Wkanl

Hoe je het respect van uw collega collega's verdienen op school

Wil je een gerespecteerd persoon tot uw Middle / High School? Hier is hoe:

Stappen

Hoe je het respect van uw collega collega's verdienen op school. Wees niet respectloos van anderen en hun eigendom, vandaar het gezegde.
Hoe je het respect van uw collega collega's verdienen op school. Wees niet respectloos van anderen en hun eigendom, vandaar het gezegde.
 1. 1
  Intelligent en wijs. Er is vrijwel geen enkele manier een closed-minded persoon kan zijn / haar weg te werken tot de gelederen om het respect van anderen te krijgen.
 2. 2
  Wees niet respectloos van anderen en hun eigendom, vandaar het gezegde: Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Zie hieronder voor specifieke do's en don'ts
 3. 3
  Doe niet zo vervelend. Omdat het een klaslokaal plaag is geen manier om anderen te krijgen om u te respecteren. Sterker nog, vaak zulke mensen krijgen bekritiseerd en geroddeld over, dus alstublieft, weet die persoon niet zijn!
 4. 4
  Wees een actieve deelnemer in de klassen. Dit een no-brainer, want als u deelneemt, laat je je stem horen voor je hele klas. Natuurlijk, meedoen is makkelijk voor de meeste, maar het krijgen van het juiste antwoord is ook uiterst belangrijk, dus maak je je hand niet omhoog zonder logische antwoord eerste; raising je hand en het vinden van jezelf op een verlies voor woorden is heel pijnlijk.
 5. 5
  Heeft te veel vragen niet stellen. Nou, vermijd te veel vragen voor de hele klas. In plaats daarvan, noteren uw vragen en op te slaan voor het einde van de periode voordat het naderen van de leerkracht en vragen. Als u een intelligente vraag, een die niet onlogisch of laat je klasgenoten enigszins verward, ga je gang en vraag het voor de klas, maar niet klinken als een show off terwijl doen.
 6. 6
  Help anderen uit wanneer ze het nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Laat hen niet het gevoel zwak, dat wel.
 7. 7
  Bescheiden zijn. Niemand houdt van opscheppers, vooral als ze doen het de hele tijd. Als je wilt opscheppen over iets, niet voor lang doen, en zeggen dat het de niet-leegloper manier.
 8. 8
  Leren om goed te spreken. Niet veel zullen leren om je als je te stil of zeggen dat de meest saaie dingen. Leer wat over te spreken door te kijken naar het nieuws, het opzoeken van leuke artikelen op het internet, of lees Popular Science of Wired voor de nieuwste doorbraken in technologie en wetenschap. Gewoon niet praten over het weer!
 9. 9
  Accepteer complimenten genadig. Nadat mensen zien je bent een slimme meid of jongen, is de kans groot dat ze je zullen complimenteren. Leren om complimenten terug en als je iets goed om terug te zeggen niet kan vinden, gewoon zeggen "bedankt" of bescheiden te spreken over jezelf.
 10. 10
  Niet te vallen of te beledigen anderen (verbaal, fysiek, etc). Proberen vast te houden aan de rijpe kant wanneer iemand aanvalt of beledigt. Knik en nemen in hun antwoorden, vaak antwoorden met "oke", het stoort hen meer omdat ze verwachten dat je om terug te vechten. Kom voor jezelf op als dat nodig is, maar NIET naar beneden gaan naar hun niveau.
 11. 11
  Accepteer wat kritiek. Het hebben van macht in een gemeenschap betekent kritiek aanvaarden, dus als je alleen maar een handvol van critici, neem het niet te serieus, tenzij het gaat om je reputatie beïnvloeden.
 12. 12
  Probeer je best te zijn buitengewoon, en stijgen boven de anderen. Helaas, dit is verschillend voor alle scholen, dus gewoon blijven dit in gedachten... Gaan boven en buiten.
 13. 13
  Laat uw collega's niet vragen wat ze van evaluaties kregen als ze niet willen delen met u. Het is gewoon opdringerig en onbeschoft, en het maakt je slecht uitzien. Als ze willen notities te vergelijken, dan met alle middelen, het is fijn! Ook als anderen je vragen, dan is het helemaal aan jou of je wilt vertellen. Het delen van testscores met goede vrienden is helemaal in orde hoor.
 14. 14
  Denk twee keer na voordat u iets niet meestal doen. Denk na over hoe anderen zullen reageren op je acties (niet overdrijven, maar als je niet zeker bent).
 15. 15
  Vertrouw op je instinct voor al het andere.
 16. 16
  Wees de grotere persoon. Als iemand aanvalt of je bedreigt, zijn volwassen en omgaan met de situatie op een respectabele manier. Zelfverdediging is een laatste redmiddel als de zaken uit de hand lopen, maar meer mensen respect volwassen gedrag, in plaats van onvolwassen kind gedrag.
 17. 17
  Niet nieuwsgierig zijn. Als je niet horen wat iemand was iemand te vertellen, niet gaan vragen wat er is gebeurd. Dat is gewoon vervelend.
 18. 18
  Wees een open persoon voor nieuwe ideeën. Iemand zijn die mensen te kunnen komen en het gevoel dat ze worden geluisterd.
 19. 19
  Heb een luide, gebiedende stem. Je hoeft niet te schreeuwen, maar klinkt zelfverzekerd als je praat. Niemand gaat naar een jongen / meisje met een kleine stem te respecteren.

Tips

 • Probeer niet zo moeilijk om de schijnwerpers om jezelf zo lang mee als je doet een goede show de schijnwerpers zal zijn weg te vinden.
 • Niet volgen elke stap van deze handleiding precies. Gebruik uw gezond verstand om dit concept toe te passen op uw school en uw community.Some tijden pestkoppen zal je lastig vallen om te vechten, als je wilt rep van hen, maar ze zijn echt niet de mensen die je wilt vrienden met zijn.
 • Voortbordurend op het zijn van een wijsneus: Er zijn vele manieren waarop een student kan een wijsneus te zijn, waaronder: opscheppen over het feit dat slim om anderen, zeggen anderen inferieur zijn aan u, praat over dingen die je weinig of niets over weten, ruzie met de leraar dan elk klein detail in een les, de opvoeding van willekeurige off topic slimme klinkende commentaren, en vele andere dingen ("wijsneus" kan worden gebruikt voor een veelheid van doeleinden). Alleen vertrouwen op je instinct en je hopelijk voorkomen dat de sinkhole van smart-aleckery.
 • Zo slim als je kunt. Als iemand is plagen je het beste antwoord is oke. Dat irriteert hem / haar meer. Wijs zijn vereerd.
 • Als je ooit kreeg in een gevecht, zou je nodig hebt om vechtsporten te leren kennen. Ook het heffen van gewichten voor kracht is een ander belangrijk ding om te winnen van een gevecht, maar zorg ervoor dat je niet begint het gevecht.
 • Ook voor het heffen van gewichten, zijnde buff maakt je lijkt sterk als goed, maar de kracht is zeker beter dan gedefinieerd spier.

Waarschuwingen

 • Merk op dat de titel van deze gids is niet "Hoe populair is geworden". De titel betekent precies wat het betekent.
 • Zodra u het respect van uw collega collega's hebben verdiend, niet stoppen met deze gewoonten, of je reputatie gewoon kan crashen (hoewel het vaak een paar weken).
 • Onaangepast gedrag en acties (krijgen in de problemen, krijgt geschorst, etc.) zijn echt slecht voor je reputatie, ze dus te allen prijze vermijden.
 • Dit kan een tijdje duren... probeer het uitzoeken van een paar stappen tegelijk te doen.