Wkanl

Hoe snel geld te maken zonder baan

Iedereen wil meer geld. Maar het vinden van een baan kan moeilijk en tijdrovend zijn. Dus in plaats van het invullen van aanvragen en gaan door volledige interview processen, probeer dan een van deze 9 eenvoudige manieren om snel geld te maken zonder baan!

Stappen

Hoe snel geld te maken zonder baan. Markeer een plan van wat je kunt doen.
Hoe snel geld te maken zonder baan. Markeer een plan van wat je kunt doen.
 1. 1
  Markeer een plan van wat je kunt doen. Denk na over je vaardigheden op gebieden als: Craft, Houtwerk, Bezorgen, Koken, Kinderopvang, hond wandelen, enz.
 2. 2
  Zoek iets online dat geld zou kunnen betalen. Het is belangrijk om veilig te zijn bij het geven van uw gegevens online. Echter, er zijn tal van veilige, gerenommeerde bedrijven die het internet gebruiken om mensen te helpen als je geld te verdienen.
  • Antwoord enquêtes op websites. Sommige bedrijven zullen je betalen om enquêtes te beantwoorden, om feedback te krijgen over producten.
  • Dingen verkopen. U kunt sites als eBay en Amazon gebruiken om oude rommel je niet nodig hebt of meer wil verkopen.
 3. 3
  Zoek iemand die hulp nodig heeft. Dingen zoals kinderopvang, huisdieren zitting, auto wassen of schoonmaken zijn allemaal geweldige manieren om snel geld te verdienen. Opgemaakt borden in uw buurt of praten met je ouders en buren om te zien of ze iemand die hulp nodig heeft leren kennen.
 4. 4
  Kijk omhoog medische tests. Universiteiten, ziekenhuizen en medische en tandheelkundige klinieken betalen vaak mensen om medische experimenten te nemen. Deze variëren in prijs van zo weinig aan 5€ cadeaubonnen tot duizenden dollars. Als je jonger bent dan 18, zal u toestemming van een ouder om deel te nemen aan medische testen te nemen nodig.
  • Worden de risico's van de experimenten u zich aanmeldt voor zeker evalueren. Medicijnen en psychologische experimenten konden langdurige gevolgen die het niet de moeite waard zou kunnen maken te hebben.
 5. 5
  Snijd de mensen haar. Als je weet hoe je haar te laten knippen, het opzetten van een geïmproviseerde haar knippen stoel in het park of op uw school. Je zou toestemming nodig voor deze en moet je alleen doen is dat je kunt voldoen aan uw klanten of anders dat u zou een slechte reputatie krijgen.
 6. 6
  Schilderen foto's of doe ambachten die je kunt verkopen. Doe krijttekeningen, maken dekens, of maak sleutelhangers die je online of met vrienden en familie kunnen verkopen..
 7. 7
  Doe straatoptredens! Zoek een plek waar het legaal is om te presteren (veel straten verbod performers) en een instrument bespelen, zingen, doe improv, of reciteren poëzie. Accepteer donaties en tips.
 8. 8
  Leren om de handel op de financiële markten (aandelen, obligaties, valuta, futures, opties). Leer alles wat je kunt door te kijken het omhoog online eerste en het bijwonen van een gratis seminars die zij aanbieden. Dit vereist op zijn minst 1.870€ op te zetten.
 9. 9
  Geven massages. Als je weet hoe te masseren, bieden massages aan familieleden.

Tips

 • U kunt honden mensen lopen.
 • U kunt ook doen wat klusjes rond het huis en krijg een beetje zakgeld voor.
 • Tot slot kunt u gaan naar mensen die ziek zijn en hen te helpen met dingen die ze niet kunnen beheren.
 • Je kunt vrijwilligerswerk doen in schuilplaatsen en dingen.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen kunnen het niet helpen, zodat ze niet onder druk te zetten om u te laten doen opruimen in hun huizen nodig.
 • Wees voorzichtig met wat je doet omdat mensen zijn niet allemaal leuk.
 • Het geven van massages is een licentie nodig als u in rekening mag brengen.
 • Het knippen van haar vereist ook een licentie.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoonmaakproducten (als je mensen helpen schoon)
 • Hond snacks (als je lopen honden), samen met doggy bags
 • Hondenlijn