Wkanl

Hoe de man te trekken heb je een oogje op

Verplettert zijn nogal een groot deel van ons leven. Dus wat doe je als je eenmaal hebt een oogje op iemand? Sommige meisjes kunnen tevreden zijn met gewoon hopelijk staren, verlangend en gelukkig op hun verliefdheid en niet ergens in de buurt te gaan uit angst om vernederd, maar andere meisjes zou willen om echt er even uit en maak indruk op deze bijzondere man. Maar dat is niet altijd makkelijk. Voor hulp bij het aantrekken van die verbrijzeling van jou, lees verder...

Stappen

Hoe de man te trekken heb je een oogje op. Zorg ervoor dat ze weten wie je bent.
Hoe de man te trekken heb je een oogje op. Zorg ervoor dat ze weten wie je bent.
 1. 1
  Zorg ervoor dat ze weten wie je bent. Als je geliefde heeft geen idee dat je bestaat, gaat het moeilijker worden om hem te trekken. Proberen om naar elkaar te leren kennen. U kunt dit doen door het verkrijgen van om bevriend te zijn met zijn vrienden, lid worden van een club is hij in, of vraag iemand die weet hem te introduceren twee. Maar wees voorzichtig, want als je niet wilt dat hij je kent zoals hij, zouden ze iets wat je kansen kan ruïneren en dingen ongemakkelijk zeggen. Als je geliefde is in je klas, praat met hem een ​​beetje voor of na de les (praten tijdens de les kan je een aantal ongewenste, negatieve aandacht te krijgen.) Je kan commentaar geven op de leraar, het werk dat u hoeft te doen, of maak een grap toen hij luisteren. Het is eng, maar je zult een goed gevoel als je eenmaal een beweging te maken.
 2. 2
  Een gemeenschappelijke basis vinden. Het is makkelijker om gesprekken te starten wanneer u hebt beiden iets om over te praten gevonden. Je zou misschien overwegen om een ​​deel van zijn belangen, maar een heel ander persoon, net voor een jongen niet geworden. Het is zeker niet de moeite waard. Als je geen gemeenschappelijke belangen, niet in paniek raken. Als je nog nooit een tv-programma hebt bekeken voordat dat hij praktisch is verslaafd aan, vertel hem, vraag hem over. Instant gesprek.
 3. 3
  Bevriend hem. Oke, nu iedereen die ooit heeft gespeeld een van de Sims games of ooit heeft geleefd in werkelijkheid weet je moet vrienden worden voordat je de hele "verpletteren gevoel" in ruil. Je kunt niet zomaar zeggen hallo en bam, hij maakt met je, je moet doen een beetje meer werk dan dat (maar als dat wel gebeurt dan hey, geen klachten...). Probeer het vinden van een aantal gemeenschappelijke belangen (bovenstaande paragraaf ^) om een ​​gesprek te beginnen. Als dat niet werkt, kan je altijd beginnen op een universele basis van gesprek (dwz weer {die meestal niet erg origineel}, een gek ding dat die dag gebeurde, presidentsverkiezingen, opdrachten, hoeveel je allemaal haat een bepaald leraar...). En als al het andere faalt, kun je altijd gewoon vragen om een ​​potlood of wat papier en ga vanaf daar. Misschien nadat je hebt gekregen om hem een ​​beetje beter te leren kennen, zou je grap met hem of plagen hem, misschien zelfs flirten met hem. Maar niet al te krijgen voor jezelf, ze zouden kunnen voelen onhandig als een meisje dat ze nauwelijks kennen begonnen flirten hard-core met hem.
 4. 4
  Draag kleding die u een comfortabel gevoel. Voel je niet onder druk gezet om te kleden, net als alle andere meisjes, doe jezelf niet bezig met de vraag of u op de naam van het merk dat populair is, maak je geen zorgen als je haar niet perfect gepolijst. Als je je comfortabel voelt, zal je het beste uit jezelf te beschermen, en de mensen zullen comfortabel om je heen voelt. Ook als een man is in u, hij zal niet de zorg over de kleine gebreken in je uiterlijk, dat je zou kunnen zien elke keer dat je in de spiegel kijkt, want al het andere voor het maakt.
 5. 5
  Proberen schoon te houden. Het lijkt misschien dom, maar je zou willen vermijden ruiken als salami vorige maand voor hem. Je hoeft niet te bloemrijke, clean-freakishly-fris de hele tijd, gewoon proberen om elke dag douchen, draag deodorant, eventueel op een aantal leuke parfum proberen om hem te imponeren zijn. Maar ja, ruiken lekker, of tenminste toonbaar, is eigenlijk best aantrekkelijk.
 6. 6
  Wees jezelf. Je hoeft niet te veranderen wie je bent voor een jongen, vooral net een crush, maakt niet uit hoe geweldig, leuke of grappige hij is. Het geven van een persoon die veel controle over je niet gezond is (het is eigenlijk een beetje beangstigend, om eerlijk te zijn...), en het zal waarschijnlijk eindigen kwetsen u. Als je geliefde je niet mag nou dan.... omgaan en gewoon verder gaan. Het is misschien moeilijk, maar er zijn veel meer vis, en als hij niet kan zien hoe geweldig je bent, maakt hij je niet verdient. Maar je hoeft niet om jezelf te veranderen om te voldoen aan de normen van een jongen, of iemand anders voor die kwestie. Soms is het nodig dat te doen wat je voelt dat goed is.
 7. 7
  Wees duidelijk over je bedoelingen. Niets is meer tragisch dan de oh-zo-cliche 'vriend-likes-vriend-die-niet-achtige-haar-die-weg teenage drama. Zorg ervoor dat u niet worden beschouwd als "een van de jongens 'of gewoon zijn" bud ". Natuurlijk moet je om hem eerst weten, en je kan eventueel gewoon een beetje meer flirterige krijgen een geweldige vriend in het proces, (wat in orde is, wat nagestreefd verplettert zou blijken te zijn een van je beste vrienden te zijn), maar wel met hem, op een manier die je zeker een van zijn "knoppen" zou niet. (Ex: misschien geef hem een ​​knuffel, een speels kusje op de wang, spelen met zijn haren....) Wees jezelf!
 8. 8
  Niet altijd over jezelf praten. Je geliefde zal worden tot je aangetrokken, als je laat hem details over zijn leven te delen. Dit toont aan dat je echt geïnteresseerd in hem en wat hij te zeggen heeft. Probeer niet altijd over jezelf praten, wil hij weten over u, maar, geef hem een ​​kans voor hem om te delen over zichzelf. Jongens denken meisjes dat luisteren zijn hot!

Tips

 • Staan dicht bij hem als je de kans krijgt. Als je nog niet weet hem heel goed, niet overdrijven met zijn hand. Gewoon staan ​​schouder aan schouder. Hij zou naar je kijken en lachen, maar als hij loopt weg, denk opnieuw probeer het niet in een haast of hij zou kunnen krijgen op hun hoede voor je!
 • Probeer oogcontact te maken. Als je in de verleiding om snel een blik werpen op hem, houdt u contacteren voor een beetje langer. Als je ultra verlegen, het is oke, maar oogcontact laat zien dat je gevoel heel open en comfortabel. Starend naar iemand echter impliceert dat je een stalker, en de risico's versturen 'rode vlaggen' om uw geliefde dat de mogelijkheid dat je een beetje obsessief of gek te geven.
 • Schoon blijven. Als je schoon je zal zien het, en niemand wil een meisje met verwarde haren en een slechte adem!
 • Als je kijkt naar je verpletteren kijk niet naar hem te lang of hij zal denken dat je raar bent. Gewoon schieten een snelle blik om te zien of hij was op zoek naar jou.
 • Wees vriendelijk! Vergeet niet om positief te zijn en vraag hem eenvoudige vragen zoals hoe hij aan het doen is, en neemt een belang in wat hij zegt.
 • Lachen om zijn grappen, maar overdrijf het niet, niemand houdt van een giechelende ninnie. Wanneer je aan het lachen zal hij naar je kijken, dus probeer het niet en lijken nep of te koket.
 • Sluttiness is niet empowerment, en sommige jongens, het is niet aantrekkelijk ofwel. Zoals hierboven vermeld, draag kleding die u comfortabel, niet kleren die je moeder je ondersteboven zou klap de kop voor. Maak ze af, als je kijkt sexy dragen van een jas en spijkerbroek, hoeveel sexier bent u zonder hen?
 • Als u nog niet hebt hem nog niet gekregen, doe niet zo hyper of raar als hij in de buurt. Het zal hem alleen maar denken dat je een weirdo en iemand te worden vermeden.
 • Doe niet zo gemakkelijk. Het is niet indrukwekkend en het geeft je een slechte reputatie, dus probeer jezelf te zijn en open zijn met je eigen gevoelens.
 • Wees voorzichtig met wie je vertellen over je geliefde. Je weet nooit of die persoon vindt hem ook!
 • Proberen om bewegingen te maken te snel kan hem bang. Zorg ervoor dat hij zich comfortabel voelt om je eerst, dan gaan voor de overwinning.
 • Als u een lame grap en hij lacht, hij is waarschijnlijk in je geïnteresseerd. Niemand die geïnteresseerd is in iemand wil riskeren hen beledigen.
 • Wees zelfverzekerd!
 • Voordat je gaat iedereen vertellen heb je een oogje op deze man, moet je hem eerst kennen als een vriend. Je wilt niet iedereen vertellen, en dan erachter te komen wat hij doet drugs de volgende dag. Zoals ze zeggen, geen boeken oordelen dekt; mensen niet oordelen door gezichten. Het is OK voor jullie om gewoon vrienden zijn, verplaatsen naar iemand anders.
 • Probeer niet te flirten met andere jongens om hem heen. Jaloezie is niet een goed gevoel. Het kan zijn zelfvertrouwen en interesse in je afhankelijk van het niveau van het zelfvertrouwen van de kerel zakken, en hij kan op zoek gaan rente andere meisjes 'gewoon voor het comfort.
 • Niet dragen van veel make-up. Het verbergt je natuurlijke schoonheid!
 • Als je gaat om een ​​grap te maken, zorg ervoor dat het is grappig en niet cheesy, omdat de laatste kon gewoon loskomen zo vervelend (hoewel sommige jongens kunnen het zien als schattig). Proberen te maken over een onderwerp dat hij geïnteresseerd zullen zijn in en hij zal uitlachen.
 • Sociale netwerksites zoals Facebook zijn groot, want je moet meer nadenken over wat je zegt, en als je niet bevalt wat je hebt geschreven, kunt u iets anders typt. Maak je geen zorgen als je meer dan een paar minuten duren om te typen een boodschap; verlegenheid is echt heel leuk, en sommige jongens zullen zich afvragen wat het is dat je echt wilt typen maar het vertrouwen om niet te hebben.
 • Toen hij een grap maakt, doe hem geen klap, maar licht aan te raken zijn arm als je lacht. Afhankelijk van de man, zal hij waarschijnlijk dichter bij je.
 • Als je niet bevriend met hem dicht nog (omdat je verlegen om hem heen), probeer dan zijn vrienden met de mensen die hij rondhangt met.

Waarschuwingen

 • Heeft een ander mens niet eens zijn vrienden rond te krijgen, zal hij uw plotselinge verandering bericht in stemming of persoonlijkheid en denken dat je een nep.
 • Doe niet zo vervelend.
 • Voorkomen dat aanhankelijk, naggy, veel afhankelijk is van de aandacht, en ga zo maar door. Jongens zich aangetrokken voelen tot een beetje een uitdaging, dus plagen ze een beetje. Gebruik uitdaging met mate, echter, omdat jongens zullen uiteindelijk te vervelen als hun inspanningen lijken te komen tot niets.
 • Proberen om normaal te handelen. Dit is een stuk moeilijker dan het lijkt, maar zorg ervoor dat je niet te veel lachen of te krijgen over-enthousiast en iets heel dom doen, je zult er spijt van krijgen op de lange termijn.
 • Niet staren. Gewoon blik. Als hij ziet er veel te absoluut schattig, staren hem voor slechts een paar seconden. Als hij je vangt, ofwel glimlach schuchter, of kijk naar beneden, blush, en dan lachen verlegen. Het ziet er heel schattig en aantrekkelijk.
 • Niet jaloers kijken als hij praat met een ander meisje - aan het gesprek!
 • Handelen niet dom.
 • Heb je identiteit niet verliezen. Moet je eerst nadenken over jezelf.
 • Als je kijkt naar zijn vrienden op Facebook en krijg jaloers op meisjes die hij vrienden met, moet je terug te trekken en krijg je feiten kloppen, want voor zover u weet, het meisje is zijn neef.
 • Niet stalken hem toen hij niet om je heen. Hij gaat naar andere vrienden te hebben en het is oke als je niet altijd met hem. Laat hem een ​​leven ook. Niet rijden hem weg door als een stalker.
 • Laat je niet te veel tijd gestoken in een man. Laat hem je leven verbruikt alleen maar omdat je een mondo verliefd op hem, serieus we hebben er allemaal geweest en we weten hoe je je voelt het zal alleen pijn je tijd voor alle dingen anders dus je moet hem passen in uw schema en ruimte uit alles gelijkmatig zodat je gewoon overweldigd. Tuurlijk, hij kan leuk zijn, je aan het lachen, of wat dan ook, maar je hebt je hele leven te wijden aan het liefhebben als dat is wat u kiest. Denk na over wat je kan nu gemist worden, op dit moment!
 • Neem het langzaam. Wees niet voorbij extravert.
 • Realiseer je dat alles verplettert zijn tijdelijk en als dit niet lukt, zal er een andere op de weg.