Wkanl

Hoe te om meisjes te praten als een tiener jongen

Soms is het moeilijk om te praten met meisjes als kinderen en jongeren. Soms kunt u niet het eerste woord uit, of voelen zich ongemakkelijk en bang. Volg deze stappen en tips en je zult zien: het is niet zo moeilijk als het lijkt.

Stappen

Hoe te om meisjes te praten als een tiener jongen. Barst een grap of twee.
Hoe te om meisjes te praten als een tiener jongen. Barst een grap of twee.
 1. 1
  Barst een grap of twee. Ze zijn een gemakkelijke manier om te zien of zij geïnteresseerd is. Als het een heel slechte grap en ze lacht, dan is ze waarschijnlijk geïnteresseerd. Probeer een toevallige grap in zo nu en dan gooien tijdens het gesprek.
 2. 2
  Ontspan. Houd het gesprek luchthartige en vergeet niet dat ze is gewoon menselijk en is nerveus als jij bent.
 3. 3
  Praktijk een goede hygiëne. Wassen en kam je haar, draag deodorant, je tanden poetsen, flossen, en neem een ​​douche voorafgaand aan het praten met een meisje. Draag de juiste kleding.
 4. 4
  Wees slim. moeilijk op school zal de juiste soort meisjes aan te trekken en zal verdrijven de niet-zo-goeden.
 5. 5
  Accepteer haar voor wie ze is. Wees niet een van die mensen die zijn snel te dumpen haar om "cool" te zijn. Ze kan zelfs interessanter dan je dacht!
 6. 6
  Speel het koel als je praat. Als u niet zeker weet wat te zeggen, probeer dan vragen haar mening over iets simpels als: "Wat vond je van de lunch van vandaag?" of "Hoe voel je je over vanavond huiswerk? '. NIET wanhopig lijken door iets te zeggen als: "He, schatje" en vervolgens gooien van jezelf in een.
  • Praten over technologie. Instant messaging, sociale netwerken en e-mailing nemen toevallige dateren naar het volgende niveau. Exchange scherm namen en het profiel gebruikersnamen en begin te praten. Technologie als dit kan vooral handig zijn voor mensen die bang zijn om face-to-face praten, maar je moet weten hoe je veilig online te zijn.
  • Lach niet te maken van haar! Plagen helpt voor casual momenten met vrienden, maar als je het te veel zal ze denken dat je grof en seksistisch bent.
  • Zodra je begint te praten, maak er een gewoonte van te maken! Als je haar ziet op school, halen de moed om te vragen: "He, hoe gaat het? ' of zwaaien naar haar.
 7. 7
  Volwassen worden. Vermijd sex-gerelateerde onderwerpen en over de intieme delen van haar lichaam, zelfs als ze complimenten.
 8. 8
  Reageren op haar lichaamstaal. Als ze zich vervelen zal ze ergens anders kijken en hebben haar handpalmen gesloten.
 9. 9
  Wees jezelf. Er is geen gebruik probeert een poser te zijn, want ze zal vinden vroeg of laat, en als je niet jezelf zijn, zou je niet aan het perfecte meisje voor je omdat je te veel gericht op het vinden van een vriendin voor de nep "u ".
 10. 10
  Lachen als je haar ziet! Het maakt echt een verschil als ze zullen denken dat je vriendelijk en toegankelijk. Zij zullen zich comfortabel voelen naar u als de dagen gaan.
 11. 11
  Wanneer kom je naar een date of een meer formele gelegenheid, zijn extra hygenical en draag een koel overhemd (verscholen), mooie broek en mooie schoenen. Als je een goed en duur restaurant te bezoeken, op een blazer en misschien een gelijkspel. Laat goede manieren! Informeer u over de juiste tafel etiquette. Zet je servet op je schoot, ellebogen van tafel.

Tips

 • Dragen fatsoenlijke kleding. U hoeft niet naar een 150€ pak te dragen, maar je moet dragen uw favoriete, mooiste outfit. Neem de tijd voor kleine details, zoals plooien in een deel van je shirt, en doe uw broek niet zakken. Zorg ervoor dat uw kleren passen, en vermijd verschijnen kinderachtig. Zien er leuk uit, maar ziet er niet uit alsof je uren in je outfit, want dat ziet er cheesy. Vermijd ziet eruit als een slons.
 • Laat het meisje praten over zichzelf en luisteren naar wat ze te zeggen heeft.
 • Zeg haar dat ze ziet er prachtig uit. Als ze naar beneden kijkt of bloost, dat is een goed teken. Raak niet in paniek, maar voegen, "Vooral als je lacht" en grijns op haar. Het zal haar zwak maken op de knieën.
 • Niet onhandig staan ​​met je handen in je zakken. Leunen tegen een muur of praten met enkele handgebaren
 • Dragen deodorant. U kunt ook op cologne of aftershave. Meisjes houden van die geur!
 • Maak oogcontact, maar niet tot het punt waar het is freaky.
 • Niet zenuwachtig over wat je zegt. Een onderzoek zegt dat meisjes zijn meer geïnteresseerd in hoe je praat dan wat je over praten!
 • Als de dingen onhandig, proberen te verlichten van de stemming door te vragen hoe haar dag was als je nog niet hebt gevraagd.
 • Stel vragen, maar ga niet gek met hen.
 • Small talk is een gateway. Het is simpel.
 • Wees zelfverzekerd.
 • Praten over iets interessant of praten over iets over u, want dan kunnen ze mentale aantekeningen maken over wat je wilt en dan kunnen ze praten over haar standpunten over die
 • Bouwen altijd up zelfvertrouwen, moed en zelfvertrouwen.
 • Wees jezelf. U hoeft niet om iemand die je niet bent. Maar als er een aantal slechte gewoonten en gedragingen die je moet veranderen, ze veranderen.
 • Bespreek popcultuur referenties over tv, muziek, films, beroemdheden, sport, radio, iets dat onlangs gebeurd is waar je jouw mening kunt geven over de kwestie.
 • Zoek uit of ze een luisteraar of een prater, als ze houdt van praten, dan laat haar, maar als ze wil luisteren naar wat je te zeggen hebt dan meer praten, want als ze je leuk vindt terug, ze zal gewoon graag uw stem horen.
 • Wees niet bang om oogcontact te maken. Niets windt een meisje uit meer dan wanneer je met haar praat en kijk niet naar haar. Maar als je met haar te praten, probeer niet te staren in haar ogen, dat kan lastig zijn. Kijk in tussen haar ogen als je ongemakkelijk voelt zoekt haar recht in de ogen. Vanuit haar oogpunt, het lijkt alsof je haar op zoek bent in de ogen.
 • Vermijd ongemakkelijke stilte, dat kan het slechtste deel van een gesprek te zijn. Om dit te voorkomen, snel te onderbreken wat ze zegt en zeg haar dat je zult moeten dit gesprek later voort te zetten en te verlaten. Vergeet niet om zich te verontschuldigen en vertel haar dat je te laat bent lopen. Als het komt tot een ongemakkelijke stilte, maak een grap of een vraag stellen.
 • Niet opscheppen over jezelf! Het is beledigend voor sommige meisjes (en jongens, wat dat betreft).
 • Als u opraken van de dingen te zeggen of het lastig krijgt, vraag gewoon om haar nummer. Als ze niet meer herinneren, geef haar de jouwe en vertel haar om later te bellen of te sms'en u. Het meest waarschijnlijk, als ze je leuk vindt, zal ze tekst en wacht bij de telefoon totdat je tekst terug.
 • Vermijd pick-up lines!
 • Dress to impress, moet je kijken fatsoenlijk.
 • Blijf jezelf schoon te allen tijde. Je weet nooit wanneer ze je zou bellen en zeggen dat ze komt om je te zien.
 • Als ze lacht om bijna alles wat je zegt, dan is ze zeker houdt van je!
 • Bijhouden van uw planning te allen tijde, zodat u weet dat de momenten waarop je kunt gaan met haar.
 • Verzegelen de deal. Vind uw gelukkige dame aan het eind van de dag en excuses nogmaals voor het achterlaten en ze zal je vergeven. Zeggen dat je vergeten wat het onderwerp was, maar je genoten met haar te praten. Dit is waar je moet vragen om een ​​telefoonnummer. "In het geval dat ik weer vertrekken, kunt u me herinneren aan wat we het over hebben" (smile). Zij zal je haar nummer geven en u zult klaar zijn.
 • Zoek een aantal conversatie starters door het kijken naar tv (zelfs de History Channel en Discovery Channel hebben interessante conversatie starters; naar het nieuws, vooral MTV of E-Nieuws of Entertainment Tonight Voor meer volwassen gesprek kunt u ook de kabel nieuwszenders als CNN kijken en. MSNBC maar zich bewust zijn van controversiële onderwerpen), browsen op het web, het lezen van boeken, tijdschriften en kranten, en het doen van activiteiten die je weet dat ze houdt.
 • Deze tip werkt goed voor meisjes die niet veel of geen vriendjes hebben gehad. Het werkt door te vragen voor hun MSN-adres en het wegrijden van een gesprek op MSN (alleen voor nerveuze jongens). Na enkele gesprekken en je bent dichter, vraag hen dan om naar de bioscoop met u of iets dergelijks. Dit geeft je een stuk dichter te maken. Vraag hen niet om stabiel over MSN of sms-berichten gaan, wat dat betreft, ze weet niet of je een grapje maakt of niet.
 • Proberen om de gitaar te leren. Meisjes echt dat het warm is. Maar nooit met single-touwtje-picking. Het is dorky en dom. Begin altijd met akkoorden. Proberen erachter te komen haar favoriete nummers en het opzoeken van een tutorial. YouTube leert de akkoorden en vertellen u het tokkelen patroon. Probeer "My Sunshine" door Sulivan's Roof. Zij herhaalt dezelfde akkoorden over en over, maar pas op! Ze kan vervelen na een tijdje! Veel te oefenen voor het spelen voor haar is het een goed idee.

Waarschuwingen

 • Wees niet al te spraakzaam, omdat sommige meisjes je vervelende zult vinden!

Dingen die je nodig hebt

 • Kleren
 • Persoonlijke hygiëne