Wkanl

Hoe maak je een goede zoon te zijn

Deze pagina is alles over hoe je een goede zoon te zijn. Je ouders zullen je meer liefde en trots op je zijn als je de volgende manieren. Uw leven zal veel gelukkiger zijn, dank

Stappen

Hoe maak je een goede zoon te zijn. Gebruik nooit slechte taal-en / of praat terug naar je vader en moeder, want je kunt ze pijn doen door de slechte woorden zonder na te denken.
Hoe maak je een goede zoon te zijn. Gebruik nooit slechte taal-en / of praat terug naar je vader en moeder, want je kunt ze pijn doen door de slechte woorden zonder na te denken.
 1. 1
  Gebruik nooit slechte taal-en / of praat terug naar je vader en moeder, want je kunt ze pijn doen door de slechte woorden zonder na te denken.
 2. 2
  Doe je best op school. Luister naar alles wat je leraar zegt, notities maken, en zelfs weinig praktijk testen voor u om uw vaardigheden te oefenen.
 3. 3
  Wees eerlijk met je ouders. Lieg niet tegen hen, en doe geen sneaky stuff. Help hen om een ​​muur van vertrouwen voor u op te bouwen, maar als je het krijgt, laat het niet vallen weer naar beneden!
 4. 4
  Onafhankelijk zijn en zorg goed voor jezelf. Worden volwassen plaats en probeer het niet te laten maken over je de hele tijd.
 5. 5
  Doe zo veel huishoudelijk werk als je kunt als je thuis bent. Heb een couch potato of een luie-bot niet.
 6. 6
  Liefde, hulp en wees aardig voor je broers of zussen in plaats raken ze ook al heb je echt een hekel aan hen omdat ze altijd last van hebt, waardoor je je geduld verliest.
 7. 7
  Wees niet verlegen om je liefde te tonen aan je ouders. Doe dit door te zeggen wat zoete woorden, het versturen van geschenken, kussen of andere manieren. Heb houding niet geven als ze met je praten.
 8. 8
  Wees aardig voor je broers en zussen ten alle tijden
 9. 9
  Ondersteunen hen als ze je het meest. Jouw liefde niet je geld nodig.
 10. 10
  Nooit, nooit, nooit doen drugs. Het kan de relatie die je hebt tussen je ouders verpesten, en jezelf pijn doet.

Tips

 • Handelen niet boos de hele tijd. Als je schreeuwen veel en zijn argumentatieve, dat is zenuwslopend.
 • Sommige mensen beweren dat woorden zijn harder dan staal. Dus, denk voordat je praat! Elk woord uit je mond raakt hen. Wees voorzichtig.
 • Weinig doen gunsten voor je ouders hier en daar. Ze zullen het waarderen!
 • Je moet laten je ouders weten dat u de zorg over het gezin al heb je echt wilt om uit te gaan met je vrienden.
 • Knuffelen je ouders als ze terugkomen van het kantoor en als je wakker wordt in de ochtend zal helpen om een ​​zeer sterke band op te bouwen.
 • Weten wat ze willen. Elke persoon heeft zijn eigen stijl, gevoel, hobby's en anderen. Als u wilt meer intiem met uw ouder te worden, moet je eerst weten alles wat ze willen en alles wat ze niet bevalt.
 • Je kunt iets interessant of sommige grappen delen met je ouders als je diner.
 • Probeer niet te veel van een "kiss-up" zijn.
 • Vergeet niet dat u kunt vertrouwen op de meeste ouders, ze zo iets vertellen dat je dwars zit, zodat ze kunnen helpen.

Waarschuwingen

 • Kus je ouders elke dag te laten zien dat je echt zorg.
 • Als uw ouders verkeerd zijn, niet onmiddellijk te corrigeren.