Wkanl

Hoe om te gaan met lelijke eigenschap van je buurman


Een lelijke eigenschap met anti-sociale buren kan je eigen huis devalueren en een risico voor de gezondheid. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om te gaan met lelijke eigenschap van een buur.

Stappen

Hoe om te gaan met lelijke eigenschap van je buurman. Evalueer de situatie.
Hoe om te gaan met lelijke eigenschap van je buurman. Evalueer de situatie.
 1. 1
  Evalueer de situatie. Gebruik een pad en papier uw doelstelling antwoorden op deze vragen op te schrijven:
  • Wat is precies het probleem? Zeg niet: "Mijn buurman is een sloddervos en een eikel." Blijf bij de feiten. "Gazon Mijn buurman is twee meter hoog, hebben ze niet opruimen na hun zeven honden en ik ruik de resultaten elke dag, en het nest gooien ze op de grond blijft blazen in mijn tuin en gepakt in mijn rozenstruiken."
  • Welk effect heeft het op u? Focus op de voorwaarden die u moet tolereren en neem de tijd om te lossen omwille van hun gebrek aan aandacht: "Ik heb tot 10 minuten per dag plukken gebruikte tissues en ijs wrappers uit mijn rozenstruik te brengen."
  • Wat wilt u gebeuren om de situatie op te lossen? Wees redelijk. Verwacht niet dat je buurman (s) om af te stappen. Naam voorwaarden die u graag zou willen zien om de situatie draaglijk, niet ideaal te maken: "Ik verwacht niet dat ze naar een helder, groen gazon en bloeiende rozenstruiken, maar ik wil graag voorkomen dat afval geblazen op de mijne. "
 2. 2
  Benader uw buren. Geef ze het voordeel van de twijfel door het aanpakken van de kwestie van aangezicht tot aangezicht. Ze misschien niet beseffen hoe boos je bent door de manier waarop ze houden hun eigendom. Als u zich geïntimideerd voelen door uw buren, neem een ​​partner, vriend of andere buurman met u. Wees zo vriendelijk en beleefd mogelijk. In plaats van te zeggen "Uw tuin is een verschrikkelijke puinhoop," zeggen: "Ik heb gemerkt dat je hebt extra spullen rondslingeren. Heeft u hulp nodig het wegwerken van het moeten? Ik weet van een betaalbare puinverwijdering service in de stad... " Voorkom een confrontatie zo goed als je kunt. Als je het gevoel helemaal bedreigd op elk punt, lopen.
 3. 3
  Maak notities. Noteer de gegevens van uw gesprek. Wat zeg je? Hoe heeft de buurman reageren? Waren ze coöperatie, of hebben ze de deur dicht te slaan in je gezicht? Hebben ze akkoord gaan met de situatie op te lossen? Hoe snel zeiden ze dat ze zou het probleem op te lossen? Dit is een cruciale stap voor, indien dit wordt een serieus probleem langs de lijn. Weten wanneer je voor het eerst ingegaan op de materie en hoe het gesprek bleek zal helpen als je uiteindelijk moeten de zaak aan de lokale autoriteiten als een formele klacht indienen.
 4. 4
  Schrijf een brief. Als een praten face-to-face werkte niet zo goed, of je buurman beloofd om het schoonmaken van de woning en nooit deed, probeer dan het schrijven van een brief. Het klinkt misschien formeel, maar het is een niet-agressieve manier om de persoon die je bent nog steeds zorgen en dat het probleem blijft herinneren. In de brief, beschrijven de situatie zoals u deed in stap 1. De datum waarop de brief, maak een kopie voor uw administratie, en stuur het op.
 5. 5
  Neem foto's van de lelijke eigenschap om een back-up van uw vorderingen. Wees rustig en discreet wanneer je dit doet, als de buren kan dit interpreteren als een soort van persoonlijke aanval en word nog minder coöperatief. Wat je ook doet, niet oversteken in hun woning om foto's te nemen - het is illegaal. Als hun eigendom is lelijk genoeg is, moet u in staat om de effecten van uw huis zien. Sla de foto's met de data gemarkeerd van wanneer je ze en een korte beschrijving van het probleem nam.
 6. 6
  Contact op met de plaatselijke autoriteiten. Verkrijg de contactgegevens van lokale of gemeentelijke overheden uit het telefoonboek. Ook kunnen sommige buurten hebben een vereniging van huiseigenaren die is belast met de handhaving van regels voor het onderhoud van woningen in het gebied. U kunt contact met hen ook te helpen met uw klacht.
  • Staat dat je graag een klacht tegen uw naaste te maken, en zorgen voor zo veel mogelijk details.
  • Let op: als er dieren niet goed verzorgd, dat deze zich ook uitstrekt naar het rijk van verwaarlozing / mishandeling en dierlijke controle moet worden gecontacteerd.
  • Leg het probleem en uw zorgen, die u moet hebben opgeschreven.
  • Na het plaatsen van een klacht, bent u waarschijnlijk een bezoek van een bevoegde plaatselijke overheid officier die de situatie zal beoordelen ontvangen. Ze kunnen ook een bezoek aan uw naaste en geef ze merken dat een klacht is ingediend tegen hen.
 7. 7
  Probeer te bellen of een brief te sturen naar het gemeentehuis. Vertel hen over de reden waarom het is smerig en ook enkele foto's. Iemand kan komen en praat met hen over de rommel.
 8. 8
  Als u niet wilt dat uw buurman alleen te confronteren, vinden andere buren die het met je eens en ga dan met hen om je buurman te praten.
 9. 9
  Ook kunt u voulenteer te helpen bij het ​​schoonmaken van de rommel.

Tips

 • In de VS, in veel steden, zijn er wetten in de plaats om te gaan met dit. Echter, als u een anonieme melding bij de politie, ze waarschijnlijk zal niets doen aan de situatie, tenzij veel mensen dergelijke verslagen hebben ingediend. U kunt snelle actie krijgen als wetten worden overtreden. In de meeste gemeenten, bijvoorbeeld, is het illegaal om meer dan drie honden bezitten, tenzij sommige zijn puppies of het gebouw is een licentie kennel. Als de buurman is een bullebak, en je wilt niet dom te zijn geslagen, overwegen naar de ASPCA of aan de lokale tv-zender.
 • Als je buurman is ouderen die ze kunnen hebben fysieke problemen met gazon onderhoud en kan worden beschaamd over het verliezen van hun mobiliteit. Bieden om een ​​handje te helpen!
 • Als je buurman verhuurt hun eigendom, kunnen zij termen in hun huurovereenkomst die hen verplichten om een ​​redelijk niveau van netheid te handhaven. Contact opnemen met hun verhuurder en bespreken de situatie met hen. In het Verenigd Koninkrijk, kun je erachter komen wie de eigenaar van een woning van het Kadaster, tegen een kleine vergoeding. In de VS, kun je erachter komen wie de eigenaar van een woning van uw county assessor (veel provincies zijn nu gratis online doorzoekbaar).
 • Als je je buurman benaderen en het antwoord negatief is, verlies je de mogelijkheid om een ​​anonieme melding. Ook als andere buurman bestanden een rapport, kon je de schuld krijgen. Als je het soort buurman die de lokale autoriteiten nodig heeft om een ​​schone werf af te dwingen, is dit waarschijnlijk niet iemand die je wilt overstuur. Soms om vrede te bewaren met een buurman, je hoeft alleen maar de kracht van anonimiteit.
 • Bij sommige buren, misschien gewoon verstandig om een ​​klacht in met uw huiseigenaar vereniging of lokale overheid indienen. Laten we eerlijk zijn, niet iedereen woont in Mayberry waar alle buren zijn vriendelijk. De autoriteiten bestaan ​​voor een deel aan dit soort problemen te behandelen, na alles.
 • Een manier om te blijven anoniem is om uw rapport te maken door het kantoor van uw raadslid of wethouder. Ze kunnen passeren langs de klacht, en houd uw naam uit te halen.
 • Als u woont in een appartement overwegen gebruik frosted contact film binnen uw ramen. Op deze manier ontvangt u nog steeds zonlicht maar worden gespaard het lelijke uitzicht.
 • Als de lokale overheid officier kan niet het probleem informeel op te lossen, kan de lokale overheid beslissen om je buurman te geven met een kennisgeving aan het schoonmaken van de kattenbak. Als uw buurman weigert te voldoen aan deze dan ze zouden kunnen worden geconfronteerd vervolging en / of een boete, afhankelijk van het rechtsgebied waar u woont inch
 • In het Verenigd Koninkrijk, zal de desbetreffende gemeente contact de Environmental Health Department zijn. Je zult waarschijnlijk krijgen een bezoek van een Environmental Health auditeur in deze zaak. Zoals een officier kan een nest Clearing Notice geven.
 • U moet de lokale regelgeving te lezen om de procedures duidelijker vast te stellen in uw rechtsgebied.
 • U kunt een Kadastraal zoekopdracht te gebruiken om uit te vinden wie de eigenaar van een onroerend goed in het Verenigd Koninkrijk.

Waarschuwingen

 • Er is een technisch verschil tussen buren die zijn "anti-sociaal" en de buren die zijn 'ongezellig'. Anti-sociale buren kan een gevaar opleveren voor u als ze geprovoceerd worden. Indien mogelijk, beoordeelt het temperament van je buurman voordat je hun eigendom een ​​probleem met hen te maken. Als je denkt dat je buurman kan gevaarlijk zijn, werken met lokale overheden om jezelf en je omgeving veilig te houden.
 • Denk aan de risico / batenverhouding. Het is vaak beter om een ​​goede relatie met uw buren dan om hem te dwingen zijn woning naar uw wens te behouden hebben. Als je een conflict met je buurman over zijn overwoekerd gazon beginnen, zou hij gedwee maaien zijn gazon... of hij zou uw huis vernielen, hebben zijn kinderen sloeg omhoog uw kinderen, of kijk gewoon de andere kant op wanneer iemand burglarizes uw huis op een dag. De vrede te bewaren indien mogelijk!