Wkanl

Hoe de hond van de buren te stoppen met blaffen

We hebben er allemaal geweest. Het vervelende blaffende hond die net niet lijkt te zwijgen! Je zult merken dat je wakker om 03:00 en niet in staat om in slaap te vallen. Er zijn misschien zelfs meerdere wijk honden die besluiten om in te treden op marteling! Hier zijn een paar tips van hoe het te stoppen.

Stappen

Hoe de hond van de buren te stoppen met blaffen. Als je op goede voet met je buurman, de snelste manier om dit probleem op te lossen is om ze over te praten de volgende keer dat je ze eruit zien.
Hoe de hond van de buren te stoppen met blaffen. Als je op goede voet met je buurman, de snelste manier om dit probleem op te lossen is om ze over te praten de volgende keer dat je ze eruit zien.
 1. 1
  Als je op goede voet met je buurman, de snelste manier om dit probleem op te lossen is om ze over te praten de volgende keer dat je ze eruit zien. Begin niet met een gesprek over de nachtelijke geblaf, maar laat je buurman weet dat je verliest slaap overheen. Als de buurman was niet bewust van het probleem (misschien zijn ze nachten werken of zijn zware slapers / kan 't hond hoor) dan is dit de snelste, meest respectvolle manier om het probleem op te lossen.
 2. 2
  Echter, als je niet op goede voet met je buurman of zijn terughoudend met hen te spreken over de kwestie, een brief schrijven je buurman. Begin klein en respectvol. Typ een notitie in vriendschappelijke doopvont zegt: "Lieve buurman, heeft Uw hond begonnen te blaffen de hele nacht..." Vertel hen vriendelijk over de beproeving. Vermijd hen te vertellen wat ze moeten doen met hun hond, kan dit hen boos te maken. Ondertekenen, "Sleepy Neighbor" dus er is geen schuld direct vastgemaakt op je. Ik stel gewoon het verlaten van het op hun drempel met een neon gekleurde steen op zijn hoek, en misschien een bloem eronder. (Eerste indruk is belangrijk!)
 3. 3
  Begrijpen dat er kunnen veel redenen zijn waarom de hond van de buren blaft. Een veel voorkomende reden is dat hij zich verveelt of heeft veel opgehoopte energie - dit geldt vooral voor energieke rassen zoals Duitse herders, terriers (inclusief Pit Bulls) en waakhonden, zoals Dobermans en Rottweilers. Als de hond is niet agressief en je comfortabel met je buurman te voelen, stel hij loopt zijn hond of aanbod om het zelf te doen. Vergeet niet: Het maakt niet uit hoe vervelend het kan zijn, overmatig blaffen is geen gedrag dat normaal is voor honden, en er is altijd een probleem achter.
 4. 4
  Koop een anti-blaffen kraag (niet-pijn) en typ een andere vriendelijke noot. Zeggen: "Lieve Buurman,..." nogmaals, niet vertellen om het op hun hond. Zet het op de stoep op dezelfde manier u de vorige keer deed.
 5. 5
  Weet de overlast niet worden! Herhaalde noten of een geërgerde toon in hen kan je buurman boos maken. Redelijk of attent buren zou aandacht besteden aan de eerste noot, maar sommige buren hebben een klein duwtje. Onthoud-boze buren zijn niet leuk om te behandelen. Wees gewaarschuwd!
 6. 6
  Kijk online naar uw dorp of codes stad. Er kan een code tegen onhandelbare huisdieren of onophoudelijke geblaf 's nachts. Zorg ervoor om ze te lezen door middel van alleen maar om ervoor te zorgen dat er geen lus gaten-next, bel het stadhuis en meld uw buren. Er zou ook een code voor het negeren van verzoeken van buren zijn... * Hint hint *
 7. 7
  Als u ervoor kiest om een nota te schrijven of belanden bellen stadhuis, doe het anoniem. Of het nu gaat om andere buren of het probleem buren, nooit onthullen jezelf! Ze kunnen op een van de volgende: Meld je voor een kleine fout, start een vete, zet buren tegen u (roddelen), of gewoon nog vervelender zijn.
 8. 8
  Koop een stille hond fluitje - Wanneer de hond blaft, fluiten. het kan een aantal pogingen te nemen, maar uiteindelijk zal de hond blaffen associëren met de piercing geluid van de fluit, en stoppen met blaffen.

Tips

 • Probeer het en kijk en zie of buiten de hond als hij probeert te kijken en te zien of er iets buiten in het bijzonder dat hij blaft bij (EX: konijnen, eekhoorn, een andere hond, iets wat je denkt dat de hond zou kunnen blaffen bij.
 • Onthoud BE BELEEFD niet onbeleefd zijn je ooit weet hoe je buurman zou kunnen reageren.
 • Probeer met je buurman te praten over hun hond om te zien of u beiden eens kunnen worden over iets om hem te laten stoppen met blaffen.

Waarschuwingen

 • In geen geval mag je schiet, overreden of anderszins verminken van het dier. Deze kan je in juridische problemen.