Wkanl

Hoe een bedrijf te starten als tiener

Het starten van een klein bedrijf is een enorme onderneming die moed, vastberadenheid, uitvinding, en motivatie vereist. Veel tieners hebben goede ideeën en motivatie, maar gewoon niet weten waar te beginnen wanneer ze willen een bedrijf te starten. De volgende stappen geven een beginnend gids voor tieners geïnteresseerd zijn in het starten van een klein bedrijf.

Stappen

Hoe een bedrijf te starten als tiener. Verdienen een aanzienlijke hoeveelheid geld om te beginnen met.
Hoe een bedrijf te starten als tiener. Verdienen een aanzienlijke hoeveelheid geld om te beginnen met.
 1. 1
  Verdienen een aanzienlijke hoeveelheid geld om te beginnen met. Een baan krijgen en zet uw inkomsten op een spaarrekening. Dit zal niet alleen helpen om geld te verdienen, maar je zal de betekenis van hard werken te leren, en je zal weten hoe het is om te werken onder iemand anders. Als je geen geld erven, zet deze in de richting van het bedrijf.
 2. 2
  Kies wat uw product of dienst zal zijn. Kies iets dat je interesseert, iets wat je kunt enthousiast over zijn. Wanneer u geïnteresseerd bent, zal uw klanten zijn geïnteresseerd in het. Probeer een niche in de markt te vinden - een onontgonnen aspect van uw gekozen gebied van het bedrijfsleven. Probeer uw product of andere manier instellen (s) onderscheiden van de concurrentie door het aanbieden van iets rivaliserende bedrijven niet. Een goed voorbeeld hiervan is een Dyson stofzuiger - de gepatenteerde cycloon zuigsysteem is nog steeds na 20 of 30 jaar de beste manier om uw tapijt en mensen vacuüm bereid zijn om het extra geld te betalen om de beste prestaties te krijgen.
 3. 3
  Bepaal uw doelgroep. Observeer uw concurrentie en onderzoekt hun doelgroepen. Passen hun publiek en maak het van u. Voeren enquêtes en mensen vragen wat zij denken over uw business concept. Wees niet bang om je begrip evolueren, zijn er enkele veranderingen die uw idee beter en winstgevender kunnen maken.
 4. 4
  Schrijf een businessplan. Vraag iemand om u te helpen met dit, een mentor, leraar of ouder zou blij zijn om u te helpen. Ook voor wat inspiratie, ga dan naar lokale bedrijven met producten of diensten die vergelijkbaar zijn met jou en vragen met de eigenaar te praten. Vraag hen wat inspireerde hen om hun bedrijf te starten, en wat ze leuk vinden over wat ze doen. Dit kan dienen als inspiratie voor uw mission statement.
 5. 5
  Hebben de tools en benodigdheden die nodig zijn om uw bedrijf te starten. Met je eigen vermogen en eventueel leningen uit andere bronnen (weer, ouders en mentoren zijn goede mensen om te vragen voor een lening. Zorg ervoor dat u het opstellen van een formeel voorstel te laten zien dat u menens is). Met het geld dat je hebt kun je de basis benodigdheden die nodig zijn om uw bedrijf van de grond te kopen.
 6. 6
  Uitvoeren van uw business plan. Vraag vrienden of ze zou willen helpen, of als ze zou willen werken voor u. Bouw je bedrijf van de grond af, en nooit bang om hulp te vragen.

Tips

 • Zorg er altijd voor dat u niet meer uitgeven dan je kunt verdienen in een bedrijf. Als het kost vijf dollar om limonade te maken en door de verkoop van de limonade die je maakt vier dollar en vijftig cent, je gewoon verloren geld! Overweeg het opladen meer of het gebruik van goedkopere ingrediënten in je limonade.
 • Wees niet bang om hulp te vragen voordat je begint en terwijl je het doet, ook als dit gaat gepaard met het splitsen geld met een vriend als ze helpen.
 • Maak een webpagina. Dit zal helpen als u probeert te krijgen herkend door uw collega's als zelfstandig ondernemer. Maak uw website zo professioneel en formeel mogelijk (probeer met behulp van een web design package {bijvoorbeeld. Microsoft Frontpage}). Dit zal uw klanten en uw concurrentie meer serieus te nemen je. U kunt uw website gebruiken als een bron van inkomsten door het hosten van banner advertenties van grotere bedrijven, dit is een geweldige manier om extra kapitaal aan te trekken.
 • Laat geen mensen die werken onder je totdat je voeten stevig op de grond geplant.
 • Altijd proberen om winst te maken, maar eerst maken vriendelijke service en kwaliteit producten uw hoogste prioriteit.
 • Hier is een idee: koop kauwgom voor goedkope bij uw lokale winkel, vervolgens verkopen tegen een iets hogere prijs aan vrienden / anderen op school. U kunt meestal pick-up een pakket voor ongeveer 5€ en doorverkopen van elk pakket aan anderen voor ongeveer 5€ 0,00 of zo, wat resulteert in een grote winst. Hetzelfde kan worden gedaan met frisdrank. Een 12 pack van blikjes loopt ongeveer 5€ -5€ en kan worden doorverkocht voor $ 0,50-0,75 per stuk. (Waarschuwing! Als u dit doet, zorg ervoor dat het niet illegaal om opnieuw verspreiden zonder toestemming. Federale wetten beschermen veel items, en kan een grote straf te dragen.)

Waarschuwingen

 • Het is heel goed mogelijk dat je elke cent die u in uw bedrijf zetten verliezen, dus zorg ervoor om klein te beginnen, en niet breken uw spaarvarken.
 • Zorg dat er geen rivaliserende bedrijven in het gebied, als er iets verandert uw bedrijf, producten, verandering items toe te voegen, te verkopen tegen betere prijzen of maken het een betere kwaliteit, maar terwijl het doen dus zorg ervoor dat je nog steeds winst maken.