Wkanl

Hoe maak je een geliefde waarderen

Soms is de degene die je de zorg het meest voor zijn degenen die je het meest verwaarlozen. Het is gemakkelijk om te vergeten over de gevoelens en wensen van degenen die het dichtst bij u als u bewegen ze dagelijks en ze soms voor lief nemen. Waardering van hun aanwezigheid in uw leven is altijd iets moeite waard te stoppen voor, om de tijd te nemen om over te reflecteren en zal de kracht van je relaties te verjongen.

Stappen

Hoe maak je een geliefde waarderen. Stel jezelf een belangrijke vraag.
Hoe maak je een geliefde waarderen. Stel jezelf een belangrijke vraag.
 1. 1
  Stel jezelf een belangrijke vraag: "Wat heb ik geleerd over deze persoon vandaag de dag?" Als u een harde tijd antwoordapparaat dat, dan is het tijd voor stap twee.
 2. 2
  Stel vragen. Het is gemakkelijk om ten prooi vallen aan zelfgenoegzaamheid. Vergeet niet dat deze persoon is net zo ingewikkeld als je bent. Ontdek meer over uw geliefde. U zult verbaasd zijn over alle dingen die je nog moet leren 5, 10, 15, 30 jaar in dit wetende persoon.
 3. 3
  Luister. Echt luisteren. Vraag dan meer vragen. Geworden geïnteresseerd in wat die persoon te zeggen heeft. Niet alleen luisteren naar wat ze zeggen en draai hem dan om te worden over jou.
 4. 4
  Doe eens iets anders. Vertrouwdheid rassen minachting, zeggen ze. Ga uit het huis eens in de zoveel tijd. Ga ergens, iets wat je nog nooit gedaan hebt met die persoon te doen.
 5. 5
  Open je hart. Vertelt iemand een innerlijke wens of droom creëert nieuwe obligaties en versterkt oude.
 6. 6
  Realiseer je dat een knuffel kan nooit kwaad. Wees vrij met de knuffels en zij zullen naar u terug vertienvoudigd komen.
 7. 7
  Doe iets leuks voor hen wanneer je kunt. Stop bij de winkel en kopen ze hun favoriete ijsje. Stuur ze een brief of een ansichtkaart. Bel ze op net om hen te wensen goed. Deze dingen gaan niet onopgemerkt voorbij.
 8. 8
  Opruimen na jezelf. Het verlaten van een puinhoop voor uw geliefde te verzorgen is niet alleen onbeleefd en ongevoelig, maar het is gewoon slechte manieren. Zij zullen je meer waarderen als je ze waarderen.
 9. 9
  Vertel hen wat u denkt over hen. De meesten van ons respecteren onze geliefden en wat ze doen met hun leven. Maar hoe vaak moeten we ze vertellen? Het is niet zo moeilijk om te zeggen, "Ik denk echt dat wat je doet is opmerkelijk." Of: "Je hebt ongelooflijke moed om te doen wat je doet." Het voelt goed om open te zijn met mensen die je liefde.

Tips

 • Hoewel het is geweldig om eerlijk te zijn met een geliefde, is het mogelijk om te eerlijk te zijn. Ken de grenzen. Niet bekritiseren iemand kwaadwillig ooit.

Waarschuwingen

 • Niet jezelf ervan te overtuigen dat deze oefening is niet de moeite waard. Het is - u zult uzelf en uw dierbaren een slechte dienst door niet te geloven moeten doen.