
 • Ze kan een pijn zijn, maar ze zullen je liefde.