Wkanl

Hoe te handelen normaal rond je geliefde

Soms is het moeilijk om op te treden als jezelf rond je geliefde! Als u wilt weten hoe, goed lees dit artikel!

Stappen

Hoe te handelen normaal rond je geliefde. Beweer niet dat alle aandacht voor jezelf.
Hoe te handelen normaal rond je geliefde. Beweer niet dat alle aandacht voor jezelf.
 1. 1
  Leuk zijn! Als je stijf of hard optreden en hij / zij heeft gevoelens voor je, hij / zij kan hen heroverwegen. Als je merkt dat gesprekken krijgen onhandig, probeer hem te plagen het werkt altijd en hij / zij van je denken als meer dan een vriend.
 2. 2
  Beweer niet dat alle aandacht voor jezelf. Als u wilt, praat met hem en vraag over zijn leven. Laat hem vragen stellen over jou en gewoon relaxen.
 3. 3
  Vergeet jezelf als in gesprek met hem. Gewoon om wat hij zegt, laat het inwerken in, en voel zijn emoties door het te spiegelen zijn gezichtsuitdrukkingen. Maar laat hem afmaken wat hij zegt voordat je vragen te stellen. Niemand houdt van een onderbreker. Kijk ook in zijn / haar ogen diep voor hem / haar om te waarderen hoe oprecht je bent in het luisteren naar hem / haar. Vergeet niet dat begrip is heel belangrijk.
 4. 4
  Zijn vrienden met zijn vrienden. Praat met hen als een buddy. Ze zullen je herinneren als een 'coole chick' en ze zullen zeer van jullie om je geliefde te spreken. Geen flirten hoor! Je wilt niet dat ze denken dat je makkelijk bent of het ontwikkelen van een oogje op je!
 5. 5
  Nog een tip om te helpen een gesprek mee te gaan soepel is om te zeggen: "mhmm" en "ja". Proberen te zijn aangenaam als je kunt. Dit zal hem willen blijven met je te praten. En het is een ego boost ook, hij zal blij zijn dat je geïnteresseerd bent.
 6. 6
  Zorg ervoor om zijn oprecht geïnteresseerd in wat hij zegt. Het is niet moeilijk om een ​​nep plek. Denk maar aan wat hij vertelt je, en vergeet je zelfs er bent. Laat je gedachten doen het werk voor u.
 7. 7
  Niet obsederen. Als je vrienden altijd te horen hoe u denkt dat hij de beste zaak van de wereld, konden ze laten glijden. Denk aan hem als een vriend, en hij zal je graag.
 8. 8
  Als je vrienden met hem waren de eerste en je bent gewoon het ontwikkelen gevoelens voor hem, niet los springen het hem plotseling omdat hij niet zou kunnen worden ervaren dezelfde emoties voor jou, nog niet. Gewoon spelen koel en flirt een beetje.
 9. 9
  Wees niet bang om jezelf te zijn met een korreltje wilde. Wees niet bang om een ​​beetje aandacht te vragen voor jezelf. Jongens willen uitgaande iets wilde kuikens maar weten wanneer het genoeg is geweest. Ga niet over de top, herinner meeste jongens zullen worden bang als een gek meisje loopt naar hen. Maar wees niet bang om jezelf te zijn! Eerlijkheid duurt het langst.

Tips

 • Handelen niet anders om hem heen. Wees jezelf en de waarheid vertellen.
 • Vergeet niet te ademen! Praten met je geliefde zou kunnen maken je een beetje zenuwachtig, maar je zult minder te stotteren en maken het duidelijk dat je hem leuk.
 • Besteed aandacht aan wat andere mensen zeggen over je geliefde. Je zal niet eens te zijn met wat ze zeggen, maar houdt een open oor.
 • Proberen om "cool" en "mysterieuze" handelen normaal loopt mis en maakt je als een eikel of een weirdo, afhankelijk van hoe hard je geprobeerd.
 • Praat met zijn vrienden ook, het zijn gewoon mensen. Vraag hen over zichzelf en zijn hun vriend. Ze zullen je niet vergeten en denk je cool bent, en ze zullen waarschijnlijk vertellen je geliefde hoe cool je bent. Gewoon niet flirten met hen, als je wilt een ding met je geliefde hebben.
 • Als u de praktijk (of te leren hoe om te oefenen) het maken van vrienden of groepen vrienden, in het algemeen, zal dit u helpen bij de crush afdeling ook. Leren van beide soorten relaties voeden elkaar.
 • Zorg ervoor dat je het bouwen van dingen in je leven en leren om dingen te doen om je meer competent te maken.

Waarschuwingen

 • Nooit flirt overdreven, de meeste jongens vinden dit onaantrekkelijk.
 • Vermijd een overactieve fantasie over een crush (ja, dit stinkt, maar geloof me, ik weet)... vul je tijd met (minstens enkele) andere dingen langs de weg. En let niet te laten een crush uitgegroeid tot de grootste zaak van de wereld is belangrijk. Niet alleen zal het mogelijk invloed op de andere delen van je leven, kan het ook zorgen dat je overdreven verlegenheid jezelf in de voorkant van je geliefde.
 • Maak je geen zorgen dat je nooit perfect kan zijn (niemand van ons kan) voor die perfecte persoon (ze zullen niet)... maar je kunt krijgen dicht als je diep graven! (Dan aan de andere kant... ze moeten streven naar als ze willen bereiken... en het zou uw idee van perfect zijn, maar zoeken naar de meest compatibele je kunt.) Het is het idee van het dat helpt om de reis langs de weg zo veel beter. Dus relax...
 • (Leer) Leef je leven goed - dit zal belangrijker dan (of de grote foto voor) het vinden van de perfecte partner te zijn. Als u voor te bereiden op een meer perfecte partner en vriend BE, zul je waarschijnlijk ook een meer perfecte persoon (s) en een stuurman aan tijd of een life-time doorbrengen met te vinden (maar wees niet bang om "minder perfect" hebben mensen in je leven ofwel - u zult verrast zijn). Elke uitdaging (inclusief verliefdheden) die je ontmoet langs de weg is een kans om te groeien wijzer en bouwen in de richting van een meer spannende toekomst en het leven.
 • Het is prima om onopvallend naar hem staren, maar als hij begint aan zijn hoofd te draaien naar u toe, kijk weg (Maar niet te snel, of hij zal achterdochtig).
 • Als u nog steeds te distantieerde te lang, zullen uw kansen op het hebben van een meer-dan-vrienden relatie met je geliefde te verminderen.