Wkanl

Hoe je iemand die je heeft gekwetst te vergeven

Dit is een aantal adviezen die u zal helpen om een ​​vriend, een familielid of een jongen / vriendin die iets verkeerd dat je gekwetst heb.

Stappen

Hoe je iemand die je heeft gekwetst te vergeven. Neem de tijd uit je dag.
Hoe je iemand die je heeft gekwetst te vergeven. Neem de tijd uit je dag.
 1. 1
  Denk goed. Als deze persoon plotseling is gekomen terug in je leven en vroeg om vergiffenis, niet een overhaaste beslissing niet te maken. Vertel hem dat je wat tijd om na te denken over het nodig hebben, en je zal zeker terug te gaan naar hen.
 2. 2
  Neem de tijd uit je dag. Zorg ervoor dat je alleen bent, en in een omgeving die maakt je comfortabel. Als het helpt, huilen. Denk na over wat deze persoon je heeft, en of u kunt vertrouwen hen niet om het opnieuw te doen. Als je denkt dat je kunt, beslissen hoe dicht je wilt worden aan deze persoon. Zorg ervoor dat je je realiseert en denkt door het volgende:
  • Het is volkomen normaal om boos of overstuur voelt. Maar als je deze persoon wilt vergeven en herstellen van uw vertrouwen in hen, slik je gevoelens. Het zal gemakkelijker zijn om deze persoon te vergeven als er niet een grote hoeveelheid negatieve gevoelens jegens hen.
  • U moet ervoor zorgen dat het een verstandige beslissing om deze persoon te vergeven. Kleine, soms zelfs middelgrote pijn kan genezen worden. Maar het is ook belangrijk om te weten of de persoon die in staat u kwetsen weer is. Als wat zij deden om je pijn was een slechte gewoonte van hen, zijn ze het meest waarschijnlijk om je weer pijn. Bijvoorbeeld, als een persoon tegen je gelogen, zouden ze meer kans om het opnieuw te doen in plaats van iemand die een kwetsende dingen gezegd.
 3. 3
  Contacteer de persoon. Het is beter om een ​​gezicht te chatten, of op zijn minst een telefoontje onder ogen hebben. Praat met hen over wat er gebeurd is, waarom je hebt besloten om hen te vergeven, en vertel hen dat u hen uw vertrouwen eens te meer.
 4. 4
  Neem dingen langzaam. Als deze persoon is een ex-vriendin / vriend, ontmoeten ze een paar keer per maand voor een kopje koffie en een praatje. Probeer niet te brengen dingen die gebeurden in het verleden. Beleef het verhaal, maar niet terug te gaan naar de vorige.

Tips

 • Praten met een betrouwbaar persoon over uw situatie kan helpen uitzoeken wat je wilt doen.
 • Vind een manier om je gevoelens-tekening, het schrijven, lichaamsbeweging, enz. uit te drukken
 • Proberen te hard werken en formatteer je hersenen over oude herinneringen op die iemand.
 • Soms is het moeilijk om iemand te vergeven voor je pijn en het is moeilijk om ze te vergeven. Proberen aan de macht te vinden vanaf met in mee te nemen in hun vergeving.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om zeker te zijn van die uw vertrouwen waard is. Niemand is het waard je tranen-tenzij ze gelukkig zijn!