Wkanl

Hoe te voorkomen dat over te komen als behoeftig

Dus je denkt dat je behoeftig bent? Mogelijk heeft iemand je verteld of je bent gewoon weerspiegelen... goed, getroost worden in de kennis die je bent niet de eerste en zeker niet de laatste...

Stappen

Hoe te voorkomen dat over te komen als behoeftig. Beoordelen of je echt behoeftig zijn of zijn gewoon blazen een idee buiten proportie.
Hoe te voorkomen dat over te komen als behoeftig. Beoordelen of je echt behoeftig zijn of zijn gewoon blazen een idee buiten proportie.
 1. 1
  Beoordelen of je echt behoeftig zijn of zijn gewoon blazen een idee buiten proportie. Als iemand misschien heeft gezegd het u ondanks, in een betoog of verhoogde situatie, dan is het zeer waarschijnlijk dat het niet waar is. Echter, als misschien drie of vier mensen hebben gezegd, waarvan sommige waren je vrienden, dan is het heel goed mogelijk dat ze gelijk... zo ja, dit is niet allemaal slecht.
  • Veel mensen hebben verschillende opvattingen over wat feitelijk betekent 'behoeftigheid' en het is dit moet je eerst reine te komen met. Er zijn voor de hand liggende grenzen, als je belt de genoemde persoon voortdurend en je voelt de noodzaak om niet alleen weten wat ze doen maar wat ze denken, dan bent u meer dan waarschijnlijk te overdrijven en de persoon aan de ontvangende kant isn ' t waarschijnlijk om u te bedanken. Echter, als u zich zorgen dat ze geen contact met u in een week en besluiten hen te bellen, dit is op geen enkele manier behoeftig.
 2. 2
  Begrijp dat er veel dingen die leiden tot behoeftigheid binnen een persoon, maar het meest belangrijke en of gemeenschappelijke zouden onzekerheden zijn. Mensen die niet zeker of comfortabel met zichzelf de neiging om hun relaties twijfelen met mensen zijn hen en zichzelf binnen sociale situaties. Als u zich zorgen maakt je behoeftig bent, neem een ​​paar minuten om een ​​stap terug en om u zelf en de huidige situatie. Snuffelen rond.. vind een pen en papier schrijf dan een lijst van alle dingen die je niet graag over jezelf. Kies dan de top vijf dingen van deze lijst. (Negeren alles wat niet te maken in de top vijf, heb je net verteld je dat ze dat niet belangrijk waren door ze niet toe te voegen aan de top vijf) Nu.. als een van de top vijf bevatten een of meer van de volgende, uiterlijk, persoonlijkheid of je verleden.. negeren ze. Alles wat onder deze titels kwamen maakt je uniek als persoon. Ongeacht hoe afschuwelijk je dat het genoemde ding is, is het waarschijnlijk andere mensen die echt om je positief zullen reageren door een van beide steunen je, je helpen, vergeven u of ze kunnen zelfs nooit merken.
 3. 3
  Geloven dat zodra je er vertrouwen in jezelf, zul je een meer aansprekende persoon. Mensen zullen willen worden in uw bedrijf en schoot omhoog je positieve vibes, vooral als je een stralende lach en een beetje humor toe te voegen. Je hoeft niet aan de achtervolgende doen binnen relaties met vrienden of geliefden, als ze willen met u opnemen of dingen met je delen, ze wil.
 4. 4
  De enige manier om 'niet over behoeftige komen' is te zorgen dat u er vertrouwen in jezelf. Ten tweede is het niet te worden geobsedeerd of over-enthousiast over een bepaald thema, vriendschap of relatie. Als u behoefte heeft aan hulp, zullen de mensen die van je houden er altijd zijn om je op te vangen. Er is een ounce van 'de jongen die wolf riep' om erkend te worden, als je altijd zeuren en vragen om hulp mensen zal uiteindelijk groeien moe... echter, als je probeert jezelf te helpen en zich meer comfortabel met jezelf, mensen hebben meer kans om u te helpen en zal ongetwijfeld ingrijpen wanneer u in ernstige behoefte aan hulp.

Tips

 • Hou van jezelf, je bent individueel en zijn gevormd en gemaakt door je omgeving, ervaring en mensen in je leven.. dit nooit spijt of zijn kwaad en zijn niet afhankelijk van een andere persoon om u te helpen de puntjes in jezelf verbinden en dit te realiseren. Als u vertrouwen op iemand anders die je zult vinden het uiterst moeilijk als die comfort wordt weggenomen. Wees je eigen persoon.
 • De voor de hand liggende, niet bellen mensen constant, maak je geen zorgen wat mensen denken of doen. Vaker wel dan niet volkeren gedachten en handelingen gebeuren zo kort dat ze misschien niet veel denken aan iets dat je zou blazen uit proportie.
 • Laat mensen naar je toe komen. Als mensen willen met u opnemen, zullen ze. Bezig jezelf met andere dingen in je leven, werk, studie, hobby... als je een doel binnen een van deze onderwerpen en vervolgens te bereiken, zal het je meer zelfvertrouwen.
 • Wees zelfverzekerd

Waarschuwingen

 • Als je iets behoeftige betreuren het dan doen, het was meestal omdat je wist dat het een slecht idee in de eerste plaats... als dit gebeurt, hoeft het gat niet te graven nog dieper. Laat gewoon het op dat, schakelt de telefoon uit, laat het onderwerp van gesprek en laat een adempauze. Is de kans groot dat het zal overwaaien. Beter dat dan graven het gat dieper in een poging om de situatie te redden.
 • Denk voor jezelf.. kijken naar de situatie en denk dat als je je comfortabel zou voelen als iemand dicht bij u is langs deze weg.
 • Voorkomen dat meer dan zelfverzekerd.
 • Vermijd niet contact met iemand als u hebben betoogd, afscheid op slechte voorwaarden is nooit goed.