Wkanl

Hoe maak je een oudere jongen te trekken

U wilt een oudere man te trekken, omdat je waarschijnlijk moe van jonge jongens acteren onbeleefd, onvolwassen, of niet handelen van hun leeftijden. Hier is hoe. Maar niet proberen en krijgen een man te veel ouder dan u, of anders is er een grotere kans dat het niet zo goed af.

Stappen

Hoe maak je een oudere jongen te trekken. Bekijk de video hieronder.
Hoe maak je een oudere jongen te trekken. Bekijk de video hieronder.
 1. 1
  Bekijk de video hieronder.
 2. 2
  Proberen en tonen de oudere jongen die je het beste meisje dat hij moet gaan voor, maar nooit recht springen in vragen voor een relatie. Neem de tijd om hem te leren kennen en dan kijken naar de aard van de reactie die hij heeft met je ofwel houdt ervan om je heen of niet, dat zal bepalen of je een relatie met hem te hebben.
 3. 3
  Kijk in je, en vind je leukste outfit en schoenen. Ze moeten warm en sexy, want dat is wat oudere jongens willen. Niet dragen dat SpongeBob t-shirt of die oude bunny shorts. Draag iets dat je flatteert, en ziet er strak en op maat. Oudere jongens gaan niet voor de over de top look die jongere jongens doen. Als je aankleden te veel, hoewel, zullen ze denken dat je probeert te hard.
 4. 4
  Bevestig of strek je haar omhoog. Probeer een stijl die je gezicht past te krijgen. Draag nooit je haar op een manier die eigenlijk niet bij je past, want het zou kunnen blijken mensen af. Gebruik haarlak als je kroeshaar of moeilijk om haar te beheren hebben.
 5. 5
  Weet je make-up op een manier die u wilt, maar niet al te zijn over de top, het kan hem afschrikken!
 6. 6
  Loop langs de jongen, maar niet doen alsof je weet dat je leuk bent, zoals het omschakelen te hard of prikken je achter uit. Dat zal hem rijden. Gewoon normaal zijn. Proberen te hard zal je kijkt heel raar, en u zult uw potentiële vriendje op die manier te verliezen.
 7. 7
  Als hij probeert om je aandacht te krijgen, te beginnen met de kleine praten. Praat over dingen die je denkt dat hij zou zijn geïnteresseerd Probeer niet om andere mensen noemen te veel, en laat het gesprek stromen. Oudere jongens als intelligente meisjes eerder dan preuts girly meisjes / leeghoofden, dus zorg ervoor dat u weet een paar dingen, zoals het nieuws, de nieuwste sport, of bands.
 8. 8
  Wees jezelf en handelen volwassen! Oudere jongens als volwassen meisjes, omdat ze zijn lekker koel. Maar je moet niet te meer volwassen dan je bent handelen, in dat geval is hij te volwassen voor je en je moet gaan met iemand die aan uw volwassenheid. Zij kunnen uw leeftijd niet, maar zijn waarschijnlijk jonger dan deze man je probeert te krijgen. Je moet niet een aanzienlijk bedrag aan een man te imponeren veranderen.
 9. 9
  Dan weer, ook weet wanneer om plezier te hebben. Oudere jongens als volwassen meisjes, maar ze willen ook niet een meisje dat altijd serieus en muf is. Lachen om iets grappig, maar niet constant lachen. Het is prima om te onvolwassen en een beetje hyper wanneer de tijd rijp is en de mensen weten dat je natuurlijk een grapje. Hebben een gevoel voor humor.
 10. 10
  Niet verstrikt raken in de kleine dingen. U wilt uitzien als een meisje dat jaar ouder - al in haar leven - met echte dingen om over in plaats van dat gemorste frisdrank of spin op de vloer zorgen. Die dingen maken je lijkt me de vervelende kleine zusje. Als er iets komt dat je kronkelen maakt, subtiel vermelden, en laat het dan los. Dat is de volwassen manier om te handelen, en als je niet je zou kunnen tegenkomen onvolwassen.
 11. 11
  Als u niet blemish-free/perfect huid, draag een beetje make-up, maar overdrijf het niet. Oudere jongens vinden het leuk als je make-up ziet er natuurlijk eerder dan nep / goedkoop / overdone. Probeer dan alleen met behulp van een beetje foundation of getinte moisturizer om zelfs uit uw huid toon, let daarbij wel op de ogen. Een beetje lipgloss en een natuurlijke kleur voor oogschaduw moeten je ziet er goed uit.
 12. 12
  Verzorg je huid en lichaam. Douche of bad nemen elke dag. Wast u twee keer geconfronteerd met een dag. In de ochtend op moisturizer met spf van minimaal 15 om uw huid te beschermen.

Tips

 • Oudere jongens profiteren vaak van jongere meisjes. Wees voorzichtig, en niet iets dat je niet comfortabel voelt het doen met hem niet te doen.
 • Wees jezelf. Je wil niet dat hij te vallen voor iets wat je niet!
 • Doe niet alsof je dom bent. acteren stom oud wordt echt snel.
 • Heb vertrouwen in jezelf.
 • Hoeft niet slim te krijgen of onbeleefd zijn. Hij zal je afwijzen, en vergeet niet, omdat hij ouder is, zal hij waarderen volwassen meisjes.
 • Zet jezelf op de eerste en zorg ervoor dat u niet onder druk gezet in dingen die je niet wilt doen, zoals drinken, drugs of seks doen. Als hij is meer dan een paar jaar ouder, hij is waarschijnlijk niet goed voor je op het moment. Als hij niet op school meer (18 + jaar) en je nog steeds (vijftien / zestien of hieronder), zijn er betere jongens die er zijn voor u, en veel meer zullen waarschijnlijk komen langs later. Geniet van je vrijheid en je vrienden, en jongens die met uw volwassenheidsniveau, niet degenen die ver boven het. Zij kunnen uw leeftijd niet, maar je moet ook niet te doen alsof ze meer volwassen dan je bent, ofwel.
 • Doe niet alsof je weet dat je schattig bent. Of anders de jongen zal denken dat je probeert te hard, en hij zou niet willen dat je zijn vriendin te zijn.
 • Handel niet verwaand. De man zou niet willen dat je, en dan zul je boy-minder.
 • Handelen volwassen. Als u niet handelt volwassen, dan is de man waarschijnlijk zal niet zoals jij.

Waarschuwingen

 • Opkomen voor jezelf en je mening als hij iets ongepast of iets wat je niet bevalt zegt!
 • Niet negeren de jongen omdat hij het type zou kunnen zijn om slim of onbeleefd contact met u op! Je moet hem weten als je wilt het juiste vriendje.