Wkanl

Hoe een vriendschap te doen herleven

Niemand wil te laten een vriendschap afsterven, maar het gebeurt gewoon soms, je zal verre groeien, beetje bij beetje, stoppen opknoping uit, en dan eindelijk, gewoon stoppen met communiceren. Zeker, zult u vriendelijk, zelfs een telefoontje misschien delen, maar anders, het is verschrikkelijk pijnlijk. Dit artikel is hoe je dat verloren vriendschap terug te winnen... en breng het terug naar sprankelend leven.

Stappen

Hoe een vriendschap te doen herleven. Te laten gebeuren.
Hoe een vriendschap te doen herleven. Te laten gebeuren.
 1. 1
  Te laten gebeuren. Wacht niet tot je vriend om de eerste stap te zetten in de heropleving van de vriendschap. Je hebt aan de ene zijn als je echt wilt opslaan. Bel hem of haar op en nodig hen over, of gewoon praten. Hebben niets met elkaar gemeen? Gaan zien een film samen! Het is de all time beste manier om zich te herenigen als je niet te ver is gegaan.
 2. 2
  Verontschuldigen. Zodat je twee niet deel aan de beste voorwaarden, eh? Ruzie gehad? Ouch. Dit kan de slechtste manier om een ​​vriendschap te herwinnen, en het moeilijkst te doen herleven. Dit vereist veel meer dan een uitnodiging om een ​​film. U, nogmaals, moet de een om de beweging te maken. Als je echt wilt ze terug, dan zal het niet zo moeilijk. Haal diep adem, pak de telefoon, (of afhankelijk van de omstandigheden, benader ze) en zich verontschuldigen. Probeer iets als: "He, George, het spijt me echt over dat argument we hadden. Wil je later langs te komen?" Als je al weet dat ze waarschijnlijk wel weer op hun neus en weg te lopen, komen achter hen en probeer het geven van een warme omhelzing. Probeer het, "Sally, weet je, ik heb gevoeld dom hele week vanwege die domme argument dat ik begon op woensdag. Het spijt me zo. Wil je alsjeblieft kom dan vanavond?" Als geen van deze technieken werken, dan misschien de andere persoon gewoon niet willen zijn vrienden. Als je hebt geprobeerd alles wat je kunt, laten gaan.
 3. 3
  Wees respectvol. Het ergste wat je kunt doen is het maken van plezier van een vriend, dan proberen en weer aardig. Het werkt gewoon niet op die manier. Wat als diezelfde vriend die je opzet beschaamd, beschaamd u, of zelfs belachelijk gemaakt openbaar? Op hun eerste aanbod van verontschuldiging zou je gaan lopen leuk om te maken? Ik zou zeker niet, en zelfs als je door een rek zou, ze waarschijnlijk niet. De toets alle vriendschappen is te respecteren en kom op voor je bud. Als je dat niet kan doen, verwacht niet om vrienden te zijn voor lang. En als je al wist dat te doen, moet je onmiddellijk naar vergeving vragen als je echt wilt terug hun vriendschap, en dan, zelfs als zij weigeren, publiekelijk en openlijk excuses voor wie je beschaamd hen rond.
 4. 4
  Wacht niet. Tijd zal blijven gaan, en zij zullen blijven afdrijven. Als je het gevoel een vriendschap sterven naar beneden, jagen na het en krijgen ze terug! Het is niet zo moeilijk, en als je vrienden waren voordat, kunt u weer vrienden te zijn en niet een last.
 5. 5
  Open je ogen. Konden ze misschien proberen om deze vriendschap te krijgen tot het einde? Alleen gebruik maken van dit aanvaarden indien duidelijk is, omdat de meeste mensen meestal niet doen. Maar als ze je openlijk te vermijden, niet beantwoorden van uw gesprekken en een verblijf "tien stappen vooruit," dan misschien willen ze jullie vriendschap te beëindigen. Wees niet te kwetsen, indien dit het geval is. Proberen om het te krijgen nieuw leven ingeblazen, maar als je niet kan, voel me niet al te slecht. Als het niet jouw schuld, dan zal je waarschijnlijk nooit in staat zijn om weer vrienden te zijn. Immers, als ze echt niet willen uw bud te zijn, dan zullen ze nooit doen.

Tips

 • Wees voorzichtig met je vriendschappen nu. Let op wat je doet en wat je zegt. Niet menigte je vrienden, maar vergeet ze niet, ook niet. Weigert aanbiedingen uit te hangen en het vermijden van telefoongesprekken is niet de manier om je knoppen te moedigen om dichterbij te komen. Wees voorzichtig met degene die je nu hebt en voorkomen dat u uw vriendschap te doen herleven in de eerste plaats.
 • Wanneer de heropleving van een vriendschap, eerlijk. Liegen is een zekere manier om je rug gestoken, en nog erger, om uw web van leugens onthullen voor wat ze werkelijk zijn... onoprecht uitspraken die afkomstig zijn van een leeg hart (en hoofd!).
 • Als je deze vriendschap jaar geleden verloren, en hebben niet gehandeld omdat, het is oke. Een gedurfde stap kan je vriend te imponeren... wat geweldig is voor jou werkt.

Waarschuwingen

 • Probeer niet en krijgen weer een vriendschap met dreigementen! Dat zal ze verder weg te blijven.