Wkanl

Hoe te overtuigen iemand om je weer te vertrouwen


Na het breken van iemands vertrouwen in u, zal het veel geduld en vastberadenheid voor die speciale persoon te vertrouwen in u weer terug te krijgen nemen. Met doorzettingsvermogen en vastberadenheid, is het mogelijk om teleurstelling van een persoon in je omdraaien en maak je relatie beter dan voorheen.

Stappen

Hoe te overtuigen iemand om je weer te vertrouwen. Begrijpen het belang van vertrouwen.
Hoe te overtuigen iemand om je weer te vertrouwen. Begrijpen het belang van vertrouwen.

Deel een: hen te overtuigen met uw acties

 1. 1
  Begrijpen het belang van vertrouwen. Relaties zijn zinloos zonder vertrouwen. Het doodt zowel de partners diep van binnen.
 2. 2
  Jezelf de schuld. De reden waarom je het hebben van een trust tekort is alleen jij. Je moet goed beseffen en accepteren je fouten voordat u verder kunnen gaan. Je moet begrijpen dat jij het was die zich goofed en de enige die kan worden verweten het is u.
 3. 3
  Weet het niet meer doen. Dit is het belangrijkste ding. Als je weer handelen op een wijze die het vertrouwen van je partner tart dan kun je misschien een onherstelbare schade aan te richten. Zorg ervoor dat je niet alles wat je vriend verraadt doen. Vroeg of laat (s) zal hij zeker te weten komen en dan dingen zou kunnen gaan buiten je controle.
 4. 4
  Doe het door uw daden. De enige manier om terug te krijgen het vertrouwen is door uw daden. Uw woorden of toezeggingen zal niet echt helpen de situatie als je al je geloofwaardigheid hebben verloren. Ten eerste je eigenlijk moet me diep van binnen voelen en begrijpen uw fouten. Dan gelofte niet te herhalen. Moet u ervoor zorgen dat u begrijpt hoe belangrijk die relatie is voor u alleen dan kun je handelen te verbeteren op het. U kunt niet meer bedriegen op je vriend en tegelijkertijd plan om zijn vertrouwen terug te winnen. Je moet echt handelen op een manier die je terug zou winnen van het vertrouwen.
 5. 5
  Wees geduldig. Het is een langzaam en pijnlijk proces, en je zult moeten geduldig en consequent. Uw geduld zou worden bepaald door hoe belangrijk de relatie is voor u in uw leven. Maar uiteindelijk zal het allemaal de moeite waard. Er is niets belangrijker in een relatie dan vertrouwen.
 6. 6
  Wees bereid om te offeren. Om het vertrouwen terug te winnen moet je offers te brengen en niet te maken ze te tellen voordat je partner ooit. Zo kunt u voorkomen dat er met je exen of mensen die je vriend niet willen dat je bij. Laat ze krijgen een gevoel dat je alles voor hem / haar. Maar zorg ervoor dat je niet te vermelden dat het voor hem / haar dat je opgeofferd aan uw exen of je leuke vrienden. Het zou enkel een teller effect hebben en ongedaan te maken al je harde werk. Je moet loslaten van andere verleidingen in je leven.
 7. 7
  Denk na over wat je gedaan hebt. Nu die iemand heeft verloren vertrouwen in u, moet je nadenken over hoe je verloren dat vertrouwen, waar je fout ging, en hoe om terug hun vertrouwen te winnen. Het kan nodig zijn om de tijd om "af te koelen" voor de toekomst. Wees bereid om al uw afweer hebben beneden. Als je in boos en gefrustreerd, zal je niet lukken en zal waarschijnlijk erger maken.
 8. 8
  Verras ze regelmatig. Krijgen ze koffie of maken ze kleine goedkope geschenken. Kleine acties zoals deze gaan een lange weg in het tonen van een persoon die je echt spijt van je daden en je wilt om het weer goed te maken.
 9. 9
  Geef je privacy. Geef hen toegang tot uw e-mail en Facebook-accounts, of tonen ze je belgeschiedenis op uw mobiele telefoon. Laat hen je hebt niets te verbergen en zijn niets achter hun rug doen.
  • Zorg ervoor dat deze binnen reden. Bijvoorbeeld, ze hebben niet het recht om boos te zijn als je weigert hen toegang tot uw bankrekeningen te geven.
 10. 10
  Beperk uw tijd weg van hen. Als je om de tijd weg van hen door te brengen, alles doen wat in uw vermogen ligt om ervoor te zorgen dat u niets onbetrouwbaar of oneerlijk doen. Tekst ze vaak alleen maar in te checken en laat hen weten van uw verblijfplaats.
 11. 11
  Bieden om het weer goed te maken. Maak een plan te maken voor uw acties. Vraag de persoon die je hebt onrecht aangedaan wat je kunt doen, of suggereren een remedie. Bijvoorbeeld, als je niet opdagen voor een geplande filmavond, aanbieden om je vriend te nemen naar een andere film - je traktatie.
  • Vergeet niet dat niet alles kan worden gemaakt - in ieder geval niet meteen. In dit geval, hoe beter je bent vertrokken gewoon zuigen het op, zich te verontschuldigen, zeggen dat je begrijpt waarom de persoon is boos en hen te laten reageren hun frustratie.

Deel twee: excuses

 1. 1
  Toon hen dat je het meent. Wees oprecht berouwvol. Probeer niet om jezelf te rechtvaardigen of geef excuses. Gebruik geen "maar" of "als alleen" in uw verontschuldiging en weten dat elke poging om dingen te draaien op de andere persoon zal averechts werken. Je moet niet proberen om de schuld verschuiven naar iedereen, maar eerder de verantwoordelijkheid te accepteren jezelf.
  • Als je gaat huilen, niet tranen te bedwingen. Voel je vrij om te huilen. Het toont oprechtheid en schuld in uw verontschuldiging.
 2. 2
  Schrijf je excuses. Schrijf een kaart, doordachte e-mail of brief. Als je artistiek bent, kan het een kunstwerk zijn. Soms is dit makkelijker dan praten rechtstreeks aan de persoon kan worden, hoewel het niet aan te raden dat u deze gebruiken als een vermijding tactiek. Echter, soms kan het de enige manier te zijn als de persoon is je vermijden.
 3. 3
  Wees specifiek. Wanneer verontschuldigen, detail uw reactie. Bijvoorbeeld, "Het spijt me ik was voor u betekenen 'is prima, maar" Het spijt me ik stond je op het feest. Dat was egoïstisch en onnadenkend van me "is veel beter. Dit helpt je vriend weten dat u inzicht in de werkelijke reden dat ze van streek zijn.
 4. 4
  Weersta de drang om druk om vergeving. Trust, een keer verloren, is zeer schoorvoetend weer gegeven. Het is een afweermechanisme dat we allemaal in dienst - zodra een persoon ons vertrouwen heeft verraden, we zijn niet te popelen om die ervaring te herhalen, want het doet te veel pijn. Als je schuldig kwetsen iemand op deze manier zijn, hem niet onder druk of haar opschieten en vergeef je. Gracieus accepteren als ze meer tijd nodig hebben.

Deel drie: vooruit na de verontschuldiging

 1. 1
  Geef ze ruimte en tijd. Soms is de persoon moet gewoon wat ruimte of tijd om zelf te zien dat je begrijpt wat je verkeerd hebt gedaan, en je gedrag hebben aangepast om hetzelfde te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. Het kost tijd voor mensen om te zien dat je je gedrag hebben veranderd.
 2. 2
  Vergeef jezelf. We breken beloften, doe dom en onzorgvuldig dingen en gewoon maken slechte keuzes. Zorg ervoor dat jezelf te vergeven als je alles wat je kunt doen hebt gedaan. Of de persoon die je vergeeft, zorg ervoor om te leren van je fouten.
 3. 3
  Respecteer je vriend, maar respect voor jezelf. Zoals hierboven vermeld, niemand perfect. Als je oprecht hebben verontschuldigd, getoond oprechte wroeging en veranderd uw wegen, en toch je vriend blijft je verdriet voor je daden die maanden geleden plaatsvond, is dit niet aanvaardbaar. Vertel je vriend dat het oneerlijk van hem of haar om uw fout altijd te gebruiken als wapen. Waarschuw hem of haar dat hoewel je spijt voor hen pijn te doen, zul je niet altijd voorleggen aan deze straf. Vertel je vriend dat het tijd is om dit achter je, of toegeven dat dit niet kan worden "opgelapt" - en verder gaan.
 4. 4
  Accepteren dat het niet kan worden opgelapt. Helaas, als je vertrouwen op bepaalde manieren te breken, kan het nooit worden, ongeacht hoe lang u probeert goed te maken gerepareerd. Het is niet goed om te laten een fout bepalen de rest van je leven. In dit geval, is het het beste voor jullie beiden als je uiteindelijk de relatie en gaan naar een waar deze bagage niet volgt u beiden.

Tips

 • Omdat in het algemeen zal maken anderen vertrouwen je weer gemakkelijker dan wanneer je constant pijn anderen.
 • Ouders kunnen moeilijker lijken terug te winnen vertrouwen, maar vergeet niet dat hun vertrouwen uiteindelijk terug zal komen. Ze houden van je.
 • Liefde zal nooit vergaan, als je echt van die persoon en ze van je houden, zullen ze je excuses accepteren en vooruit. Het zal niet altijd direct een soort ding, maar vergeet niet dat ze pijn hebben en het zal tijd vergen om die wonden te helen.
 • Wees eerlijk, en niet in het bezit iets terug, omdat het houden van het weer kan het gewoon maken het nog erger voor jullie beiden. Geloof ons, hebben we er allemaal geweest.
 • Laat je emoties te beheersen je acties.
 • Als de relatie zinvol is voor jullie beiden, zal het genezen met de tijd en geduld.
 • Wees voorbereid op een veel potentieel drama, maar wel rustig en constructief jezelf. De persoon mag nooit willen weer met je praten. Ze kunnen gewoon weg te lopen en als ze dat doen, vergeet niet om jezelf in hun schoenen. Zou je hetzelfde doen?
 • Zorg er altijd voor dat het de juiste tijd om te gaan over verontschuldigen. Bijvoorbeeld, smeekte om vergiffenis, terwijl de persoon is bij een begrafenis ongepast zou zijn.
 • Geef niet op uw zelfrespect voor iedereen.
 • Probeer nooit om liegen en zeggen dat iemand anders het gedaan heeft of het niet over die persoon, want je krijgt in nog meer problemen als ze erachter komen.

Waarschuwingen

 • Heb gevaarlijke geheimen niet te houden. Vertellen van je vriend ouder dat hij / zij mee bezig is drugs, heeft een eetstoornis, misbruikt wordt of het hebben van zelfmoordgedachten is niet het breken van vertrouwen. Het kan breken het vertrouwen, maar het is nog belangrijker dat hij of zij krijgt hulp dan iets anders, zelfs als het eindigt uw vriendschap.
 • Soms zal iemand zeggen dat ze goed en accepteer je excuses, maar het bezit van een wandaad boven je hoofd voor altijd. Die niet echt je er vergeven en is vaak erger dan alles wat je deed.