Wkanl

Hoe om te gaan met vervelende broers en zussen

Broers en zussen zijn vervelend, iedereen weet dat, maar mensen moeten gewoon een paar tips om te gaan met het! U kunt leren hoe je je broertje stoppen komen in je kamer en je zus verprutsen uw iPod, of het nemen van uw dingen zonder dat je het weet, als je het beu dat dit gebeurt voor u, dan bent u bij ons aan juiste adres!

Stappen

Hoe om te gaan met vervelende broers en zussen. Vraag dat broer of zus waarom ze het doen.
Hoe om te gaan met vervelende broers en zussen. Vraag dat broer of zus waarom ze het doen.
 1. 1
  Vraag dat broer of zus waarom ze het doen. Ze hebben altijd redenen! Meestal, als ze jonger, dan is dat omdat ze willen meer tijd doorbrengen met je. Vergeet niet te vragen in, niet een verstoorde spraak, maar een rustige, beleefde stem, en probeer niet om je broer of zus boos ofwel!
 2. 2
  Als ze porren, duwen, of schud je (het raken ook), krijgt slechts een ouder. Het vertellen van een ouder is betrouwbaarder, want als je ze terug te ergeren, soms zullen ze vertellen over U voor vervelende HEN. Proberen om de grotere persoon te zijn en altijd positief te blijven met hen.
 3. 3
  Proberen om dicht bij je ouders en als ze je ooit ergeren, vertel je vader en moeder! Tegen die tijd, zal je zus of broer krijgen moe van je te vertellen over hen, zodat uiteindelijk, zullen ze stoppen.
 4. 4
  Voor mensen die niet echt comfortabel met het vertellen van hun ouders, proberen om in te ademen, adem uit, als je geïrriteerd. U kunt proberen om die tranen persen uit je ogen, is het misschien maken ze slecht voelen en stoppen. Dat werkt een stuk. Ook als je zus / broer heeft een teller voor die (waarnemend pijn ofzo en deed alsof je het deed) proberen om omgekeerde psychologie gebruiken. Als je het gevoel alsof je niet denkt dat je ouders gaan om u te helpen in deze ene, ga proberen om iets aan je angsten, zoals het lezen van rust doen, oefenen, dag dromen, schieten hoepels, slapen, tekenen, enz.
 5. 5
  Vertel hen om dingen in perspectief te zetten. De kans groot dat er iemand is die zich bezighoudt met iets erger, breng dat tot hen, zodat ze een beetje meer zacht kan worden.
 6. 6
  Vertel ze dat ze alleen maar in de problemen! Zij zullen het niet begrijpen, maar who cares?
 7. 7
  Als geen van de bovengenoemde werkzaamheden, moet je gewoon doen precies zoals je bro / sis doet. Houd het kopiëren ze ongeveer 5 uur. Het klinkt misschien hard, maar het resultaat is de moeite waard! Als ze proberen iets als 'ik ben dom' Je draait het net om te 'Ja, je bent'!
 8. 8
  En tenslotte, als al het andere faalt... ga naar de ouders. Laat ze gaan. Het is uit handen en in die van een ander.
 9. 9
  Probeer je best om beter bevriend met je broer of zus te zijn, en krijgen om ze beter te leren kennen.

Tips

 • Probeer het wanneer je ouders niet in de buurt.
 • Als ze bug je voortdurend, ga dan naar een andere kamer waar haar vrede en quiet.Try niet te laten ze je volgen.
 • Als ze jonger zijn dan jij, niet aftreden aan hun niveau. Groter, beter en blijf positief.
 • Als ze bedoelen zonder reden, vertelt een van de ouders!
 • Probeer tijd doorbrengen met hen! Als je eenmaal een film met ze te bekijken en dan een potje Monopoly, zult u waarschijnlijk merken dat ze zijn niet al te slecht.
 • Probeer niet om hun ouder te zijn. Ze zullen denken dat je te volwassen en bug je meer! Je ouders zijn degenen die geacht worden de ouders, niet jij!
 • Als uw broer (s) beschuldigen voor iets wat je niet gedaan hebt, niet ooit proberen te reden. Als ze je irriteren op het eerste, en dan moet je proberen om nog te krijgen, zullen ze meteen vertellen over jou en je ouders of verzorgers zullen teleurgesteld in je. Ik zeg u, niet ooit proberen om reden terug, je broers en zussen zijn vaak irrationeel, en toch je ouders gelooft ze... oneerlijk, toch? Maar niet eens proberen te beredeneren omdat het absoluut niets doet! Ga gewoon weg en doe wat van uw favoriete hobby's en vergeet het "incident".

Waarschuwingen

 • Wees niet onbeleefd.
 • Als dit gaat te ernstig en het gaat om wapens en bedreigingen (bedreigingen kan een grote nee nee!) Contact ouders / familieleden / iedereen die je kent die je kunnen helpen bij dit probleem. Weet het alarmnummer niet bellen, tenzij er een echte noodsituatie.
 • Als ze stap-broers en zussen dan proberen om uw werkelijke ouders te praten om hen te vertellen om te stoppen!
 • Probeer niet om fysiek contact te gebruiken. Als ze je pijn doen, krijgt een ouder!
 • Probeer niet om dingen te ruw te krijgen. Als je voelt dat je stem stijgt of het hunne, proberen jullie beiden te kalmeren.
 • Zeg niets als "ik haat je" OR "Verdwijn uit mijn leven!"
 • Zeg niet te vaak, omdat veel ouders erg onrustig als je blijven gaan naar hen. Ga naar ouders voor de ergste gevallen, die met geweld en pijn. Probeer niet te schreeuwen en janken, maar wel erg patent.