Wkanl

Hoe om iemand te bellen u nog niet gesproken in een lange tijd

Soms vallen we uit met mensen, andere keren dat we misschien net vallen met hen. Hoe dan ook soms dit zijn mensen die we diep te zijn aangesloten, zorg voor, of zorgen over. Afhankelijk van de omstandigheden, het is ok om de eerste stap te zetten, al was het maar om te zeggen "Hallo".

Stappen

Hoe om iemand te bellen u nog niet gesproken in een lange tijd. Ten eerste, denk erover na.
Hoe om iemand te bellen u nog niet gesproken in een lange tijd. Ten eerste, denk erover na.
 1. 1
  Ten eerste, denk erover na. Ben je op goede voet, slechte voorwaarden, of enige voorwaarden met deze persoon? Wat werd er gezegd de laatste keer dat je twee gepraat? Was het positieve, negatieve, verwarmde, droge? Dit kan u beslissen tegen contact met deze persoon. Denk aan vragen als "Zal het maken van deze oproep schade of mij of de andere persoon te helpen? ' Als je emotioneel of negatieve gedachten, wilt u misschien twee keer nadenken over contact met hen op.
 2. 2
  Indien na de eerste denkproces, je nog steeds het gevoel dat je deze persoon moet bellen, na te denken over hoe je je voelt ze kunnen reageren. Probeer en denk aan alle mogelijke scenario's van goed naar slecht. Denk maar aan hen, ze niet de verwachtingen te maken. Je wilt jezelf voor te bereiden op alles, maar toch, niet veel hoop geven en zorgen voor jezelf met de mogelijkheid om te worden teleurgesteld.
 3. 3
  Nu moet je een contact methode plukken. Bepaal wat uw favoriete medium is, maar ook rekening houden met hoe ze kunnen reageren op bepaalde communicatie.
  • Bijvoorbeeld, e-mails naar een aantal lijken onpersoonlijk of zelfs lafaard-achtige, aan de andere kant kunt u minder angstig voelen met geschreven woord.
  • Sommigen ook mogen denken van het verzenden van een SMS-bericht, maar dat is waarschijnlijk geen goed idee. Ze kunnen uw nummer niet herkennen en negeren. Ook kan een tekst te lezen in een andere toon dan hoe je bedoeld om het relais. Het kan ook worden gelezen / verwijderd door een andere persoon. Ook kunt u echt zeggen dat alles moet worden gezegd in 160 karakters?
  • U belt ook de conventionele route via de telefoon, zal meer persoonlijk, toon meer precies te zijn en je kan miscommunicatie te voorkomen, maar u kunt ook genegeerd worden en doorgestuurd naar uw voicemail, maar dat heeft een risico u bereid bent te nemen zijn. Tenslotte is er een gezicht aan bezoek geconfronteerd. Misschien weet u waar ze wonen, werken of spelen. Afhankelijk van hoe of waarom je gestopt met praten, kan dit het beste idee. Als het je bejaarde grootmoeder, ga dan over meer!
 4. 4
  Nadat u een besluit over medium, probeer het oefenen in je hoofd wat je zou kunnen zeggen. Houd het simpel, zie hoe u in eerste instantie worden waargenomen. Begin met een simpele "Hallo dit is John, hoe ben je geweest?" Zie wat er gebeurt voordat je begint te wandelen off enige excuses of levensverhalen.
  • Als u kiest voor een schriftelijke methode blijven kort en te zien wat voor soort reactie die je bent terug geschreven, indien U belt gewoon proberen te lezen in zijn toon en respons. Als u in een rare "one-woord 'conversatie dan beleefd sneed het af, maar laat hem open voor toekomstige gesprekken, kan deze persoon tijd nodig om te verwerken hoe ze zich voelen over het spreken met u. dat wil zeggen "Nou, ik was alleen maar bellen om te controleren op u, zijn al een tijdje, in contact blijven oke?"
 5. 5
  Ten slotte, als de persoon beslist om vrijwillig praten met u, vragen stellen, geïnteresseerd in de antwoorden. Vergeet niet je "naam" hen, het is aan u om het gesprek boven water zo lang houden als u ze laat. Als het overgaat in een 'wat er is gebeurd in het verleden "re-cap, houd een open geest en luisteren, en wees eerlijk. U mag iets over hen te leren, of zelf!

Tips

 • Wees geduldig, als je niet de reactie die je wilt of krijgen, wacht een tijdje. Het komt misschien het kan niet.
 • Als je een hardnekkige persoon, alleen proberen 1-3 keer. Houd in gedachten dat het pijnlijk kan zijn voor hen om aan u te spreken.
 • Als het lelijk wordt, krijg je opgehangen op, of je krijgt geen antwoord... gewoon laten staan, je geprobeerd.
 • Wees bewust / respectvol of hun mogelijke situaties, afhankelijk van de hoeveelheid tijd zijn geweest en de relatie die hij / zij kan trouwen, kinderen krijgen.. of in een klooster. Opnemen op een fatsoenlijk uur en eerlijk. Als je de nieuwe vriendje / vriendinnetje, vraag gewoon om wie dan ook en laat eventueel uw naam, hoeft u niet wilt geen vijandigheid veroorzaken
 • Als je belt en krijgt de voicemail, laat een bericht achter! Maar houd die korte, "Just geroepen om hallo te zeggen, als je wilt om terug te bellen me mijn nummer is 555-5555, anders zal ik proberen te vangen u op een ander tijdstip, verzorgen!"