Wkanl

Hoe kan ik een jongen in het vijfde leerjaar trekken

Hou je van een jongen en wil zijn aandacht te trekken? Hier zijn een aantal eenvoudige stappen en tips om u te helpen zijn aandacht te krijgen zonder overboord of schrikken hem weg.

Stappen

Hoe kan ik een jongen in het vijfde leerjaar trekken. Zeggen: "hey".
Hoe kan ik een jongen in het vijfde leerjaar trekken. Zeggen: "hey".
 1. 1
  Zeggen: "hey". Kies een soort jongen dat je weet wie je kunt praten. Niet kies een man die is een eikel, kies er een die je kent is mooi en intelligent. Je verdient iemand die zo vriendelijk zal zijn om jou!
 2. 2
  Als hij je vraagt ​​om op te hangen, geweldig. Swap nummers of krijgen een Voice-over-Internet-Protocol (VoIP) diensten zoals Skype en beginnen om meer over elkaar te leren.
 3. 3
  Maak een poging om te kijken mooi. Draag geen zwarte oogschaduw. Gewoon poetsen je haar, heb mooie kleren, en de toepassing van mascara, blush of lippenstift is prima. (Maar niet te veel!) Dit geeft je een mooie, frisse look.
 4. 4
  Niet te voren te zijn. Dit zal hem ergeren en zet hem af.
 5. 5
  Wees niet te lacherig en raar. Het zal je lijkt een weirdo. Echter, lachen om een ​​normale hoeveelheid lijkt schattig, en echt laat hem weten dat je graag bij hem.
 6. 6
  Maak het niet super voor de hand. Het breekt je vriendschap met de jongen.
 7. 7
  Wees humoristisch, maar vergeet niet serieus te zijn. Je wilt niet om hem in de problemen voor miskleunen hele tijd, maar je wilt niet baarde hem ook niet.
 8. 8
  Hebben een frisse adem! Uw tong poetsen, flossen, en gebruik mondwater. Een fantastisch product dat u kunt gebruiken heet de Orabrush. Het is een borstel voor je tong, dat maakt een slechte adem helemaal verdwijnen.
 9. 9
  Ga niet rond mensen je verliefd bent als hij je vraagt ​​je vertellen. Dit is een enorme no-no.
 10. 10
  Als je iets doms doet, lachen hem uit. Maak een grap! Het zal hem laten zien dat je niet denkt dat je perfect bent, en je het niet erg als je verpesten elke keer in een tijdje. U vindt er ook uitzien als een groot persoon, maar niet doelbewust domme dingen doen. Het zal zo veel ongedaan.
 11. 11
  Wees jezelf. Als u handelt als iemand anders en hij begint te vinden, zal hij niet zoals jij voor je. Hij zal graag willen dat u voor de persoon die je pretenderen te zijn.
 12. 12
  Word vrienden met zijn vrienden. Als u en een van zijn vrienden niet opschieten, kan hij denken dat je een hoop vechten en hem constant lastig valt over de kleinste dingen.
 13. 13
  Geef hem wat ruimte! Als u bent constant bezig om hem te praten en hem te trekken uit de buurt van zijn vrienden, zal hij denken dat je een enorme plaag. Probeer je best niet te laten gebeuren.
 14. 14
  Drop hints die je leuk vindt hem als meer dan alleen een vriend. Als het ergste, vlak uit hem te vertellen. Je hoeft niet per se om het te doen in persoon. U kunt een notitie, gedicht, lied enz. schrijven, krijgen een vriend om het te lezen voor u, of krijgen een vriend van hem om het te lezen voor u. Indien mogelijk, een wederzijdse vriend.
 15. 15
  Enkele manieren om hem te laten zien dat je hem graag zijn staren naar hem een beetje als hij niet merkt, (maar niet te veel - Doe niet zo griezelig) maken hem aan het lachen. lachen om wat hij grappen op, het maken van oogcontact tijdens een gesprek, enz. Wees er echter van bewust, dat hij notities, teksten en e-mails om je voor schut in de toekomst zou kunnen redden. (Als hij gewoon doen alsof je niet kan schelen. Beter nog, echt niet schelen.)
 16. 16
  Als je vrienden zitten om hem tijdens de lunch, zitten met hen en proberen om te zitten in de voorkant van hem. Nu als hij kijkt recht alles wat hij ziet is je, en zich meer richten op je dan wat er gebeurt!
 17. 17
  Glimlachen als hij naar je kijkt. Hij zal denken dat je jezelf en het tonen van je gevoelens voor hem. Hij zal denken dat je een geweldig persoon!
 18. 18
  Als hij je niet mag op dezelfde manier, accepteer het. Je kon nog proberen, maar niet te raken. Er zijn andere vissen in de zee.
 19. 19
  Je moet netjes kleden, maar overdrijf het niet. Als je draagt ​​make-up niet te veel te dragen. Misschien slechts enkele lip-glossy spullen of eyeliner. # Doe iets interessant en anders met je haar, maar niet te veel. Bijvoorbeeld, het moet je stick-steil haar, niet krullen naar het punt waar je ziet eruit als een poedel. Je ziet er nep.
 20. 20
  Beginnen om meer te praten met hem en vind dingen gemeen je allebei graag. Het zal je meer geven om over te praten. Als je ooit naar de film gaan en je met hem zitten gewoon jezelf, maar als je probeert en zet make-up en mooie kleren op een dag zou hij erachter te komen dat je gewoon spelen andere persoon dus wees jezelf.
 21. 21
  Wees voorzichtig wanneer u probeert om hem te laten lachen. Als je jezelf vernederen, lachen hem uit, maar wees niet te raar over. Doe maar gewoon. Niemand is perfect, dus wees niet nep alleen maar om hem te imponeren.
 22. 22
  Als je van iemand die niet hetzelfde voelt, hangen meer en wees jezelf.
 23. 23
  Wees gewoon jezelf! Niet over hem als je om wie je probeert te zijn. Als hij je echt leuk vindt, zal hij net als de zoete, goofy, en uitgedost-out-in-puistjes u.
 24. 24
  Als je weet dat hij niet het gevoel op dezelfde manier, verder te gaan. Het is niet gezond om te worden geobsedeerd.
 25. 25
  Zijn ergens in de buurt van hem. Moet je zijn vriend te worden voordat je een zet te doen. Geloof me, je moet een vriend zijn, zodat hij zich comfortabel voelt om je heen. Dan wanneer het zinkt in hem kon je hem een ​​knuffel of een snelle kus op de wang.
 26. 26
  Vergeet niet, het is slechts de vijfde klas. We hebben de rest van ons leven voor ons!
 27. 27
  Als hij bloost of glimlacht wanneer iemand praat over dat je hem dat is een groot bord hij je leuk vindt.
 28. 28
  Als hij naar je toe komt en zegt "hallo" of "hey" willekeurig, dat betekent dat hij wil krijgen om u beter te leren kennen en gewoon een gesprek (dit is gebeurd met mij vele malen eerder.) Ook starten, als hij heel hard over het, alsof hij komt int andere kamer en zegt: "He * jouw naam *! Wat is er? ' gek luid, hij de aandacht op je.
 29. 29
  Als hij schuw en bang is om een gesprek te beginnen, starten een voor hem en vraag hem vragen, zodat uw gesprek zal niet zo snel en ineens uitgegroeid tot een ongemakkelijke stilte te beëindigen.
 30. 30
  Als hij iets dat je ook eens met zegt, wees dan niet bang om hem te vertellen uw belangen, maar niet altijd over jezelf praten.
 31. 31
  Zorg ervoor dat je niet rondhangen met hem elke seconde, anders zal hij denken dat je bent geobsedeerd. Keep it cool.
 32. 32
  Handelen altijd vertrouwen om hem heen. Zorg ervoor dat je jezelf zijn, niet iemand die je wilt zijn, als je rond hem.
 33. 33
  Vraag niet je vrienden om hem te vertellen om u uit te vragen.
 34. 34
  Krijg hem met rust! als je twee lopen naar huis op hetzelfde moment proberen te lopen met hem! Het zal de perfecte tijd om te praten met hem him.Tell uw belangen en als je hem voor een lange tijd heb gekend proberen om zijn hand vast te houden als vrienden alsof. Als Hij glimlacht wanneer je houd zijn hand haar een groot bord dat hij houdt van je terug.
 35. 35
  Je hebt je eigen vrienden om te hangen met, de balans van uw tijd met hem en je bff is dus het maakt niet uit als je bent geobsedeerd door hem en vrienden zullen zien heb je een crush.

Tips

 • Praat met hem, maar handelen niet gek of helemaal opgewonden en springerig. Gewoon kalm, en maak je geen zorgen. Niet in paniek raken wanneer je met hem praat.
 • Kleed je niet om indruk te maken, gewoon kleden zoals je elke andere dag zou doen, want als hij dat doet alsof je dat hij zou willen dat je voor je.
 • Als hij houdt van iemand anders, vertel hem niet dat zijn verliefd haat hem, of je zal het nog erger maken.
 • Toen hij complimenten over je, kijk naar de kant en glimlach, zeg het is lief, enz.
 • Handelen altijd lief voor hem, maar niet te zoet, of hij zal weten dat je hem leuk.
 • Wees niet te plakkerig! Hij vindt dit zeer vervelend.
 • Als hij dat doet alsof je niet gaan en opscheppen aan iedereen!
 • Spelen met hem in de pauze. Als hij slaat of je raakt, (speels toch, als het werkelijk pijn doet, hij waarschijnlijk niet zoals jij) sloeg hem terug, dan giechelen en leunen op hem. Hij zal denken dat het leuk is!
 • Als u vragen hem uit, zorg ervoor dat er geen tonnen van mensen rond, vooral zijn vrienden. Hij zou kunnen worden beschaamd en nee zeggen, alleen maar omdat zijn vrienden zijn daar. probeer dan een hoek van de speeltuin in de pauze, of ga naar de hoek van het basketbalveld, of de kickball diamant of wat dan ook, waar hij ook is, en vraag daar. Mooi en afgelegen, en er zijn bijna nooit mensen aan de zeer hoeken van de rechtbanken / velden.
 • Als hij tegen je praat, en je hem leuk, en je zegt iets betekenen, gewoon stoppen met praten, en denk na over wat je zegt, en wees niet bang om sorry te zeggen.
 • Niet zenuwachtig zijn.
 • Hang niet rond zijn vrienden voortdurend omdat hij zal denken dat je geobsedeerd door een van zijn vrienden.
 • Vraag hem wat hij wil. Misschien heb je twee hebben iets gemeen!
 • Aandacht besteden aan zijn belangen. Als je dezelfde interesses, kunt u chatten over, en het zorgt voor een geweldige conversatie-starter.
 • Blijf in contact met hem zoals je doet met je andere vrienden!
 • Geef hem wat snoep en andere dingen, maar overdrijf het niet! (Maar wees niet raar. Niet zomaar naar hem toe en zeggen hey wil je deze candy? Creepy. Bijvoorbeeld, als je leraar gaat uit snoep in de klas als beloning voor iets, en je zit in de buurt van hem, kijk hem aan en zeg: "Hey__ wil je dit? Ik hou niet van hen."
 • Proberen om hem om je uit te vragen! Het is natuurlijk voor een jongen om een ​​meisje mee uit te vragen. Maar hey, nieuwe tijden. Als je wilt hem uit te vragen, ga ervoor. Het ergste dat hij kan zeggen is nee, en ik weet zeker dat je er overheen krijgt.
 • Maak hem lachen.
 • Help hem met zijn huiswerk of classwork, glimlachen terwijl je toch bezig bent!
 • Als de dingen niet werken dan proberen om vrienden met hem in plaats van middel om hem alleen vanwege zijn gevoelens. Het is beter vrienden dan vijanden!
 • Draag leuke kleding.
 • Niet gek! Zorg ervoor dat je niet te verbergen onder je bureau als hij komt in uw buurt.
 • Als u zijn vrij schuw, vraag een van je vrienden om hem te vragen of hij je leuk vindt.
 • Flirt. Het zal leuk zijn.
 • Fungeren soms als een brutaal meisje rond zijn vrienden.

Waarschuwingen

 • Maak hem niet behandelen als hij al je vriendje.
 • Hang niet rond zijn beste vrienden meer dan je hangen om hem heen.
 • Maak hem niet te duwen in smaak je, omdat dit doorgaans niet zal werken en hij zal gewoon denken dat je raar bent en worden geïntimideerd.
 • Hebben alle alright een dag niet en de volgende zijn allemaal over hem heen. Dat is gewoon griezelig, zou hij nerveus om je heen.
 • Niet hem vragen of hij je leuk vindt. Hij zou kunnen krijgen nerveus, nee zeggen en misschien weglopen.
 • Lieg niet dat hij je leuk vindt, want als hij erachter komt dan is hij echt boos zou zijn op je en we willen niet dat!
 • Vergeet niet dat je in de 5e klasse, en dat je nog minstens 7 jaar voor je om het uit te werken.