Wkanl

Hoe te besparen op school supplies

De gemiddelde Europese gezin met schoolgaande kinderen besteedt jaarlijks meer dan 450€ op back-to-school supplies. Met miljoenen kinderen, tieners en volwassenen terug te gaan naar school in augustus en september, zijn de winkels vol met mensen op zoek naar schoolbenodigdheden te kopen op het laatste moment en de toetreding tot deze strijd kan ertoe leiden dat u te veel uitgeven. Aan de andere kant, het maakt niet veel nodig om het toepassingsgebied dat goede deals en sales, en de volgende stappen zullen u helpen om de begroting savvy keuzes te maken voor school dit jaar levert.

Stappen

Hoe te besparen op school supplies. Vasthouden aan lijst van benodigde supplies van de school.
Hoe te besparen op school supplies. Vasthouden aan lijst van benodigde supplies van de school.
 1. 1
  Vasthouden aan lijst van benodigde supplies van de school. Terwijl uw kinderen wilt misschien een hoger-end assortiment kantoorartikelen en accessoires, af te wijken van de aanbevolen verbruiksartikelen kunnen de kosten stijgen, en nog steeds leiden tot uw kind de pijn wanneer de leraar vraagt ​​dat je nog steeds de oorspronkelijk gevraagde items te leveren. Contact opnemen met de school, of kijk op hun officiële website als u nog niet hebt een kopie ontvangen. Veel scholen bieden nu een downloadbare lijst rechtstreeks van hun website. Ook leraren ook vaak willen posten anders dan de algemene lijst die door de school gestuurd, dus wacht tot oriëntatie van het kind voor bepaalde dingen, en zich richten op de basics, zoals pennen en papier voor de hand.
  • Bepaal van tevoren hoe je zal reageren op verzoeken voor extra items. Je zou een extra punt staan ​​alleen, of vertel uw kind dat geen voorwerpen buiten de gewenste lijst te worden betaald uit eigen geld van uw kind.
 2. 2
  Vraag uw kind de school voor informatie over alle communautaire programma's die zijn gratis verspreiden van schoolbenodigdheden. Merk echter op dat in sommige gemeenschappen, kan dit worden alleen aangeboden aan gezinnen met lage inkomens, dus bereid zijn om aan te tonen dat je echt niet de voorraden veroorloven.
  • Praat met uw schoolhoofd over de school toetreding tot de Nationale Vereniging voor de uitwisseling van Industrial Resources (Europa) of een soortgelijke organisatie in uw land. Deze organisaties verzamelen overstocked donaties van bedrijven en herverdelen ze aan non-profit organisaties, zoals scholen.
 3. 3
  Recycleren en hergebruiken waar mogelijk. Voordat u zelfs overwegen winkelen, zie wat je al hebt. Overweeg hergebruik en waar mogelijk:
  • Doorlopen van vorig jaar levert en redden wat nog goed te gebruiken. Schoon, herstellen en opknappen als dat nodig is.
  • Vraag andere familieleden wat ze hebben dat ze niet meer nodig. Begin thuis met oudere broers en zussen, dan vragen grootouders, tantes en ooms, neven, etc. Zelfs uw buren zou kunnen hebben ongewenste kantoorbenodigdheden.
  • Dek alle boeken in gerecycleerd papier.
  • Wassen, schoonmaken, en steek je geen scheuren of gaten in rugzakken, lunch zakken, enz. om hen gebruik nog een jaar te geven.
   • Merk echter op, dat het proberen om rugzakken of lunch zakken hergebruik is niet altijd het beste idee. Lunch zakken kunnen herbergen schimmels en bacteriën, zodat ze zolang zij kunnen worden schoongemaakt hergebruiken. Zoals voor rugzakken, zorg ervoor dat de rugzak is nog steeds groot genoeg om de behoeften van uw kind past. Bijvoorbeeld, kan een rugzak die ze hebben gebruikt sinds de eerste klas niet meer geschikt zijn voor een kind te gaan op de 6e of 7e klas. Ze hebben veel meer spullen mee te nemen met hen, en de rugzak zal moeten groot en stevig genoeg te zijn.
  • Maak je eigen potlood gevallen, laptop gevallen, rugzakken, enz., met behulp van stof of andere materialen al in huis verstopt.
  • Maak vlakte levert nog spannender door het toevoegen van versieringen met stiften, stickers, schroot stof en papier, enz. Dit kan een groot deel van het plezier van het krijgen van de voorraden gereed om te gaan.
  • Indien nodig, gebruik maken van de school gebruikt uniform distributiesysteem. De meeste scholen met uniformen zal een uniform systeem voor hergebruik in de plaats, en de kleding zal zijn in goede staat.
 4. 4
  Stel een budget. Van tevoren te weten hoeveel er te sparen houden ieders gedachten gericht op de grenzen aan de uitgaven.
  • Trekken alleen dat bedrag in contanten. Heb je kinderen die betrokken zijn bij dit proces, zodat ze het proces van budgettering kan begrijpen.
 5. 5
  Controleer de wekelijkse winkel verkoop advertenties. Laat uw kind helpen bij het vinden van de beste prijzen in catalogi en online. Dit kan een bron van verantwoorde plezier voor elk kind om de beste coupon of deal op hun benodigde items, evenals dienen als een ongestructureerde les in financiële verantwoordelijkheid vinden. Dingen in gedachten te houden zijn:
  • Sommige winkels hebben een categorie "lokkertje", waar ze artikelen zullen verkopen met verlies om u te verleiden in de winkel. Als je winkel voor de items op speciale op een wekelijkse basis, over een periode van een aantal weken, kunt u veel van de items op de lijst ophopen op een verkoopprijs, mits je bereid bent om terug te keren naar de winkels regelmatig te houden.
  • Merk op dat gespecialiseerde briefpapier slaat soms de duurste plek om de bron van uw leveringen kan zijn. Shoppen om prijzen te vergelijken en te vragen voor kortingen als je gezien hebt items goedkoper bij een andere winkel. Veel winkels bieden prijs matching, maar verwacht geen full-service winkels te discounter prijzen overeenkomen, en verwacht niet discounter medewerkers om persoonlijke service te bieden. Om geld te besparen, zou je verwachten dat je je eigen zorgen "klantenservice."
  • Kijk voor aankomende tax-free shopping dagen toe te voegen aan uw korting. Tax free sales dagen of weekenden kan grote kortingen te bieden waar aangeboden. (Dit komt vaker voor bij de Europa en Canada.)
  • Evenals snijden catalogus coupons, uit te printen downloadbare coupons of aanbiedingen die je alleen online kunt krijgen. De poging om door middel van relevante sites is de moeite waard, als je vindt dat kan worden geprint, uitgeknipt en meegenomen naar de winkel voor kortingen.
 6. 6
  Blader door een verscheidenheid van dollar-winkels, warenhuizen, briefpapier winkels, en grote winkels, voor de beste deals op potloden, pennen, schriften en andere items.
  • Generics en winkelmerken zijn prima, maar zorg ervoor dat wat je krijgt is goed genoeg om te gebruiken en stevig genoeg om afgelopen.
 7. 7
  Werk samen met andere lokale ouders. Gebruik uw groep koopkracht naar school supplies in bulk te kopen tegen lagere kosten. Splits de leveringen up tussen u. Dit is uiterst handig als de kinderen zijn in dezelfde klasse, en kan ook uw kind te begrijpen dat "Maar al mijn vrienden krijgen dit of dat (dure) ding." zal moeilijker te trekken door.
 8. 8
  Kijken naar opties gereviseerde of vorig seizoen voor duurdere items, zoals laptops of sportartikelen. Als een laptop nodig, dit is een grote kostenpost. U kunt de aankoop kosten te verlagen door de aankoop van een gereviseerde laptop van een betrouwbare leverancier, op zoek naar oudere modellen op speciale, of met behulp van een hand-me-down model van een ander familielid die niet meer nodig heeft. Probeer te voorkomen dat het lenen van een laptop in het geval het wordt beschadigd of verloren, en beschouwen het verzekeren het.
  • Maak gebruik van de belastingvrije verkoop dagen bij de aankoop van laptops, desktops, flash drives, en andere elektronische producten voor school. U kunt duizenden besparen.
  • Denk na over de handel in oude apparatuur voor nieuw of gereviseerd. Dit kan echt nuttig zijn voor sport of muziek versnelling. Vraag uw lokale sport of muziek op te slaan als ze een dergelijk systeem in de plaats, of als ze weten van een club of een andere plaats die kunnen helpen. Of kijk op de handel bulletins of online sites voor andere opties.
 9. 9
  Probeer wat minder voor de hand liggende plaatsen. Er zijn een aantal andere bevoorradingsbronnen die je misschien niet in overweging genomen hebben, dat de moeite waard zijn:
  • Probeer uw lokale of kringloopwinkel. Als je laat ze weten op voorhand dat je zoekt schoolspullen, zouden ze in staat zijn om wat terug te houden voor u. Anders, snuffelen door de benodigdheden die ze hebben.
  • Kijken via online veilingen. Mensen duidelijk vaak uit hun kantoorbehoeftenpunten, of dingen die hun kinderen zijn ontgroeid. Vergeet niet om de ambachtelijke sectie controleren op zaken als een schaar, lijm, en bulk items die worden leeggehaald.
  • Als je ergens werkt, dat is het wegwerken van de kantoorbenodigdheden (zoals voor een upgrade), vraag je baas of het reservewiel, ongewenste items kunnen worden gedoneerd aan de school. Neem nooit briefpapier van het werk zonder te vragen, hoewel, of je kan je baan verliest voor het stelen.
 10. 10
  Wacht tot de school begint. Dit is een beetje lastiger, maar met de hulp van uw kind leraar of enige kennis van de komende dienstregeling, kun je erachter komen welke leveringen niet tot later in het schooljaar nodig zullen zijn. Wachten om dezen te kopen totdat de winkels beginnen om hun back-to-school stock bewegen in de vrije bakken tegen gereduceerde prijzen.
  • Veel winkels zullen beginnen met het verminderen voorraad zo vroeg een week na school terug is gegaan, dus je zou niet lang te wachten hebben, je zou echter moeten klachten van uw kind te weerstaan ​​van 'ik wil het nu! ".
 11. 11
  Hergebruik levert als ze nog goed. Als er benodigdheden die u niet het jaar gebruiken voordat ze gebruiken.

Tips

 • Gedurende het jaar, altijd vrij potloden, pennen, nota document, enz., die u ontvangt van bedrijven, hotels, enz. en bewaar deze als onderdeel van uw schoolbenodigdheden stash.
 • Stel voor dat je kind de handel met haar vrienden. Ze konden pool al hun bestaande briefpapier in uw huis tijdens een "trade schoolbenodigdheden" party party met hapjes en drankjes de enige kosten.
 • Als je iemand die een vliegvlug eco-kantoorgebruik of andere nieuw gevormde briefpapier bedrijf te leren kennen, vraag ze gratis levering in ruil voor informatie over het bedrijf delen met andere ouders of uw school.
 • Overweeg niet iets te kopen. In het Europa, alle staatsgrondwetten vereisen dat kinderen in de staat hebben toegang tot een "gratis openbaar onderwijs." Waarbij betaling van honoraria of aankoop van benodigdheden om de openbare school te gaan kan het zeer gebruikelijk, maar het is niet geoorloofd. Bedenk echter, dat de docenten moeten vaak artikelen uit te leveren van hun eigen zakken voor studenten die geen voorraden hoeft te brengen. Maken van een stand wanneer u echt kon veroorloven elementaire schoolbenodigdheden kan deze last doorgeven oneerlijk.
 • Controleer kunst aanbod bedrijven online, zoals Jerry's Artarama, Dick Blick of Utrecht online te prijzen en koopjes te vergelijken. Coupons en promoties sommige eer anderen '. U kunt ook een online bestelling splitsen met vrienden of andere ouders om gratis verzending en een bulk korting krijgen op de top van al die andere kortingen. Krijtjes, potloden en andere benodigdheden komen vaak in "klasse packs" op kunst aanbod plaatsen, meestal voor 12 kinderen - als u verbinding maakt met vijf andere gezinnen gemiddeld twee kinderen elk, de splitsing van de kosten van de klasse Packs begint te loony krijgen goedkope.
 • Leer uw kinderen de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor hun spullen en niet verliezen. U kunt verwachten nog steeds af en toe een pen of potlood om te verdwijnen, maar als je spoor van de grote dingen kan houden, kunt u ervoor kiezen steviger dingen en van plan om ze te hergebruiken.
 • Check de prijzen online. Als je niet hoeft te reizen tussen meerdere winkels om coupons te vergelijken, maar gewoon op, dan bespaart u de kosten van uw gas. Online toeleverende bedrijven hebben veel lagere overhead dan baksteen en mortel winkels, dus hun prijzen zijn vaak tot 50% korting op de catalogusprijs - en dat is vóór de verkoop prijzen, grote korting verlies leiders en coupons. Vergeet niet om factor in de verzendkosten als je online koopt.
 • Het opkopen van voorraden gedurende het schooljaar, wanneer u ze plek op speciale, kan een geweldige manier om geld te besparen. Houd een speciale briefpapier kast voor het verzamelen van benodigdheden. Als je ze niet allemaal gebruiken tot aan het einde van het onderwijs van uw kind, doneren wat er overblijft, of redden wat je kunt voor gebruik tijdens de zomer of het volgende schooljaar. Basics om in de gaten te houden voor onder andere:
  • Balpennen zwart of blauw
  • Potloden, gekleurde en grafiet, plus puntenslijpers
  • Linialen, gradenbogen, kompas
  • Gevoerd document
  • Gummen
  • Onderwerp mappen met zakken of bindmiddel
  • Markeerstiften
  • Rugzak, pennenzak, lunchbox
  • Nietmachine en nietjes
  • Schaar
  • Lijmpatronen (merk op dat deze de neiging hebben uit te drogen, dus alleen kopen als ze worden gebruikt binnen het schooljaar)
  • Rekenmachine of wetenschappelijke rekenmachine
  • Sport en muziek apparatuur (altijd duur, dus het loont om te kijken uit voor deze items gaan op de verkoop het hele jaar door)
 • Ga er niet vanuit dat de dollar-winkels zullen de beste prijzen. Vaker, zal de grotere naam winkels hebben betere deals op een hogere kwaliteit items.
 • Als je een kind in de kleuterklas of 1ste leerjaar en echt wilt besparen op rugzakken, overwegen ze te kopen van een wandel-tas of een rugzak gemaakt door een gerenommeerde "outdoor" vennootschap, (zoals LL Bean of Land's End), die zorgvuldig gekozen, kon ze laatst door college. Terwijl de extra 15€ (gemiddeld) een uitspatting nu ook mag zijn, de besparingen oplopen wanneer u het feit dat de gemiddelde rugzak is tussen de 15 overwegen€ en 20€ en u anders zou besteden elk jaar dat bedrag voor 12 jaar. Je zou kunnen besteden 30€ nu en nog steeds eindigen elk jaar minder dan een ouder die een nieuwe rugzak koopt hebben doorgebracht op het moment dat uw kind afstudeert de middelbare school (of daarbuiten). Maak dit soort investering als je zeker weet dat uw kind is verantwoordelijk genoeg niet aan de rugzak te verliezen.
 • * Niet per se gaan voor de generieke merk. Sommige items kunnen breken of slijten sneller dan anderen. Als u gebruik gemaakt van een bepaald merk in het verleden, bijvoorbeeld werk, vrije tijd, etc, die kennis gebruiken om goederen in te kopen.

Waarschuwingen

 • Alleen weigeren om iets te kopen als je echt niet kan veroorloven. Niet alleen zal uw kind worden aangeduid als de "arme" een, maar ze zullen grappige blikken krijgen van leraren, omdat de leraren moeten nu alles wat uw kind moet absoluut uit hun eigen zak te kopen. Terwijl die schoolspullen op een openbare school is een maas in de wet, niet iets te kopen is gebruik te maken van de leraar.
 • Heb een free-loader niet en profiteer van programma's opgezet om arme of dakloze kinderen te voorzien van de dingen die ze nodig hebben voor school. Niet alleen is dit wreed, maar je in de problemen zou kunnen krijgen. Het besteden van uw geld op schoolspullen is beter dan het betalen van de boetes wordt u gebracht moet je gepakt.
 • Probeer niet om het winkelcentrum te verlaten tot de laatste minuut. Verkoop worden aangeboden door middel van het zomerseizoen en zelfs terwijl op vakantie, blader door het briefpapier delen als u uw zonnebrandcrème en andere vakantie goodies te selecteren. Meestal kunt u ruimte om naar huis te nemen een paar extra items van briefpapier gekocht bij een koopje!

Dingen die je nodig hebt

 • Budget
 • School lijst supplies
 • Internettoegang
 • Catalogi
 • Vervoeren