Wkanl

Hoe maak je een goede buur te zijn

Omdat op slechte voet met je buurman kan je leven frustrerend maken, dag na dag. Maar de tijd neemt om een ​​goede verstandhouding met je buren tot stand heeft tal van voordelen. De gemeenschap zal vriendelijker, de wijk veiliger, en het gebied een mooiere en meer comfortabele plek om te wonen.


Stappen

Hoe maak je een goede buur te zijn. Overweeg lifestyle je buren '.
Hoe maak je een goede buur te zijn. Overweeg lifestyle je buren '.
 1. 1
  Introduceer jezelf. Of u nu nieuw in de buurt of nieuwe bewoners zijn net verhuisd in op je blok, stel jezelf voor. Zeg hallo, bieden een (de klassieke zelfgemaakte taart nooit faalt) en delen of vragen over de omgeving: "Waar is de dichtstbijzijnde pizzeria" of "De vuilniswagen komt door op dinsdag en vrijdag, meestal rond 10 in de ochtend, maar soms sluipt hij in op 8."
 2. 2
  Overweeg lifestyle je buren '. Leer je buren kennen - wat ze doen voor de kost, wat hun schema's zou kunnen zien, en ga zo maar door. Soms kunt u problemen oplossen voordat ze zelfs beginnen, bijvoorbeeld als ze werken nachten, zal stil ochtenden belangrijk zijn voor hen. Als ze jonge kinderen hebben, zal rustige avonden zijn erg belangrijk voor hen. Ook geven ze informatie die je helpen hen meer rekening met uw levensstijl. Als je veel van werken in de tuin, of als uw tienerzoon speelt de drums, laat ze weten op voorhand en vermelden dat als het wordt steeds te luid, moeten ze niet aarzelen om u te laten weten.
 3. 3
  Wees je bewust van gedeelde muren. Als je in een terras, condominium, halfvrijstaand huis of enige structuur waar u en uw buren aangrenzende woonruimtes, positie luidruchtige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en drogers te delen - zelfs televisies en luidsprekers - weg van scheidingswanden. Als je boven iemand woont, overwegen om linoleum of rubber matten onder uw apparaten te dempen of dempen het lawaai, en vergeet niet dat iemand beneden hoor je rond te lopen (dus het minimaliseren van hoe vaak je draagt ​​hoge hakken binnenshuis, bijvoorbeeld).
 4. 4
  De controle van uw hond. Houd uw hond aan de lijn als het een gewoonte van lopen ongebreideld op gazons je buren ', vooral als ze een kat of een hond van hun eigen, en zorg ervoor dat op te ruimen na het. Als u een bijzonder luidruchtige hond, kan dit ook een bron van twist voor je naaste geworden. Zet jezelf in hun schoenen en stel je voor hoe boos je zou zijn als u of misschien uw pasgeboren werd gewekt uit een broodnodige dutje door de plotselinge gekef van een nabijgelegen hond. Als u problemen beheersen van uw hond blaffen of janken, overweeg dan op zoek naar advies van uw lokale dierenarts of een lokale dierlijke organisatie.
 5. 5
  Praktijk parking etiquette. Wanneer u parkeert uw auto, zeker niet om iedereen toegang te blokkeren, of ze moeten trekken uit een zeer krappe plek. Niet met een hoog toerental de motor van uw auto of motor vroeg in de ochtend of laat in de nacht. Park in de voorkant van uw huis, niet het hunne. Vermijd dichtslaande uw deuren of schijnt je koplampen in vensters van je buurman 's avonds laat.
 6. 6
  Waarschuw je buurman aan partijen. Als u van plan bent een feestje, moet u uw buren volop waarschuwing geven, hen te laten weten wanneer het gaat om te beginnen en hoe lang je verwacht dat het gaan. Laat ze een telefoonnummer om contact op te nemen als ze nodig hebben om u te vragen om te zetten naar beneden. Als je goed met je buren, waarom niet hen ook uitnodigen? Als het gaat om de partij zelf, blijf bij je gemaakte afspraken en vraag uw gasten attent te zijn bij het verlaten.
 7. 7
  Houd uw tuin netjes. Onkruid uw tuin regelmatig, omdat de aanwezigheid van onkruid in uw tuin is niet alleen lelijk, maar kan zich ook verspreiden naar werf van uw buurman. Maai uw gazon regelmatig en houd uw bloemen, bomen en struiken adequaat bijgesneden. Doe apparatuur weg zodra je klaar bent met het. Vraag of je buurman heeft chemische gevoeligheden, kleine kinderen of huisdieren voordat pesticiden.
 8. 8
  Bedien uw kampvuur, barbecue of achtertuin brand. Plaats deze waar de rook en stank zal minst waarschijnlijk klap op eigendom van uw buurman. Zoals met partijen, melden ze op voorhand van uw bedoelingen, omdat ze zou kunnen zijn van plan om hun kleren drogen buiten op diezelfde dag!
 9. 9
  Zet vuilnis / afval op de juiste dag. Zet alleen uw afval / vuilnis op de dag is het gevolg voor de collectie. Als u per ongeluk de collectie missen, breng het terug naar uw woning onmiddellijk en proberen om het goed bevatten. Garbage kan trekken ongedierte, insecten en ander ongedierte, en is ook lelijk.
 10. 10
  Communiceer met je buurman. Boven alles, de basis contact met uw buren regelmatig en houd ze in de lus. Onthoud de gouden regel en als alles wat je van plan bent om te doen hen kan beïnvloeden, te minimaliseren en laat hen van tevoren weten. Houd de communicatiekanalen open op hen eraan te herinneren dat als je iets wat hen stoort het doen, ze zich comfortabel moeten voelen naderen van je over.
 11. 11
  Wees je bewust van je omgeving, maar ook als het hunne. Zelfs als je niet in een 'buurtwacht' gemeenschap, houd je ogen op iemand die je niet kent die verdacht rond eigendom van uw buurman. Bij twijfel, bel de politie, zodat ze snel kunnen beknotten elke criminele activiteit.
 12. 12
  Nodig hen uit om bij te dragen aan uw garage verkoop, hebben ze dan voor thee, of bieden te babysitten hun kinderen / huisdieren, terwijl ze weg. Ze zullen het zelfde voor u doen.
 13. 13
  Als je hoort van een wijk nieuws (evenementen, misdaden, speciale vuilnis pickups, speciale gebeurtenis parkeerbeperkingen, enz.) Geef ze een heads-up via e-mail.
 14. 14
  Als je een sneeuwruimer en ze dat niet doen, besteden die extra 60 seconden om hun gang te wissen. Het zal hen redden 60 minuten van hard werken en dat ze dankbaar zijn!
 15. 15
  Wees aardig voor je nieuwe buren-wanneer iemand nieuwe beweging is naast je, ze verwelkomen. Zij zullen u dankbaar voor een kruik van limonade zijn.

Tips

 • Echt goede buren kijk uit voor elkaar. Ze vragen elkaar om advies, en bieden te helpen, vooral over zaken die invloed hebben op de grotere omgeving. Zij respecteren de grenzen van elkaars maar zijn snel om te helpen bij een crisis. Zij zoeken naar mogelijkheden om samen te werken en te socialiseren. Grote buren maken voor de grote wijken, en het is zeker de moeite waard.
 • De plaatselijke regelgeving met betrekking tot branden in je achtertuin en het geluidsniveau. Er zijn wetten in de meeste rechtsgebieden reguleren van zulke dingen.
 • Als u problemen ondervindt met een anti-sociale buren en u niet in staat om ze op te lossen jezelf te zijn, dan zien of uw lokale overheid heeft de website informatie over geschillenbeslechting. Bijvoorbeeld, in het Verenigd Koninkrijk is er een website genaamd, die informatie over hoe asociaal gedrag in uw gemeenschap aan te pakken heeft.