Wkanl

Hoe naar school te genieten

Het is natuurlijk voor sommige leerlingen naar school absoluut saai en saai, stressvol en schijnbaar waardeloos vinden. Maar met dit wij u op het juiste spoor zal zetten over hoe u kunt genieten van school en vinden dat het geen kerker na alle...

Stappen

Hoe naar school te genieten. Uitstel leidt meestal tot zorgen.
Hoe naar school te genieten. Uitstel leidt meestal tot zorgen.

Niet uitstellen

 1. 1
  Uitstel leidt meestal tot zorgen. Studenten die hun huiswerk niet afmaken of nog niet eens begonnen met hun projecten zal meestal voorkomen school omdat ze bang zijn dat ze zullen worden gestraft of ze in de problemen komen.
 2. 2
  Vergeet niet uitstellen vaak leidt tot stress, dit is te wijten aan het feit dat de meeste studenten die talmen ervaring intense druk en vermoeidheid bij het ​​doen van hun last minute huiswerk (s) en of project (en)
 3. 3
  Scheduling helpt de meeste studenten en het kan je helpen. Allereerst het verlaagt de indruk van niet genoeg tijd, door prioritering en planning vooruit je zult in staat zijn om meer vrije tijd dan u ooit voor mogelijk had gehouden hebben. Voorbeeld:
 4. 4
  Verspreiden van uw werk aan een project. Bijvoorbeeld, je hebt een maand voordat u een project en elke avond je wijzen 30 minuten voor uw project en 1 uur voor je huiswerk passeren. Dat is een stuk minder stressvol dan doet het 6 uur rechtdoor laatste moment en dan nog hoeft te maken over uw onvoltooide huiswerk!

Doe jezelf niet onder druk

 1. 1
  Vermijd piekeren over academische kwesties. Maar voor het geval proberen zo emotioneel voorbereid voor elk resultaat van je werk te zijn. En vergeet niet dat je oogst wat je je> zeug, wat betekent dat als je hebt en je comfortabel met uw resultaten dan wat er aan de hand? Wat ook het resultaat kan zijn, zolang je je best deed, denk positief. En als je niet tevreden bent met de resultaten gewoon verder gaan en doen de volgende keer beter.
 2. 2
  Weerstaan ​​peer pressure. Door dit te doen krijg je een wereld van zorgen uit je rug. Vergeet niet om altijd jezelf te zijn, zullen mensen zoals u voor wie je werkelijk bent, en niet om wie je pretenderen te zijn.

Vraag hulp

 1. 1
  Vraag om hulp als u problemen ondervindt bij huiswerk, wees niet bang. Vraag je ouders of oudere broers en zussen. Omdat zij het meest waarschijnlijk zijn gegaan door dezelfde vakken op school als je dat deed, zullen ze een grote hulp zijn en het misschien gewoon dingen een beetje interessanter te maken.
 2. 2
  Als je nog steeds vast? Dan de volgende keer, vraag je docent of hij / zij kan blijven tenminste 18 minuten na school en u helpen met je huiswerk. Maar als ze niet omdat ze een lange pendelen thuis, accepteer het dan, zeg ik dank u, en dan proberen om een huiswerkhulp club, of als het helpt vraag een vriend op school als ze beschikbaar zijn.
 3. 3
  Schik de tijd om een onofficiële conferentie met de docent (en) hebben als rangen blijven een probleem.

Word lid van een club of een groep

 1. 1
  Soms, kinderen hebben de neiging naar school meer genieten als ze iets leuk om naar uit te kijken. Ga je gang en doe de naschoolse clubs die ze beschikbaar hebben of start je eigen groep op basis van een favoriete hobby wat dat je gelukkig maakt. Het is ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken. Maar zorg ervoor dat de groep je meedoen is prima met je ouders, en zorg ervoor dat ze niet de reden waarom je niet op te letten in de klas zal zijn.
 2. 2
  Wees onzelfzuchtig en deelnemen aan een oorzaak als een milieuactivist groep, of een gezondheids-groep, afgezien van het maken beter gebruik van uw tijd, het zal u helpen emotioneel en mentaal te groeien. Maar zorg ervoor dat een groep die je weet dat je plezier hebt en dat je zult nooit spijt toetreden toetreden. (Het helpt als je samen met een vriend.)

Maak het uzelf gemakkelijk met je omgeving

 1. 1
  Personaliseren. Als het maakt je gelukkiger en meer comfortabel met je omgeving probeer dan het verfraaien van uw, rugzak, balpen, notitieboekje, enz. Maar eerst moet je je ouders vragen of het ok is voor u om uw "dingen" te versieren.
 2. 2
  Bij het ​​versieren van je rugzak proberen met behulp van pennen, patches, stickers, en sleutelhangers, iets dat is prima met je ouders en maakt je gelukkiger.
 3. 3
  Socialiseren. Als het maakt je meer comfortabel, probeer socialiseren. Je zou wel een aantal klasgenoten dat sommige van uw ideeën te delen en ze kunnen gewoon goede vrienden. Vrienden zijn een grote bron van steun en meestal zullen ze uw dag te maken.
 4. 4
  Vergeet niet om voorzichtig te zijn met de mensen die je "hangen met". Zorg ervoor dat u het verschil van echte vrienden en vrienden die tot doel hebben je in de problemen kennen. Er is een fijne lijn tussen de onruststokers en af en toe een leerling plezier. Vergeet niet om weg te blijven van geweld en dat soort dingen, deze dingen zal alleen maar leiden u tot problemen.
 5. 5
  Geniet van jezelf van tijd tot tijd. Spelen rond of hebben een ronde van grappen met je vrienden in je vrije tijd. School moet je kerker niet, het is een plek voor de jeugd als jezelf voor het leren, en een deel van het leren is te leren hoe om te socialiseren en een beter mens. Vergeet echter niet dat er een verschil is tussen schadelijke grappen en regelmatige onschadelijk student grappen.
 6. 6
  Occupy jezelf als je je verveelt in je vrije tijd. Heeft u een hobby of een routine, tijdens je pauze en lunchpauzes. Verf, schets, doe je huiswerk, zingen, luisteren naar muziek, een instrument bespelen, rondhangen met vrienden wat dat is toegestaan ​​en zullen u helpen uw verveling te verdrijven.
 7. 7
  Wees positief! Dit zal u helpen een hoop. Op elk donker moment elke stressvolle situatie kalm en positief te zijn! En vergeet niet te vertrekken de meeste of alle van uw slechte gewoontes. Dingen zijn alleen slecht als je het op die manier te zien. Zien de dingen in een positief, het helpt.
 8. 8
  Negeer de negatieve zo veel mogelijk. In een wereld waarin bijna iedereen heeft een hekel aan een happy end verhaal helpt het om gewoon negeren het allemaal, en laat ze niet je naar beneden brengen. Er is een verschil tussen opbouwende kritiek en een egoïstische pessimist. Schud je hoofd en loop weg.
 9. 9
  Stel een doel voor jezelf. Een goede manier om jezelf te motiveren is om een ​​doel te stellen en blijf daarbij. Stel je school als een RPG met u aan het roer, of een verhaal geschreven met u als zowel schrijver en hoofdpersoon. Nu een personage heeft meestal een doel toch? Dus wat is het? Bent u het soort persoon gericht op de beste te worden? Misschien bent u het kwijt outcast proberen om zijn plek te vinden in de wereld? Het helpt als je de wereld in een ander uitzicht, het is jouw leven, het is jouw mening, een doel en uiteengezet.

Tips

 • Het leven is een achtbaan, en probeer zoals we misschien zullen we nooit in staat zijn om het te controleren, we zullen alleen eindigen nadruk onszelf meer en meer. Het beste is om het leven te nemen zoals het is. Je moet niet overhaast te werk, noch moet je jezelf de illusie van controle. Om te leven, te huilen en te lachen het is allemaal een deel van het leven! Koester elke seconde en te leven tot zijn recht en wees blij voor wat je hebt en altijd je best doen.
 • Try, Try, Try.
 • Blijf Verantwoordelijk... het zal een grote hulp in allerlei scholen.
 • Zoek je balans of routine en ga ermee, wat je prettig bij voelt.
 • Wanneer je in een puinhoop, of je gewoon ervaren veel druk de laatste tijd. Blijf kalm, analyseren dingen dan eerst proberen op te lossen.
 • Wees altijd jezelf.
 • Blijf georganiseerd... in elke soort omgeving
 • Vergeet niet op het laatste moment niet bestuderen alvorens enige vorm van test (groot of klein.). Wees bereid minstens 2 weken voor uw test.
 • Wanneer het proberen te achterhalen welke na school club je moet kiezen, probeer te denken welke u uw inzet kunt vasthouden aan. Ook vragen hoe lang de clubs zijn en praat met je ouders als je kunt blijven na school.
 • Het helpt om een ​​beetje competitief.
 • Vergeet niet om altijd actief en lid worden van je schoolactiviteiten, houd jezelf bezig.

Waarschuwingen

 • Kijk altijd uit naar mensen die zouden kunnen worden gericht om je te kwetsen, of manipuleren voor hun eigen doeleinden.
 • Blijf uit de problemen.
 • Gebruik geen termen die iemand kan beledigen op je tas niet gebruiken. Dit kan je in de problemen en kan mogelijk leiden tot schorsing of erger.
 • Wanneer u decoreren zijn uw rugzak, messenger bags, etc. zonder toestemming van je ouders, kan je in grote problemen, dus vraag. Die zakken kosten veel geld.