Wkanl

Hoe om te gaan met de gemiddelde ouders

Ouders zijn degenen die je in deze wereld gebracht. Maar niet alle ouders zijn de aardigste mensen. Hier zijn enkele tips om u te helpen.

Stappen

Hoe om te gaan met de gemiddelde ouders. Respecteer hen zo veel als je kunt.
Hoe om te gaan met de gemiddelde ouders. Respecteer hen zo veel als je kunt.
 1. 1
  Respecteer hen zo veel als je kunt. Haal diep adem, dan lopen om af te koelen. Probeer zo overstuur als je echt niet te kijken.
 2. 2
  Doe je best niet om ze tegen te werken. Als je hen beledigen, vertel hen u bent jammer en dat betreur u uw acties naar hen.
 3. 3
  Proberen te redeneren met hen. Als ze niet laten je een paar dingen doen, zoals uitgaan met vrienden, schoolfeesten etc., vraag hen waarom u niet kunt bijwonen en uitleggen waarom je denkt dat je moet kunnen om. Als ze het eens zijn, gewillig vertellen wat je gaat doen, wat je nodig zou hebben, en de tijd die je terug door. Bepaal een avondklok elkaar en hou je eraan.
 4. 4
  Proberen om hun respect te verdienen door het doen van goed op je studie.
 5. 5
  Zelfs als je weet dat wat je ouders zeggen gemiddelde en totaal onredelijk is, verbergt het feit dat je weet en breng het niet aan de gevolgen te vermijden.
 6. 6
  Als het gedrag van je ouders is echt dwars zit, misschien is het omdat je niet na te denken over hun kant van de situatie. Omdat het een kind of tiener maakt je boos op de wereld soms, en maakt het makkelijker om te wijzen op gebreken in plaats van het realiseren van jou van anderen.
 7. 7
  Als je argumenten worden fysieke, vertel een VOLWASSEN!, Geen vriend. Vrienden zullen verklappen, het maakt niet uit hoe dicht je bent, en je wilt niet iemand reputaties kwetsen. Vertel een volwassene je PRECIES vertrouwen op wat er gebeurd is, en niet gewoon zeggen, "Ik haat mijn ouders, ze zijn zo gemeen, ze deden __________!", Maar zeggen in een zeer strenge, niet-bazig, rustig en toch dringende stem, "Ik heb een aantal ernstige problemen met mijn ouders die steeds fysiek en ik heb uw hulp nodig, want ik ben niet comfortabel met het," of iets in die richting. Ik ben er zeker van dat de vertrouwde volwassene zal samen met u en misschien je ouders ook tot een succesvolle, lange termijn oplossing voor uw problemen te vinden.
  • Laat je niet in een situatie waarin je probeert om hun liefde, dat is niet iets wat je moet hebben om te verdienen verdienen, hoef je niet om ze te imponeren voor hen om u te behandelen op een respectabele manier. Luister altijd en nemen wat ze zeggen als een tip voor de toekomst.
  • Als je ouders nog steeds niet toegeven, kunt u praten met een ander familielid zoals een broer, zus, neef, tante, oom, grootouder, vriend van je ouders of een vertrouwde vriend.
  • Soms mensen met een handicap, vooral verborgen degenen zoals autisme en het syndroom van Asperger hoeven te worden begeleid een beetje meer dan anderen. Dit betekent niet dat ze behandelen je als een baby of worden voor u betekenen, dan is dat omdat ze nodig een beetje meer zorg dan anderen en dat ze van je houden en voor je zorgen, zoals mensen met autisme / Asperger 's syndroom kan zijn te goed van vertrouwen en naïef, dat kan ze heel gemakkelijk het doelwit van plagerijen, krijgen in de problemen, moeilijkheden en pesten. Een voorbeeld van naïviteit is wanneer een persoon met Asperger denkt dat iedereen is hun vriend en ze beseffen niet altijd wanneer iemand een echte vriend of een onderkruiper (leuk als de persoon aanwezig is, maar smerig wanneer de persoon afwezig is) en ze kan niet altijd lezen lichaamstaal. Bijvoorbeeld, ze niet altijd weten of iemand de waarheid spreekt of liggen en een ander voorbeeld van naïviteit is wanneer iemand vraagt ​​je vragen als mensen met Asperger kan vertellen niet altijd of iemand vraagt ​​hen om zorg te tonen en zijn vriendelijke en wanneer iemand wordt nieuwsgierig.
  • Begrijp dat iedereen heeft te maken met hun ouders.
  • Eens in de zoveel tijd iedereen heeft een slechte dag. Laat uw gevoelens uit door het geven van je ouders een harde tijd. Een goede manier om dat te doen is om een ​​dagboek bij te houden. Het zal jou en je ouders zich beter voelt.

Tips

 • proberen hen te helpen en te vertellen over je leven.

Waarschuwingen

 • Er is een verschil tussen chagrijnig, gestresst, en ronduit beledigend. Als je voelt dat je in een verkeerde situatie, vertel een vertrouwde vriend of volwassene, hulp zoeken, en zoeken naar een veilige plaats. Zoek begeleiding indien mogelijk.
 • Zorg ervoor dat u weet hoe u uw hoofd koel te houden om grote gevolgen te vermijden.
 • Geweld is NOOIT het antwoord.