Wkanl

Hoe om te gaan met een control freak

Kent u iemand die heeft te dicteren en vertel iedereen hoe om dingen te doen de hele tijd? Hoe kun je omgaan met hen en laat ze je gek? Hier zijn enkele stappen die echt werken.

Stappen

Hoe om te gaan met een control freak. Begrijp dat controle-freaks zijn mensen die zijn doodsbang voor mislukking.
Hoe om te gaan met een control freak. Begrijp dat controle-freaks zijn mensen die zijn doodsbang voor mislukking.
 1. 1
  Begrijp dat controle-freaks zijn mensen die zijn doodsbang voor mislukking. Ze kunnen niet vertrouwen dat iedereen een betere baan zullen doen dan zullen ze. Het is een persoonlijkheidsstoornis die voortvloeien uit de kindertijd die ellende kan veroorzaken op de werkplek en thuis. De meeste "control freaks" zijn ontevreden en onzekere mensen die niet begrijpen hoe hun woorden en daden mensen kunnen beïnvloeden.
 2. 2
  Gedragen zich consequent rustig en geduldig met hen. Boos gewoon niet werkt. Als het een persoonlijke relatie en het is uitgegroeid tot misbruik-eruit te komen en te verlaten. Vertel hem dat je een pauze van hen voor nu nodig hebben en verder te gaan in je leven. Ze zullen niet beter totdat ze proberen langdurige behandeling. Als het iemand in je familie gewoon proberen om uit het verblijf van hun manier. Soms lijkt er gewoon geen verheugend de control freak. Zij zullen je kritiek op alles en het is zeer moeilijk om het niet te persoonlijk op te vatten. Het kan je woedend maken en pijn je feelings.The ergste wat je kunt doen is vechten met hen, omdat het gewoon verspilt je tijd. Zullen ze niet en kan niet veranderen zonder hulp. Dit is hun diepgewortelde probleem niet de jouwe. Als je een tiener-proberen te zijn aangenaam en houdt erg druk de hele tijd. U kunt wegblijven en uitstappen van het huis door het sporten of het krijgen van echt goede cijfers. Vertel hem dat je graag zou hangen of te praten, maar je bent bezig met het bestuderen, spelen, enz. Make-up goed excuses. Ga dan naar buiten en vind echt leuke mensen die je goed voelt over jezelf. Probeer te hoge, maar realistische doelen en het bereiken ze gewoon voor jezelf. Dit zal ook zorgen dat u blij en tevreden met jezelf.
 3. 3
  Monitor hun angst niveaus. Een control freak heeft geen coping vaardigheden wanneer ze gestresst en dat is wanneer ze overreden mensen. Zij geloven dat niemand zo goed van een baan kan doen op iets wat zij willen. Zij zullen verzanden, omdat ze te veel op hebben genomen voor zichzelf en dan doorhalen. Probeer alert te zijn op de stemming te veranderen en op je tenen.
 4. 4
  Runnen van een bedrijf met een "control freak" is pure ellende omdat ze de meeste of alle van uw ideeën zullen afwijzen. Neem het niet persoonlijk-het is niet dat uw ideeën zijn slecht, maar dat ze niet van hen denken. Ondersteunend en positief, maar begrijp je stem wordt niet gehoord.
 5. 5
  Stop suggereren nieuwe ideeën op de werkvloer als u een werknemer. Blijf gewoon eens met hen om de vrede te bewaren en proberen te voorkomen dat ze ongerust over uw einde. U kan nodig zijn om voortdurend hen gerust te stellen dat zij de "baas" en je je werk waarderen. Indien mogelijk op zoek gaan naar een nieuwe baan.
 6. 6
  Realiseer je dat je leven is belangrijk. Er zijn altijd andere banen en andere mensen om gezonde relaties met hebben. Als de situatie is onhoudbaar, jezelf niet martelen en een uitweg vinden. Niemand moet worden gegeven over de kracht om je leven te "regelen". Het is jouw leven. Vergeet het niet. Voor kinderen en jongeren, moet je wachten tot je minstens 18 jaar oud voordat je kunt werken en worden op uw eigen. Of vraag je ouders om te betalen voor de universiteit als ze het geld. Gelden voor hogescholen die zijn buiten de staat.
 7. 7
  Kies ervoor om. Control freaks zijn doorzeefd met angsten en onzekerheden die ze nooit tevreden en gelukkig vertrekken. Ze eisen perfectie van zichzelf en we weten allemaal dat perfectie is niet eenvoudig onmogelijk te bereiken, zo niet. U kunt vertrekken en geluk te vinden voor jezelf, kunnen zij nooit vrede in hun leven te vinden.
 8. 8
  Start uw eigen zelfvertrouwen op te bouwen. Het is zeer waarschijnlijk genomen een hit. Wees lief voor jezelf. Als je onder de duim van een control freak, zouden ze je overtuigd dat je waardeloos voor je te stoppen van bewegen op en het verlaten van hen zijn. Geloof ze niet gedurende een minuut. Controle-freaks willen maken mensen zich onzeker voelen over zichzelf. Val niet voor hun trucs. Start om jezelf langzaam te distantiëren.
 9. 9
  Ontwerp een plan om beide te blijven en verder het werk / romantische relatie of laat, maar kiest een tijdslimiet dus je voelt je enige controle over de materie. Als je leeft met een control freak, probeer en dingen die strategisch en zorgvuldig op te lossen. Niet argumenten brandstof, delen wat je effectief en rustig gevoel. Je hoeft niet onder controle te zijn, herinner je hebt het recht om te doen wat je wilt.

Tips

 • Het is belangrijker voor een control freak te voelen dat ze gelijk over iets dan de relatie met u. Als het een baas, maar met hen eens over de kleine dingen, zelfs als je dat niet doet. Echter niet hetzij compromis jezelf door het breken van de wet of kwetsen van andere mensen. Hou voet bij stuk en zijn de persoon met normen en waarden.
 • Ze kunnen je het gevoel dat je bent paranoïde en inderdaad het is u met het probleem, kan dit ertoe leiden dat uw geestelijk welzijn kunnen worden geschaad, is het niet je met het probleem, maar deze tactiek kan zet je off guard waarvoor het is ontworpen om te doen door de controller.
 • Leer hoe u eerlijk beoordelen uw eigen sterke en mislukkingen, eventueel door discussie (privately!) met een derde, niet betrokken partij. Zorg ervoor dat iemand die vertrouwd kunnen worden met de informatie, die begrijpt hoe om te gaan met soortgelijke situaties, en weet je goed genoeg om u accurate feedback te kiezen. Niemand is-alles-goed-of-all-slecht, iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten. Als je de waarheid over jezelf (goed-of-slecht) weet, zal je niet misleiden door de control freak's emotionele grillen en tactieken.
 • Ze kunnen zeggen dat ze om je geven en dat ze alleen de dingen doen die ze doen omdat ze zorg, kan dit zorgen dat u zich op uw gemak over dingen en misschien af ​​of u deze meeneemt naar de dingen die ze doen verkeerd (You Are Dan onder hun controle).
 • Zij kunnen gebruik maken van emoties te beheersen je bijvoorbeeld kunnen ze in paniek raken over dingen, want dit zal je mee in hun controle als je met hen sympathiseert.
 • Probeer te voorkomen dat je in een relatie of het werken voor een control freak, indien mogelijk. Er zijn rode vlag waarschuwingen dat de persoon is iemand als ze nodig hebben om aan te dringen alles alleen hun manier gedaan worden, vindt fouten voortdurend in andere mensen, zijn niet in staat om te ontspannen en laat andere mensen de leiding nemen van een project. Ze maakten nodig hebben om uw elke actie te sturen in een persoonlijke relatie. Ze kunnen waanzinnig jaloers en bezitterig zonder reden.
 • Wees op uw hoede als hij of zij wil alles voor je doen in een relatie. Rijdt u, winkelen voor je, enz. Test ze door hen te vertellen heb je andere plannen voor een weekend. Als ze niet kunnen stoppen u bellen en proberen om betrokken te zijn in je leven, heb je een potentieel "control freak". Wees gewaarschuwd, je bent op weg naar een ramp.
 • Wanneer dateren, zorg ervoor dat je kijkt naar de borden. Jaloezie en schuldgevoel kan een manier van zijn. Control freaks zijn heel goed in manipulatie ook. Houd je ogen en oren open! Kijk naar tekenen.
 • Als je een tiener bent en je ouders is een control freak-zijn belangrijk om uit te leggen hoe dit van invloed is op je. Ze kan proberen te 'beschermen' je van slechte beslissingen, maar ze moeten beseffen dat je het recht om je eigen te maken, want het is jouw leven, en het is in uw natuur te willen om je eigen leven te beheersen.

Waarschuwingen

 • Uit te gaan van de stad of in een schuilplaats als je voelt dat je in gevaar bent en hebben geen goede vrienden bij je te blijven. Als je wel goede vrienden of familie te verblijven met, zou het verstandig zijn om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om te beschermen zowel u en zichzelf te zijn. Vraag iemand die je veilig te voelen met, en die bereid is om op te staan ​​om de control freak, en idealiter iemand die de control freak wil er nu niet in een confrontatie te komen met (dat wil zeggen iemand die ze voelen dat ze niet kunnen controleren).
 • Control freaks zijn zeer moeilijk en soms zelfs gevaarlijk zijn als ze in een persoonlijke relatie worden afgewezen. Heel voorzichtig zijn in het breken het af met hen. Indien mogelijk, maak ze om te breken met je mee. Op die manier is hun idee en zal beter bij hen zitten.
 • Noteer alle mogelijke bedreigingen die zij leveren aan u als ze niet zal laten je uit een relatie. Ga dan naar de politie. Krijgen een straatverbod, indien mogelijk, hoewel dit kan soms worden als publieke vernedering door de persoon die je het straatverbod tegen wil genomen. Controle-freaks kunnen ook gevaarlijk zijn als je uitdagen of ze het gevoel hebben dat je hun controle uit te dagen, verliezen hun controle is geen optie en ze kunnen uithalen om de controle te herwinnen of ze kunnen worden onrustig of depressief als ze de controle weg te glijden van hen voelen. Dit kan soms hen motiveren om een ​​soort van wraak tegen je zoekt naar een gevoel van controle over de situatie te herwinnen. In het geval van de andere persoon op zoek naar een soort van gewelddadige contact met u, zal een straatverbod niet te voorkomen dat ze de wet overtreden als ze ervoor kiezen om dit te doen. De politie kan niet op tijd zijn om je te helpen, maar als het Control Freak is niet in uw huis of het plaatsen van je in een situatie waar je in direct gevaar, maar wordt alleen intimiderend u, belt de politie is een goed idee.
 • Leren hoe je jezelf te verdedigen. Hoewel niet elke control freak kan worden verplaatst naar het geweld, de mogelijkheid is er. Wees voorbereid.
 • Ongeacht de persoonlijke moraal of ideologische overtuigingen, je hebt het recht om je eigen leven te behouden, dus dit is niet het moment om verlegen over vuurwapens of andere wapens als een mogelijkheid voor zelfverdediging. Als je kinderen dat u werkt met hebt, heb je de plicht om hen te beschermen welke manier je kunt.