Wkanl

Hoe je je geliefde voor zijn mobiele nummer te vragen

Je zit in de klas naast je geliefde, en niemand is veel van alles te doen. Het is de perfecte gelegenheid voor u om te vragen om zijn mobiele telefoon nummer! Maar wacht, hoe zal je het doet!

Stappen

Hoe je je geliefde voor zijn mobiele nummer te vragen. Begin een gesprek met je geliefde ongeveer vijf minuten voordat je klas staat te beëindigen.
Hoe je je geliefde voor zijn mobiele nummer te vragen. Begin een gesprek met je geliefde ongeveer vijf minuten voordat je klas staat te beëindigen.

Hier zijn een aantal methoden die u kunt kiezen:

De subtiele, informele methode

 1. 1
  Begin een gesprek met je geliefde ongeveer vijf minuten voordat je klas staat te beëindigen. Praten over iets dat hij leuk vindt - tv-shows, films, sport, zijn hobby's, etc. Zorg ervoor om kalm te blijven en casual, maar toch lijken geïnteresseerd.
 2. 2
  Een minuut of zo voordat de bel gaat, kijk naar de klok en zeggen: "oh man, klasse is bijna voorbij! Hier, geef me je nummer en ik bel je later." Doe niet zo hectisch en gek als je dit zegt. Blijven sereen alsof je dit doet de hele tijd.
 3. 3
  Als hij weigert, gewoon nonchalant afschudden en zeggen: "oh, oke. We kunnen alleen maar praten in persoon morgen!" Laat het niet aan u als hij nee zegt. Sommige jongens zijn gewoon niet comfortabel met dat. Echter, als hij nee zegt, wacht dan even voordat u opnieuw probeert te vragen... Anders zal hij aanslaan.
 4. 4
  Als hij ja zegt en geeft het aan u, dan niet gek daar. Zeg gewoon dank en glimlach voor nu. U kunt later enthousiast!

De flat-out-methode

(Dit mag alleen worden gebruikt als u bent al behoorlijk goede vrienden of als je een vette persoon)

 1. 1
  Ga naar je geliefde en vraag het hem voor zijn nummer, iets te zeggen als: "hey, ik ging door mijn contacten gisteravond, en ik besefte dat ik niet je nummer hebben!" of, "Oh mijn god, ik totaal moet je nummer!"

Sneaky methode

Als je vrienden dit beter werkt, maar als je geliefde heeft zijn telefoon uit te vragen om het te zien, of hij geeft het aan zet uw contactgegevens inch Haar schattig om te handelen als u niet zeker weet hoe je (maar als hij heeft een heel eenvoudige telefoon dont. Dit werkt goed met blackberry's, androids of iphones) na de woorden te zeggen "hey ik zet in mijn nummer wat is de jouwe? ' hand over je telefoon om hem te laten zetten in zijn nummer

 1. 1
  Nogmaals, als hij nee zegt, gewoon afschudden en blijven gaan. Als hij ja zegt, wacht tot hij weg is om opgewonden te krijgen.

Grappig zijn of creatieve

De eerste werkt alleen als je vrienden zijn. De tweede zal waarschijnlijk alleen werken als je naar de klas en hebben een klasse of twee met hem.

 1. 1
  Ga naar hem toe en zegt: 'Ik verloor mijn telefoon, kan ik lenen jouwe' "Ik wil niet een goedkope lijn gebruiken, zoals Zo kunt u geef me je nummer zodat ik niet om dat te oude lijn te gebruiken. "
 2. 2
  Of...! Vouw een klein stukje papier, schrijf uw naam, iets zoets (zoals veel plezier!), En nummer erop, en dan plak het in een dop van de pen. Als je naar school gaat met je geliefde en ze vragen om een ​​pen, het zal er zijn. Als ze niet de papieren vinden en proberen om de pen terug te geven aan het einde van de les, net iets zeggen als, Houd het, kijk naar het nauw Als ze willen je terug, zouden ze text / achteraf bellen u!. Voila, je bent de eigenaar van zijn nummer, en hij is de eigenaar van jou. Gewoon niet text / bel hem maar al te vaak, tenzij hij doet het eerst aan u. Niemand houdt van behoeftigheid.

Tips

 • Maak kennis met je te verpletteren een beetje voordat je hem vragen om zijn nummer. Hem gewoon vragen kon hem freak out een beetje.
 • Wees zelfverzekerd! Zelfs als hij nee zegt, laat het niet aan u! Het hoeft niet altijd te betekenen dat hij niet zoals jij.
 • Wees zelfverzekerd en handelen volkomen normaal.
 • Vertel nooit je geliefde je ze op een tekst.
 • U kunt ook een vriend van hem voor de # te vragen. Als je vraagt ​​zijn vriend, komen met een alibi, zoals u hebt de # voor homework.You moet ook zeggen dat je het huiswerk nodig hebt wanneer u tekst / hem bellen. Het is een gemakkelijke manier om een ​​gesprek te beginnen. Zodra hij / zij geeft je het, niet gewoon zeggen bedankt. Vraag wat is er?. Immers, zij zijn je geliefde, toch? Moet je niet houdt het gesprek gaande?
 • U kunt ook een vriend geef uw telefoonnummer aan hem en wachten tot hij / tekst die u belt.
 • Je kunt je vriend vragen om uw verplettert nummer.