Wkanl

Hoe te strelen

Wanneer in een relatie waar beide mensen zijn emotioneel en fysiek tot elkaar aangetrokken, is het belangrijk om genegenheid te tonen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar strelen kan de meest affectieve zijn. Te strelen iemand is om ze te laten zien hoe u de zorg voor hen, hoe bijzonder ze zijn, en een eenvoudige manier van communiceren liefde of sterke voorkeur. Hoe te strelen is erg belangrijk, en uw significante andere zal het op prijs stellen indien goed uitgevoerd.

Stappen

Hoe te strelen. Strelen betekent niet alleen fysiek contact.
Hoe te strelen. Strelen betekent niet alleen fysiek contact.
 1. 1
  Strelen betekent niet alleen fysiek contact. In feite kan een zeer verleidelijk vorm van strelen worden gedaan met de ogen. Het nemen van een lange en diepe blik in de ogen van je partner zal ze zich speciaal voelen, en zal waarschijnlijk leiden tot hen te willen worden gestreeld door u, of ze kunnen willen strelen.
 2. 2
  Een gemakkelijke manier om te beginnen strelen iemand is door middel van een knuffel. Wrijf liefdevol hun rug, en langzaam je weg naar hun schouders. Daar gebruik je vingers om voorzichtig lopen over hun huid, dan omhoog en de wapens neer.
 3. 3
  Kijk in hun ogen (niet weg te kijken), en beker hun gezicht met een van je handen.
 4. 4
  Gebruik uw duimen te strelen hun wangen. Vervolgens gebruikt u uw wijsvinger zachtjes te raken hun lippen. Vanaf hier kunt u zich andere delen van hun gezicht, en het gebruik van beide handen als ze lijken te genieten van dat.
 5. 5
  Een andere manier om streel je partner heeft te maken met alleen handen. Je kunt je vingers glijden over hun handpalmen en door hun vingers, en kunnen dit ook doen alsof het was kietelen. Het grote ding over dit is dat het kan worden gedaan in het openbaar, want het is gewoon strelende handen van je partner.

Tips

 • Draag kleding die een beetje huid laten zien, maar niet zomaar een stukje stof. Strelen in een onthullende outfit kan zijn sleazy, niet zoet en sexy.
 • Laat het vanzelf, niet alleen van plan op het, ook, doe het zachtjes, met genegenheid.
 • Zorg ervoor dat je goed ruikt. Als je stinkt, strelen zal zeer onaangenaam zijn voor je partner.
 • Maar ga niet te ver gaan met ruiken goed. Als je parfum of eau de cologne te sterk is, kan uw partner niet kunnen ademen.
 • Kijk naar hem / haar en glimlach naar hem, en dan spelen met zijn handen of haren.

Waarschuwingen

 • Als je partner niet lijkt te verlangen wordt gestreeld, NIET strelen hen.
 • Strelen moet niet worden gedaan in de meeste openbare omgevingen. Het kan zeker worden ongemakkelijk voor je partner, en voor iedereen die is rond.