Wkanl

Hoe maak je een beste vriend te maken

Beste vrienden - Ze zijn er altijd voor u, altijd op zoek naar jou. Er zijn vele redenen waarom mensen maken de beste vrienden. Of het nu "alleen maar omdat," of vullen die leegte, het maken van een beste vriend kan makkelijker dan je zou denken zijn! Gewoon blijven lezen!

Stappen

Hoe maak je een beste vriend te maken. Denk aan je huidige beste vrienden.
Hoe maak je een beste vriend te maken. Denk aan je huidige beste vrienden.
 1. 1
  Denk aan je huidige beste vrienden. Denk na over wie van hen de meest betrouwbare. Als je geen vrienden hebt, dan proberen om wat te maken! Kijk altijd aanspreekbaar, uitgaande en niet schuw. Wees een goede luisteraar. Handelen niet eigenwijs.
 2. 2
  Beginnen te praten met die persoon vaker, maar niet overdreven doen. Bijvoorbeeld, zitten met hen tijdens de lunch en in de klassen die je samen hebt, en zeggen "hallo" in de gang
 3. 3
  Krijgen hun telefoonnummer en bel ze eens in de zoveel tijd, misschien een of twee keer per week. Niet bellen op dezelfde dag elke week, proberen te halen een willekeurige dag of hou het onvoorspelbare of als je niet een telefoon aansluiten bij een computerspel en voeg ze als een vriend te praten
 4. 4
  Vraag of ze op een dag voorbij kunnen komen aan uw huis, of doe iets leuks samen. Zorg ervoor dat u deze persoon een tijdje bekend eerste, dat wel. Als je iemand voor een dag of twee weet, vraag hen dan om naar je huis komen, kunnen ze vinden dit een beetje vreemd.
 5. 5
  Vraag hen over hun hobby's om te zien of je iets samen kunnen doen binnen elkaars gedeelde belangen. Krijgen om echt te weten deze persoon. Vinden hun sympathieën en antipathieën, favoriete activiteiten, hun favoriete kleuren, enz. Er is zo veel dat je kunt vinden!
 6. 6
  Krijgen om hun vrienden te leren kennen. Als het niet uit te werken met uw oorspronkelijke vriend, zal je nog steeds beter af dan voorheen, met nog meer vrienden te proberen met.
 7. 7
  Vertel hen dat ze een goede vriend als je eenmaal echt hebt gekregen om ze te kennen. Dit zal die persoon dat je denkt dat ze zijn cool, en ze zullen meer dan waarschijnlijk accepteren tonen.
 8. 8
  Vertel de persoon een die je zou het niet erg te veel als ze geopenbaard, omdat het delen van geheimen bouwt vertrouwen. Als de persoon het geheim vertelt, zul je niet veel verloren (omdat je het niet erg vond dit geheim uitstappen), maar heb je geleerd dat ze niet te vertrouwen als je beste vriend. Als de persoon houdt het geheim, kunt u nog een iets groter geheim vertellen. Binnenkort kan je vriend een track record van vertrouwen door het houden van al uw geheimen op te bouwen, en u weet dat dit een persoon die je kunt delen uw diepste gedachten met.
 9. 9
  Ga niet voor de "populaire jongen" in de klas / school. Dit is een gegeven, en het lijkt alsof je probeert iets. In plaats daarvan, hangen met een nieuw meisje of iemand die je rond hebt gezien, maar weet het nog niet. Probeer een verlegen persoon die terug - ze kunnen iemand anders de moeite voor een verandering waarderen!
 10. 10
  Wanneer uw vriend vertelt iemand anders een geheim, niet gewoon binnenvallen en beluisteren. Ze zullen je vinden als een vervelend persoon en zal beginnen om u te haten!

Tips

 • Ten slotte, maar nog belangrijker, wees gewoon jezelf en laat de goede tijden rollen! Soms duurt het maar zeggen, "Hallo!" elke dag.
 • Praat met hen in persoon meer dan door middel van tekst of online. Deze manier kunt u er meer open en ze face-to-face te vertellen.
 • Wees jezelf. Want als alles volgens plan verloopt, zullen ze zien de echte jij en weet je loog, dus blijf uzelf, want elke kans dat ze zijn uw beste vriend zijn veel hoger!
 • Als ze je een geheim vertellen niet onthullen of ze zullen niet meer in je vriendenlijst te zijn.
 • Proberen om dingen te doen met hen zo veel mogelijk en zitten naast hen zo vaak als je kunt.
 • Als ze praten over hun andere vrienden of oude beste vrienden, de kans groot dat ze proberen om je jaloers te krijgen en om u toe te laten om hem of haar zijn uw beste vriend.
 • Ook al lijkt het misschien makkelijk dicht bij iemand te worden ervoor te zorgen dat ze het gevoel dat je ook dichtbij. Maar vraag hen niet want dat is gewoon raar!
 • Ook al is het mogelijk om een ​​beste vriend te hebben, zorg ervoor dat ze niet beseffen dat je probeert om dat te laten gebeuren. Vraag hen niet recht omhoog als je wanhopig lijken. Houd een dicht oog op hen, maar zonder gevaar verschijnen spooky!
 • Probeer te lachen om hun grappen (ook al is het niet grappig). Dat zou ze zich goed voelen!
 • Een goede manier om te weten of die persoon wil je beste vriend zijn is als ze je een geheim vertellen. Zorg ervoor dat je niet verder vertellen, Dat zou helemaal dood je kans.
 • Zorg ervoor dat u bent er altijd voor hen, in goede tijden en slechte tijden. Helpen ze als ze te helpen en gewoon een goede vriend nodig!
 • Text hen en zijn echt grappig. Beste vrienden houden van humor!
 • Worden een beetje durf, als je vriend is een uitdaging om iets (niet levensbedreigend) probeer het dan, bijvoorbeeld als ze zeggen dat je niet kunt klimmen naar de top van het dak van de speeltuin's doen toon hen u kunt.
 • Als u denkt dat u in de weg van je beste vriend andere sociale leven, tekst of hem / haar telefoon, kunnen ze eigenlijk zeggen dat je niet.
 • Wees niet verlegen. Als je verlegen bent, is het mogelijk dat hij / zij zal opmerken en denken dat je raar bent.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je niet degene bent altijd duwen de vriendschap naar voren. Nadat u hebt duidelijk gemaakt dat je geïnteresseerd bent in het zijn hun vriend, laat hen de volgende stap te zetten.
 • Heeft een stalker niet geworden, of vervelend zijn. Dit is een grote turn-off.
 • Het kost tijd. Hoeft de relatie niet dwingen, zul je alleen jezelf en je vriend kwetsen.
 • Zorg ervoor dat deze persoon niet betekenen voor andere mensen, of twee gezichten. Dit kan heel gemakkelijk gebeuren. Sommige mensen kunnen wel lief voor je gezicht, dan is roddelen achter je rug. Dit betekent niet dat iemand beschuldigen van twee gezichten als ze heel lief, maar je moet gewoon ervoor zorgen dat dit niet gebeurt. Een gemiddelde persoon niet zorgen voor een goede vriend.
 • Sommige mensen houden niet van je ze belt heel vaak, dit is een grote ergernis voor bepaalde soorten mensen. Overdrijf het niet op de roeping.
 • Als hij / zij is biseksueel of homoseksueel, veroordeel hen niet alleen op dat, ze kunnen nog steeds cool. Vertel maar krijg je niet neer als dat en ze zullen niet raken op je.
 • Na een tijdje, misschien over een maand of twee, vertel hen dat ze je beste vriend, en zie hun reactie, als het een glimlach en een "jij ook, 'dan weet je dat je een beste vriend.
 • Geef ze de tijd van hun eigen
 • Probeer niet om een ​​bezoek aan uw beste vriend elke dag, kan hij / zij het vervelend vinden en kunnen denken dat je in de weg.
 • Kopieer niet wat ze doen! Het is echt frustrerend voor hen
 • Voorkomen dat het veranderen van de persoon die je werkelijk bent te behagen of passen in hun persoonlijkheden. Ze zullen erachter te komen wie je werkelijk bent uiteindelijk, en ze misschien het gevoel verraden en gelogen. Ook is het een teken van onzekerheid.