Wkanl

Hoe om vervelende klasgenoten negeren

Zijn er mensen op je school gewoon vervelend omwille van vervelende u? Maken ze vieze gezichten, fluisteren achter je rug, of lachen wanneer je iets in het minst interessant te doen (als het krijgen van een wiskunde vraag verkeerd.) Er is een manier om ze achter je. Uit het zicht en uit je hoofd: Make Peace...

Stappen

Hoe om vervelende klasgenoten negeren. Geen aandacht besteden aan hen.
Hoe om vervelende klasgenoten negeren. Geen aandacht besteden aan hen.
 1. 1
  Geen aandacht besteden aan hen. Toen ze snicker en fluisteren in de stoelen achter je, blijf gewoon geconfronteerd frontwards; niets beginnen.
 2. 2
  Schrijf in uw notebook, en als ze voor je, probeer dan praten met iemand achter je. (Schrijf een brief aan een aantal 'fictieve persoon "voor de privacy). Of, schrijven in een notebook, terwijl heel hard aan een persoon, zodat ze weten dat je schrijft over hen op dat moment - zelfs als je niet doet zoiets.
 3. 3
  Besteed aandacht en interesse tonen voor de leraar: dat helpt je goede cijfers. Het is het perfecte excuus om die te negeren "vrolijke mensen."
 4. 4
  Schrijf de naam van je geliefde in je notebook een paar dozijn keer. Maak het duidelijk dat je geen aandacht aan hen, maar maak het niet te duidelijk te maken.
 5. 5
  Realiseer je dat je bent meer dan dit waard. Laat je niet beslagen wanneer andere mensen doen dit alleen maar om u te provoceren. Het is beter om je aandacht te besteden aan andere dingen, zoals de lessen die ze proberen om je af te leiden inch
 6. 6
  Als ze in de buurt van je, zelfs als ze niet vervelend, praat met je vrienden. Probeer te voorkomen dat het betalen aandacht aan hen, en, nogmaals, maak het duidelijk dat je niet echt schelen.
 7. 7
  Als de vervelende persoon probeert om de hand je een briefje in de klas of in de hal, neem het niet, ongeacht wat. Als de persoon legt de notitie op je bureau, niet erkennen. Op je weg naar buiten, kunt u de notitie weg te gooien zonder het te lezen.
 8. 8
  Als ze ergeren je probeert om aardig om ze ze zouden stoppen. Je zal ze voelen zich beschaamd en ze zullen stoppen met het merendeel van de tijd.

Tips

 • Bemoei je met je bedrijf, en bezig blijven met je eigen interesses.
 • Tonen weinig interesse in wat ze zeggen of doen. Of anders, kunnen ze reageren met: "O, wat is er, waarom zoek je dan hier - luister je naar ons gesprek Kreeg uw ogen vol, maar toch, etc.?? '
 • Probeer meditatie. Mediteer licht terwijl ze worden snobistisch. Het zal je kalmeren.
 • Vertel een leraar als de roddelende u beïnvloedt.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, je bent boven hen. Niet zinken om hun niveau hetzelfde te doen.
 • Zorg ervoor dat niemand uw verplettert naam te zien (die naam alleen zou zijn brandstof op het vuur)!
 • Hoe verleidelijk het is om te zweren bij hen (niet dat je zou zinken tot een zodanig niveau), probeer jezelf te stoppen omdat je in de problemen komen en wellicht meer achteraf worden lastiggevallen worden voor het!
 • U kan de behoefte om ze te slaan voelen, maar als je dat doet:
  • krijg je in de problemen
  • ze kunnen proberen om wraak
  • zij zullen u meer ergeren