Wkanl

Hoe je gas geven in bed zonder dat iemand het merkt

Wanneer je je bed je deelt met iemand (gehuwd of niet) de mogelijkheden voor een onschuldige emissie naar een gênante blunder geworden is immens. Volg deze enigszins mislukken bewijs stappen om eerbiediging niveau hetzelfde als het was voordat je horizontale kreeg van je partner te houden. Hoewel niet beperkt tot het bed, dezelfde techniek als beheerst kan worden toegepast op enkele min openbare ruimten, zoals liften, auto's in de rij, enz.

Stappen

Hoe je gas geven in bed zonder dat iemand het merkt. Plaats jezelf op je rug, plat met je handen op je lichaam.
Hoe je gas geven in bed zonder dat iemand het merkt. Plaats jezelf op je rug, plat met je handen op je lichaam.
 1. 1
  Plaats jezelf op je rug, plat met je handen op je lichaam. Probeer niet te veel aandacht te vragen voor jezelf. Natuurlijk zijn.
 2. 2
  Langzaam schuif je handen onder je billen met je handpalmen naar boven geplaatst. Linker handpalm op de linker bil en rechter handpalm op de rechter bil met de duimen wijzend op afstand van elkaar.
 3. 3
  Stevig positioneren van de toppen van je vingers op de spleet rand van de billen en langzaam verspreid uw wangen uit elkaar. U wilt dit langzaam en totdat je sluitspier is voldoende open te doen.
 4. 4
  Met je sluitspier geopend, duw het gas uit uw anus door licht lager naar beneden. Ze sleutel is om het uit te laten langzaam en geruisloos. Stel je blaast een mondvol van lucht door losjes getuite lippen. Te snel en sterk zal ertoe leiden dat de lippen trillen en geeft geluid. Het is ongeveer hetzelfde effect.
 5. 5
  Als u zo veel gas bent geslaagd als je kunt, laat de billen en laat je sluitspier dicht back-up natuurlijk.
 6. 6
  Gefeliciteerd! Je hebt net uitgestoten gas, zonder dat iemand weet.
 7. 7
  Als je uit bed, zou het geen kwaad om je handen te wassen.

Tips

 • Hopelijk als je een bed je deelt met iemand, die je al voelt comfortabel genoeg dat als dit zou gebeuren, zal het niet een ramp zijn.
 • U kunt verzegelen het dekt gewoon door herpositionering je armen langs de bovenkant naad van de deksels aan de linker-en rechterkant van je lichaam als je klaar uitzenden uw gas. Houd deze firma en verzegeld voor ongeveer 2 minuten als de lucht onder de covers blanke lakken. Het passeren van gas moet een merkbare toename van de temperatuur in de lucht onder je covers veroorzaken. Bij deze temperatuur stijging afneemt, het is een goede indicatie dat het veilig is om zowel de zakken van de lucht onder en boven je covers weer uitwisselen zonder vrees voor het veroorzaken van uw partner te kokhalzen of stikken.
 • Af en toe uw uitstoot zal worden begeleid door een overweldigende stank. Er zijn vele manieren om dit te maskeren, maar een van de meest effectieve manieren is om uw gebied van het bed verzegeld door ervoor te zorgen teveel lucht niet lekken van de covers te houden.

Waarschuwingen

 • Er zijn momenten waarop de geur te sterk te verdoezelen of af te dichten zal zijn. In situaties als deze, het helpt als je partner slaapt als het geluid is veel meer opvallen dan de geur tijdens het slapen. Als uw partner is wakker en ruikt iets uit het gewone, proberen om de schuld te positioneren op iets anders - als een open raam, een huisdier, schoenen onder het bed of iets anders dat het potentieel van het algemeen ruiken slecht heeft. Wees creatief en veel plezier ermee...