Wkanl

Hoe behulpzaam te zijn

Aardig en behulpzaam kunnen je goede vrienden en een gelukkig leven. Sommige mensen weten het niet, maar het mooier je bent, hoe gelukkiger je zal zijn in de toekomst. Zeggen'' om de mensen die je.

Stappen

Hoe behulpzaam te zijn. Positieve dingen zeggen.
Hoe behulpzaam te zijn. Positieve dingen zeggen.
 1. 1
  Smile! Nu helemaal eerlijk: Geef je de voorkeur wordt rond iemand die te verdrietig of volkomen ernstig lijkt, of opknoping rond iemand die lacht en lijkt altijd plezier? Yep, wij hebben het! Een vriendelijke glimlach zal altijd fleuren iedereen dag. Als je in een maakt iedereen zich comfortabeler voelen om u te benaderen.
 2. 2
  Bieden om toch. Zijn er vrienden of broers en zussen hoeven geen hulp bij allen? Waarom hen niet helpen! Help iemand studie voor een test, of je ouders het huis schoon. Er is geen probleem over het helpen van iemand in nood, want binnenkort of later, zullen ze waarschijnlijk (maar niet noodzakelijk) helpen je in iets, ook.
 3. 3
  Positieve dingen zeggen om mensen. Het aanmoedigen van mensen om te doen wat ze willen, of het zeggen positieve dingen om mensen beter te voelen na elke slechte situatie zal ervoor zorgen dat u iemand onvergetelijk. Als je verdrietig over iets in je leven te voelen, zou je niet graag dat iemand kon verschijnen alleen maar te zeggen een vriendelijke woord om je lachen? Nou, als je die persoon, iedereen zal zeker love you forever en je zult een goed gevoel.
 4. 4
  Niet bekritiseren. Aan te moedigen! Zoals eerder gezegd, mensen willen iemand die positieve dingen te zeggen, niet dat bekritiseren elke beweging die ze doen. Natuurlijk heb je het recht om je mening te geven, maar doen het op een onbeleefde manier zal toch niet helpen.
 5. 5
  Wees open en accepteer alle mensen. Maakt niet uit hoe iemand anders ziet of jurken, ze verdienen een kans. Waarom niet om omhoog te gaan naar een nieuw iemand, glimlach en ze laten weten als ze iets nodig hebben, wordt u daar.
 6. 6
  Denk na voor je iets doet. Alvorens iets te doen, stop en denk goed over de situatie. "Het is altijd goed om niet neer te slaan dingen of zeggen dingen zonder na te denken, of iemand kan gewond raken. Doe altijd wat je denkt dat goed is, en vergeet niet dat de beste ding om te doen is dat die eerlijk voor iedereen zal zijn. Ook niet erg onbeleefd of betekenen voor iemand die je niet hebt ontmoet Ook denkt bijvoorbeeld:. als iemand niet beschikt over een ei wrap, wees aardig en geef ze een. Misschien op een dag als je geen eten iemand anders gewoon zou geven je wat te eten.

Tips

 • Wees vrienden met mensen omdat je ze leuk, nooit omwille van wat ze hebben. Als je rondhangen met iemand omdat je echt willen dat ze door wie ze zijn, zullen die vriendschap groot zijn en die persoon zal echt ook mooi je. Maar als je rondhangen met iemand omdat ze populair zijn of kleren in de laatste mode, zal het niet werken.
 • U hoeft niet te vergeten, maar je moet de zorg over andermans gevoelens. Vragen hun mening over iets kan geen kwaad, misschien willen ze omhoog te spreken, maar hebben geen moed voor. Je moet helpen alle mensen.