Wkanl

Hoe je wraak op je broers en zussen krijgen

Broers en zussen kunnen zijn je beste vrienden of je ergste vijanden, en een natuurlijke menselijke reactie om hen kan zijn om wraak te nemen. Met de juiste tools en het natuurlijke vermogen om de grenzen weten, kunt u uw wraak te nemen. Maar pas op dat ze een manier om wraak terug te kunnen vinden.

Stappen

Hoe je wraak op je broers en zussen krijgen. Bepaal zelf hoeveel wraak je zoekt, afhankelijk van leeftijd en geslacht van de broer of zus.
Hoe je wraak op je broers en zussen krijgen. Bepaal zelf hoeveel wraak je zoekt, afhankelijk van leeftijd en geslacht van de broer of zus.
 1. 1
  Bepaal zelf hoeveel wraak je zoekt, afhankelijk van leeftijd en geslacht van de broer of zus. Je zou waarschijnlijk niet willen dezelfde grap op uw 12-jarige broer zoals u dat op uw 7-jarige zusje.
 2. 2
  Kies hoe u wilt wraak te nemen. Je kunt ze in de problemen met je ouders, of gewoon prank hen.
 3. 3
  Als u ervoor kiest om prank hen, zorg ervoor dat het niet een voorspelbare grap. Vaak vind je echt geweldig pranks als je kijkt online. Een goede site om te gebruiken voor wraak is. U kunt e-mailadres van een persoon in te dienen en het zal ze toevoegen aan honderden SPAM e-maillijsten. Het is 100% gratis en duurt slechts 5 minuten!
 4. 4
  Zetten hun klok vier of vijf uur vooruit. Dan als ze wakker worden, vertel hen dat ze hebben geslapen door wat ze moesten doen die dag. En zorg ervoor dat je bent gekleed voor de dag als ze wakker worden.
 5. 5
  Haal ze in de problemen. Als u ervoor kiest om ze in de problemen met je ouders te krijgen, alles wat ze hoeven te doen is een regel overtreden. Als ze dat doen, meteen rennen naar je ouders en zeg, zelfs als je normaal niet zou hebben. Je zult ze hebben opgezet en ze zullen worden gevangen.
 6. 6
  Kwellen ze met hun minst favoriete voedsel. Zorg ervoor om uit het grootste deel van dat gerecht op hun bord wanneer het wordt geserveerd. Als alternatief kunt u een voedsel dat ze willen dat om wat voor reden ze niet kunnen hebben op de tijd, bijvoorbeeld te gebruiken, omdat ze ziek zijn. Toon uw broer of zus hoeveel u genieten van dat voedsel te eten omdat je het goed voor hen.
 7. 7
  Probeer het nemen van hun spullen en ze te verbergen. Zetten hun stijltang onder de bank of hun huiswerk in de magnetron. Probeer het nemen van slechts een ding elke dag (iets dat ze niet meteen zal merken, zoals een pen). Verstop het in je kamer en zorg ervoor dat het past bij uw spullen of gewoon het te verbergen in je kast. Blijven maken van de dingen die je meer en meer belangrijk voor hen elke dag te nemen, maar geen dingen die cruciaal zijn voor hen (glazen, huiswerk, etc.) nemen.
 8. 8
  Als ze technologisch uitgedaagd, neem een oude toetsenbord, verwijder de sleutels, en zet ze weer op zijn kop en roerei. Als je hun computer wachtwoord kent, ga naar binnen en veranderen, zodat ze niet kunnen krijgen inch kon je een wachtwoord op hun iPod te veranderen of opnieuw ook.
 9. 9
  Probeer de cover van hun telefoon oplader en zetten het weer op zijn kop. Ze krijgt echt boos proberen om jam op hun telefoon!
 10. 10
  Sap van een citroen met hun tandenborstel. Dit werkt het best op jongere (kieskeurig) broers en zussen die een hekel zure dingen!
 11. 11
  Probeer het verzenden van uw jongere broer naar school op een zaterdag. Verkrijg de rest van je familie uit het huis zodat het lijkt alsof ze op het werk of school. Zien hoe ver ze krijgen voordat ze zich realiseren zijn zaterdag!
 12. 12
  Vlak voordat ze naar school gaan, vinden hun rugzak, legen, en vul het met hun ondergoed. Zij zullen zo in de war!

Tips

 • Maak subtiele hints over uw aanstaande grappen, maar niet al te duidelijk.
 • Je kan een hond in hun kamer voor een plaspauze te vergrendelen, maar niet gepakt te doen dus ze hebben geen bewijs dat je deed.

Waarschuwingen

 • Als je ouders het type om boos over streken te krijgen, ze niet te streng te maken. Speel op veilig.
 • Als u ervoor kiest om wraak te nemen door je broer of zus in de problemen met je ouders, wees voorzichtig. Dit kan gemakkelijk averechts werken.
 • Weet grappen die je broer of zus zal schaden niet doen.
 • Ze niet chanteren. Dat is geen wraak.
 • Er zijn veel van de grappen die er zijn en ze zijn altijd leuk om te trekken, maar neem het niet te ver. Er is een lijn tussen plezier steeds wraak en gewoon wordt bedoelt.